gosiapil 13.08.03, 21:20 za to że odpowiada na KAŻDY zadany wątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara.turek-samol Re: Pochwała dla D.T-S 14.08.03, 09:07 gosiapil napisała: > za to że odpowiada na KAŻDY zadany wątek. Wielkie dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Pochwała dla D.T-S 18.08.03, 11:15 Ja też jestem pełen uznania. Dziękuję bardzo! (W końcu, na forum mamy najlepszych rzeczników! :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Pochwała dla D.T-S 18.08.03, 21:36 red_rk napisał: > Ja też jestem pełen uznania. Dziękuję bardzo! > (W końcu, na forum mamy najlepszych rzeczników! :-) ) Chwilami juz mi sie wydawalo ze KK troche nam sie pod tym wzgledem zbisurmanil, ale chwalebny przyklad D.T-S wyraznie podzialal mobilizujaco! Brawo rzecznicy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Pochwała dla D.T-S 19.08.03, 14:40 wedzonka napisał: > red_rk napisał: > > > Ja też jestem pełen uznania. Dziękuję bardzo! > > (W końcu, na forum mamy najlepszych rzeczników! :-) ) > > Chwilami juz mi sie wydawalo ze KK troche nam sie pod tym wzgledem zbisurmanil, > > ale chwalebny przyklad D.T-S wyraznie podzialal mobilizujaco! > Brawo rzecznicy! :) :-D Żem się nie zbisurmaniał :-) Moim ulubionym zajęciem w pracy jest odpisywanie na Forum. Niestety, nie zawsze jest czas na przyjemności... Ale staram się jak mogę, mimo iż przeraża mnie liczba i przyrost nowych postów. Pozdrowienia dla Dagmary, pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów KK Odpowiedz Link Zgłoś