Gość: R IP: *.chello.pl 19.10.03, 10:23 Ten amerykański remake nie przeraża, a nawet nudzi. Oryginał to jeden z najokropniejszych filmów, jakie pamięta się na cała życie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zniknięcie IP: *.ist.com.pl 20.10.03, 09:17 a mi sie bardzo film podobal tyle, ze niestety nie widzialam go do konca. no i wlasnie tu moja prosba! prosze o zakonczenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Zniknięcie IP: *.chello.pl 25.10.03, 19:32 Czego nie widziałaś? Gdzie się obudził, czy ostatnie kilka minut, już po tym? W obu filmach było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zniknięcie IP: *.ist.com.pl 28.10.03, 12:56 nie widzialam od momentu gdy glowny bohater jedzie razem z porywaczem odkryc wielka tajemnice:) a chodzi mi o zakonczenie amerykanskiej wersji, czy jakims sposobem Sandra Bullock przezyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk Re: Zniknięcie IP: *.wolbrom.oskar.net.pl / 80.51.236.* 26.10.03, 12:18 To prawda. Francuki orginał jest o niebo lepszy. Mam więc pytanie dlaczego to francuza nie pokazała jedynka w niedzielnym cyklu( zapomniałem jak został nazwany) tylko kolejne amerykańskie gówno. Ostatnio gdy po wejściu do kina słyszę angielski od razu mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Zniknięcie IP: 213.77.14.* 30.10.03, 10:05 oryginał był HOLENDERSKI. I był to jeden z najlepszych filmów, jakie w ogóle widziałam. O amerykańskiej wersji nie chce mi się pisać (zresztą zrobiłam to już kiedyś na tym właśnie forum, w którymś z licznych wątków "najgorsze filmy świata") Odpowiedz Link Zgłoś