boczek2001 21.01.04, 14:22 21.01.04 - dzień bez posta :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Dzień Bez Posta 25.01.04, 22:56 No to przerwałem TRZY dni bez postów! Ludzie, co z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Dzień Bez Posta 26.01.04, 11:31 Bujamy w obłokach, tarzamy się w śniegu i w ogóle nie chce nam się :)) Ale Hubar, wyjrzyj przez okno, przecież tam pięknie jest... prawdopodobnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dzień Bez Posta 26.01.04, 14:51 Po co wam dwóch adminów skoro nie możecie w ciągu trzech dni nawet posta dziennie napisać. Obawiam się, że i 20 adminów by Wam nie pomogło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Dzień Bez Posta 26.01.04, 15:49 Myślałem że napiszesz coś adekwatnego do tematu...(chodzi mi o Zapal świeczkę) Znowu te Twoje narzekania! I co? Za łeb ich przecież nie wezme przed komputery! A co do 2 adminów... hmmm zostawiam pod rozwage majassowi... ja sie starałem ale mi sie odechciało.... Miałaś zrobic desant i co? Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Dzień Bez Posta 26.01.04, 19:37 boczek2001 napisał: > Myślałem że napiszesz coś adekwatnego do tematu...(chodzi mi o Zapal świeczkę) > Znowu te Twoje narzekania! I co? Za łeb ich przecież nie wezme przed komputery! easy easy > A co do 2 adminów... hmmm zostawiam pod rozwage majassowi... ja sie starałem > ale mi sie odechciało.... Wzięte pod rozwagę.... > Miałaś zrobic desant i co? > No własnie no i co Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dzień Bez Posta 26.01.04, 19:56 boczek2001 napisał: > [...]ja sie starałem ale mi sie odechciało.... Bez komentarza :-/ Odpowiedz Link Zgłoś