Dodaj do ulubionych

Pytanie do Forumowiczów

06.07.07, 22:09
Śmieszycie mnie trochę jeśli chodzi o tą całą nagonkę na aaugusta...

Z każdym jego postem jest śmiech, szyderstwo, obraza, błaganie by więcej nie
pisał... więc dlaczego trak wiele odpowiedzi za każdym razem w jego wątku,
komentarzy do tego co napisał?

Nie prościej olać?
Obserwuj wątek
    • anciax Od razu uprzedzam 07.07.07, 02:15
      ...wybaczcie, ale nie mogłam sobie odpuścić komentarza:

to forum schodzi na DNO :))))))))))

(mam korbę)
      +
      (pora o której pisze posta znaczy, ze na przemyślane zdania nie ma co liczyć)
      +
      (chyab odpuszczę sobie f.u.)

(bye bye)
      • kajda28 Re: Od razu uprzedzam 07.07.07, 02:23
        a mi się wydaje że jest to forum kilku osób, a reszta to pojedyńcze przypadki.
        Zaglądam tutaj aby poznać chorobę alkoholową, a czytam czysty kabaret. Podoba
        mi się. A tak na marginesie to tyle złośliwości, przygryzania i wymądrzania to
        chyba na żadnym innym forum się nie znajdzie. Powinno ono mieć inną nazwę bo
        przestało już chyba być dla tych którzy przychodzą z problemem, a jedynie jest
        dla "elity" którzy uważają że nie ma od nich mądrzejszych.
        • anciax f.u. to kabaret 07.07.07, 02:49
          kajda28, dokładnie - kabaret :)))))))))

...mnie sie podobało, ale wszystko ma swoje granice. Jestem tu od kilku
          miesięcy, ale ostatnio tylko czytałam, nie brałam udziału w 'życiu' f.u.
          Patrzyłam na walkę na słowa.
          Już niedawno pisałam posta, ze ludzie u. albo współu. mają marne szanse na
          poszerzenie swojej wiedzy o u. Tak wiec f.u. zmienia zadanie --> forumowicze
          zamiast pomóc przychodzącym z problemem, to toczą walki między sobą. Śmieszne to.
          Ale gdybym nie przyszła tu kiedyś tylko dziś, to chyba bym miała jeszcze większy
          problem ze sobą niż miałam kiedyś. To był cud, że trafiłam tu kilka miesięcy
          wcześniej :))
          • tango45 Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 05:42
            anciax napisała:

> kajda28, dokładnie - kabaret :)))))))))
            >
            >
            >
            >
            > ...mnie sie podobało, ale wszystko ma swoje granice. Jestem tu od kilku
            > miesięcy, ale ostatnio tylko czytałam, nie brałam udziału w 'życiu' f.u.
            > Patrzyłam na walkę na słowa.
            > Już niedawno pisałam posta, ze ludzie u. albo współu. mają marne szanse na
            > poszerzenie swojej wiedzy o u. Tak wiec f.u. zmienia zadanie --> forumowicz
            > e
            > zamiast pomóc przychodzącym z problemem, to toczą walki między sobą. Śmieszne
            t
            > o.
            > Ale gdybym nie przyszła tu kiedyś tylko dziś, to chyba bym miała jeszcze
            większ
            > y
            > problem ze sobą niż miałam kiedyś. To był cud, że trafiłam tu kilka miesięcy
            > wcześniej :))

Zgadza sie. Juz kiedys o tym pisalam. Forum to opanowalo kilku cwaniaczkow.
            Krytykuja, docinaja i wymadrzaja sie. Jakas rzeczowa fajna dyskusja nie
            istnieje, nie mowiac o wsparciu zagubionych. Dlatego wlasnie nie chodzilam na
            AA tam jest podobnie. Kilku pijaczkow sie wymadrza i bredzi o swoich wyczynach
            w czasie pijanstwa im wieksze horrory tym lepiej.
            • kubek341 Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 09:52
              Dlatego wlasnie nie chodzilam na
              > AA tam jest podobnie. Kilku pijaczkow sie wymadrza i bredzi o swoich wyczynach
              > w czasie pijanstwa im wieksze horrory tym lepiej.

na temat forum się nie wypowiem :)) dawno mnie tu nie było a i czytać mi się nie
              chce...ale powyższy cytat...i smutny i żałosny...sam/a piszesz..."nie chodziłam"
              ale jednocześnie pogardliwie oceniasz innych - "kilku pijaczków" - oczywiście Ty
              się do tych PIJACZKÓW nie zaliczasz...należysz zapewne do "elity" alkoholików co
              to bez ą, ę się nie odnajdują...koneserów teatru i opery hehe LECZ SIĘ tango
              albo w TANGO
              • mi-mili Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 10:34
                kajda28 napisała:
                tak na marginesie to tyle złośliwości, przygryzania i wymądrzania to
                chyba na żadnym innym forum się nie znajdzie. Powinno ono mieć inną nazwę bo
                przestało już chyba być dla tych którzy przychodzą z problemem, a jedynie jest
                dla "elity" którzy uważają że nie ma od nich mądrzejszych.

Zgadzam się.
                • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 16:55
                  mi-mili napisała:

> kajda28 napisała:
                  > ...a jedynie jest dla "elity" którzy uważają że nie ma od nich mądrzejszych.
                  >
                  > Zgadzam się.
                  ________________________________________________________________.
                  Z czym sie zgadzasz, ze sa od Ciebie madrzejsi? - Ja bym tego nie
                  powiedzial...! - Nie daj sie...!
                  Pokaz, lub powiedz nam wszystkim co powinno sie tutaj pisac, kiedy
                  w przerwach nikt nie przychodzi tu z problemem...!
                  A...
                  • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:27
                    > Pokaz, lub powiedz nam wszystkim co powinno sie tutaj pisac, kiedy
                    > w przerwach nikt nie przychodzi tu z problemem...!

A zastanowiłeś sie nad taką sprawą:
                    że nie przychodzą z problemem, bo widzą kilkoro ludzików, którzy jeden drugiego
                    chcą wykończyć - do chole.y, nie do takich celów powstało to forum.
                    Moze przychodzą, czytają, nie włączają się w rozmowy, nie piszą postów o swoich
                    problemach, bo widzą, że sytuacja do najzdrowszych nie należy... moze tak być?!
                    Zaprzeczysz??

Nie bronię nikogo. Nie jestem po niczyjej stronie (oprócz swojej). I tylko
                    dzięki Bogu w porę tu napisałam i uporałam się ze swoim problemem (tzn walczę
                    dalej, nie że już wygralam i spoczęłam na laurach).

Ale taki chyba urok tego f., że nikt nie da drugiemu postawić kropki nad "i" :))
                    • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:33
                      anciax napisała:
                      > > Pokaz, lub powiedz nam wszystkim co powinno sie tutaj pisac, kiedy
                      > > w przerwach nikt nie przychodzi tu z problemem...!
                      > A zastanowiłeś sie nad taką sprawą:
                      > że nie przychodzą z problemem, bo widzą kilkoro ludzików, którzy jeden
                      drugiego chcą wykończyć - do chole.y
                      ______________________________________________________________.
                      Tak, zastanawialem sie i nie widze innego wyjscia, jak "kopac i
                      drapac i gryzc" tych, ktorzy szkodza innym...! -
                      Zobacz watek: "Do Mi-mi" - tam jest odpowiedz, a jezeli ci nowi
                      takze to czytaja, nie moga miec wtedy obaw, zeby sie odezwac...!
                      A...
                      • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:47
                        Czytałam :)

Wy tu chyab wszyscy uskuteczniacie kopanie, drapanie i gryzienie. ZAgryziecie
                        się na śmierć, ale to wasza sprawa.
                        Ja się usunę w cień.
                        • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:52
                          anciax napisała:
                          > Czytałam :)
                          > Wy tu chyab wszyscy uskuteczniacie kopanie, drapanie i gryzienie. ZAgryziecie
                          > się na śmierć, ale to wasza sprawa.
                          > Ja się usunę w cień.
                          _______________________________________.
                          Nie boj sie... - Tutaj grozi mi jedynie
                          smierc gdy Janu, Eska i Addi zaczynaja
                          swe stukanie na klawiaturze, wtedy boje
                          sie, ze pekne...!
                          A... ;-))
                          • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:55
                            Ja się nie boję :)
                            Tylko żal mi was, jak się tak 'tłuczecie' ;]

[Czasem się zastanawiam po ile macie latek ... ;)) <
                            • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:06
                              anciax napisała:
                              > Ja się nie boję :)
                              > Tylko żal mi was, jak się tak 'tłuczecie' ;]
                              >
                              > [Czasem się zastanawiam po ile macie latek ... ;)) <
                              • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:08
                                Ja jestem w starszakach i pije herbatki z pokrzywy albo mleczko na śnadanie :D
                                • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:14
                                  anciax napisała:
                                  > Ja jestem w starszakach i pije herbatki z pokrzywy albo mleczko na śnadanie :D
                                  _____________________________________________.
                                  Z Ciebie tez robi sie juz mala czarownica...!?
                                  A...
                                  Ps. Szacki koniecznie chcial wiedziec - ile masz?
                                  • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:19
                                    Coż, Szacki będzie musiał pogodzić się z faktem, ze z czarownicą o ujemnym znaku
                                    nie skleci nic dobrego ;(

Tak, szkole się na czarownicę. Za tydzień w pt zaczynam kurs latania na miotle ;D
                                    Strzeż się! buhahaha ;]
                                    • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:30
                                      anciax napisała:
                                      > Tak, szkole się na czarownicę. Za tydzień w pt zaczynam kurs latania na
                                      miotle ;D
                                      > Strzeż się! buhahaha ;]
                                      ___________________________________________________.
                                      Czego mam sie strzec: oczarowania, czy tej miotly!?
                                      A...
                                      • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 19:20
                                        Chyba i jednego i drugiego, bo przy kobiecie wszystko może stać się bronią
                                        (Bronią) xD ;)
                                        • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 19:23
                                          anciax napisała:
                                          > Chyba i jednego i drugiego, bo przy kobiecie wszystko może stać się bronią
                                          > (Bronią) xD ;)
                                          _____________________.
                                          Przewieziesz mnie...!?
                                          A... ;-))
                                          • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 19:23
                                            Nie!
                                            Rzucę urok :P

xD
                                            • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 19:29
                                              anciax napisała:
                                              > Nie! Rzucę urok :P xD
                                              ______________________________________.
                                              Czy to znaczy, ze mnie przelecisz...!?
                                              A...
                                              • anciax Słowo na "z" 07.07.07, 19:31
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=65511738&a=65534471
                                                ;D
                                                • aaugustw Re: Słowo na "z" 07.07.07, 20:02
                                                  anciax napisała:
                                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=65511738&a=65534471
                                                  > ;D
                                                  _____.
                                                  ;-))
                                                  A...
                                              • addicted11 Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 20:08
                                                aaugustw napisał:

> anciax napisała:
                                                > > Nie! Rzucę urok :P xD
                                                > ______________________________________.
                                                > Czy to znaczy, ze mnie przelecisz...!?
                                                > A...

Mowilem, ze sprosna dziaduga?

wypytuje o wiek, jak dowie sie ze mloda to zaraz zeni krzywe niby dowcipne
                                                teksty.

13 kroku mu sie zachcialo/.
                                                • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 20:25
                                                  addicted11 napisał:
                                                  > Mowilem, ze sprosna dziaduga?
                                                  > wypytuje o wiek...
                                                  - - - - - - - - -
                                                  Przepraszam bardzo, o wiek pytal Szacki,
                                                  ja jestem juz w takim wieku, ze nie musze pytac o wiek...!
                                                  _________________________________________________________.
                                                  addicted11 napisał dalej:
                                                  > 13 kroku mu sie zachcialo/.
                                                  - - - - - - - -
                                                  Addi, filozofia w lozku czyni impotentem...!
                                                  A... ;-))
              • tango45 Re: f.u. to kabaret 08.07.07, 08:05
                kubek341 napisał:

> Dlatego wlasnie nie chodzilam na
                > > AA tam jest podobnie. Kilku pijaczkow sie wymadrza i bredzi o swoich wycz
                > ynach
                > > w czasie pijanstwa im wieksze horrory tym lepiej.
                >
                > na temat forum się nie wypowiem :)) dawno mnie tu nie było a i czytać mi się
                ni
                > e
                > chce...ale powyższy cytat...i smutny i żałosny...sam/a piszesz..."nie
                chodziłam
                > "
                > ale jednocześnie pogardliwie oceniasz innych - "kilku pijaczków" - oczywiście
                T
                > y
                > się do tych PIJACZKÓW nie zaliczasz...należysz zapewne do "elity" alkoholików
                c
                > o
                > to bez ą, ę się nie odnajdują...koneserów teatru i opery hehe LECZ SIĘ tango
                > albo w TANGO

Dzieki za porade ale juz od 19 lat nie tanguje.
                • aaugustw Re: f.u. to kabaret 08.07.07, 18:44
                  tango45 napisała:
                  > Dzieki za porade ale juz od 19 lat nie tanguje.
                  ________________________________________________.
                  Zdrowia, czy rozumu zabraklo...!? :-()
                  A...
            • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 16:49
              tango45 napisała:
              > Juz kiedys o tym pisalam. Forum to opanowalo kilku cwaniaczkow.
              > Krytykuja, docinaja i wymadrzaja sie. Jakas rzeczowa fajna dyskusja nie
              > istnieje, nie mowiac o wsparciu zagubionych. Dlatego wlasnie nie chodzilam na
              > AA tam jest podobnie. Kilku pijaczkow sie wymadrza i bredzi o swoich
              wyczynach w czasie pijanstwa im wieksze horrory tym lepiej.
              __________________________________________________________.
              Jaka dyskusja dla Ciebie jest rzeczowa "tango45"? - Czy taka,
              ktora obraza chorych ludzi na Mityngach...!? - Czy taka,
              ktora by Ciebie - zagubiona chwalila...!?
              Ja uwazam, ze kazdy kto tu pisze pisze rzeczowo, bo kazdy
              pisze na temat uzaleznien. Czego wiec zawiscisz...!?
              A...
              Ps. Do tej pory KAZDY, kto o cos prosil - otrzymal odpowiedz...!
              • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:30
                > Ps. Do tej pory KAZDY, kto o cos prosil - otrzymal odpowiedz...!

Tu się zgodzę. (Aczkolwiek nie czytam postów od a do z) :))
                • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:36
                  anciax napisała:
                  > > Ps. Do tej pory KAZDY, kto o cos prosil - otrzymal odpowiedz...!
                  >
                  > Tu się zgodzę. (Aczkolwiek nie czytam postów od a do z) :))
                  ________________________________________________________.
                  No, sama widzisz...! ;-))
                  A...
                  Ps. "Droga do Nieba, prowadzi... itd...! ;-))
                  Co z moim zdrowiejacym przyjacielem Szackim...!?
                  (za dluga mi juz ta przerwa...)
                  • anciax Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 17:44
                    Aczkolwiek nie czytam postów od a do z, bo nie chce mi sie otwierac nowych
                    postów często bo moge się spodziwac w nich kolejnej zaciętej dyskusji.

PS: Gdybym była 'nowa' i poczytała takie dyskusje, to miałabym serdecznie dość i
                    chyba poszłabym się napić (ale to tylko ja..., wrażliwi tak mają..., nikim się
                    August nie przejmuj ;] )

> Co z moim zdrowiejacym przyjacielem Szackim...!?
                    Nie wiem, cisza w eterze!
                    Pewnie zdrowieje :)
            • addicted11 Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:11
              Zgadza sie. Juz kiedys o tym pisalam. Forum to opanowalo kilku cwaniaczkow.
              > Krytykuja, docinaja i wymadrzaja sie. Jakas rzeczowa fajna dyskusja nie
              > istnieje, nie mowiac o wsparciu zagubionych. Dlatego wlasnie nie chodzilam na
              > AA tam jest podobnie. Kilku pijaczkow sie wymadrza i bredzi o swoich
              wyczynach
              > w czasie pijanstwa im wieksze horrory tym lepiej.

swiete slowa Tango45
              zostaniesz kanonizowana
              • addicted11 Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:20
                Byl kiedys "Pies, ktory jezdzil koleja"
                teraz jest "Pies,ktory pisze na forum"..

Nikt go nie chce ale on "cwaniaczek ktory opanowal forum"
                z klakierem wszechrozsadnym rozwaznym i niesztywnym TenJarasem ( choc
                ten "popisuje" sie tez swoimi wymyslami z arcydziel literatuey swiatowej,
                dokladnie to z arcydziel w liczbie 2- slownie dwa)
                drugi klakier sadomasochistyczny krol konferencji i wlasciciel fabryki pejszy
                Deo
                i trzecia z doskoku rauchen- co wypisywanie faktur uznala za cud, ktory trzeba
                zwalic na Sile Wyzsza, bo ziemskie moce takich osiagniec nie sa w stanie dokonac

tak, to "cwaniaczki".
                Drobne cwaniaczki.

A Augusta- psa ktory pisze na forum- nie sposob ignorowac, bo on czasem owszem
                mocno wkurza klamstwami ale czesciej smieszy, choc trzeba przyznac ze jak na
                psa to jest inteligentny, nie tylko szczeka ale i klamie.
                • aaugustw Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:34
                  addicted11 napisał:
                  > A Augusta- psa ktory pisze na forum- nie sposob ignorowac...
                  _____________________________________________________________.
                  Jakaz gadzina marna Ty byc musisz Addi,
                  skoro respekt taki masz przed psami...!?
                  A... ;-))
                  • addicted11 Re: f.u. to kabaret 07.07.07, 18:37
                    aaugustw napisał:

> addicted11 napisał:
                    > > A Augusta- psa ktory pisze na forum- nie sposob ignorowac...
                    > _____________________________________________________________.
                    > Jakaz gadzina marna Ty byc musisz Addi,
                    > skoro respekt taki masz przed psami...!?
                    > A... ;-))

glupiego psa to sie kazdy boi, bo nie wiadomo co zrobi.

ale dziw przyrody to dopiero wsciekly i glupi pies, ktoremu kot klakier razy
                    kilka miauczy w ucho.
    • tenjaras Re: Pytanie do Forumowiczów 07.07.07, 10:32
      mi-mili napisała:

> Nie prościej olać?
      >

słowa Augusta, musi, są takie, że się nie da olać...
      • janulodz Re: Pytanie do Forumowiczów 07.07.07, 11:39
        Masz rację Jaras. Nie da się obojętnie przejść obok oszalałego z nienawiści.
        • mi-mili Re: Pytanie do Forumowiczów 07.07.07, 12:25
          A mi sie wydaje, że im więcej komentarzy tym bardziej augusta to nakręca i coraz
          więcej, chętniej pisze...
          Moim zdaniem to jest błędne koło!

...a zresztą to wasza sprawa, kiście się w tym sosie :D
          • kajda28 Re: Pytanie do Forumowiczów 07.07.07, 12:37
            też uważam że mądrzej byłoby nie odpowiadać, po kilku próbach przestał by
            pisać. On czy jemu podobni. Zachowujecie się jak współuzaleznieni, dajecie się
            wkręcać w chore zachowania. Ale to tylko moje skromne zdanie.
            • aaugustw Re: Pytanie do Forumowiczów 07.07.07, 17:00
              kajda28 napisała:
              > też uważam że mądrzej byłoby nie odpowiadać, po kilku próbach przestał by
              > pisać. On czy jemu podobni. Zachowujecie się jak współuzaleznieni, dajecie
              się wkręcać w chore zachowania. Ale to tylko moje skromne zdanie.
              ________________________________________________________________.
              A moze my jestesmy wszyscy chorzy, tylko Ty jedyna tu zdrowa...!?
              A...
        • aaugustw Re: Pytanie do Forumowiczów 07.07.07, 16:59
          janulodz napisał:
          > Masz rację Jaras. Nie da się obojętnie przejść obok oszalałego z nienawiści.
          _____________________________________.
          Za to ja tego pana tym razem omine...! ;-))
          A...
          Ps. Janu; kto to jest, o ktorym piszesz; "oszalały z nienawiści"...!? ;-))

• anciax papapapapa gromadko 07.07.07, 21:38
      Śmieję się sama do siebie, tzn do monitora (Addi na pewno znalazłby na to
      odpowiedni paragraf, ustawę, cokolwiek, bla bla bla). Śmieję się ale już nie
      wiem czy to ze zmęczenia czy z was ?
      Moge lekko nie kontaktować, bo ostatnio prawie nie śpię,........ale nietrudno
      zauważyć, że tu dzieje sie coraz gorzej.
      Daliście d...y, już mam dość tych potyczek. Nawet mi się nie chce czytać
      kolejnych postów, bo nie budują...
      Odpadam.
      • aaugustw Re: papapapapa gromadko 07.07.07, 21:47
        anciax napisała:
        > Odpadam.
        _______________.
        Tak. Odpadasz..!
        A...
        • anciax Re: papapapapa gromadko 07.07.07, 21:49
          Dziękuję za pozwolenie!
          • aaugustw Re: papapapapa gromadko 07.07.07, 21:54
            anciax napisała:
            > Dziękuję za pozwolenie!
            ________________________.
            To bylo stwierdzenie....!
            A...

• mi-mili Zwracam honor! 07.07.07, 21:50
          Zwracam honor Forumowiczom, august pisze takie bzdury,że nie sposób przejść
          obojetnie!
          • anciax Re: Zwracam honor! 07.07.07, 21:51
            Czyli co? - cel uświęca środki??
            • aaugustw Re: Zwracam honor! 07.07.07, 21:57
              anciax napisała:
              > Czyli co? - cel uświęca środki??
              _________________________________.
              ;-))
              A...
              Ps. Masz cos w sobie...! ;-))
              • anciax Re: Zwracam honor! 07.07.07, 22:02
                Jasne! 2l kawy :D
                • aaugustw Re: Zwracam honor! 07.07.07, 22:05
                  anciax napisała:
                  > Jasne! 2l kawy :D
                  ________________.
                  Mam tyle samo...!
                  A... ;-))
                  Ps. Boks dopiero za 20 min.
          • aaugustw Re: Zwracam honor! 07.07.07, 21:56
            mi-mili napisała:
            > Zwracam honor Forumowiczom, august pisze takie bzdury,że nie sposób przejść
            > obojetnie!
            ____________________________________________________________________.
            Dowody, dowody moja-mila, a nie kolejne Janowe pijane pier-dzielenie.
            A...
            • mi-mili Re: Zwracam honor! 07.07.07, 22:04
              Dowody?
              Nie żartuj sobie, Ty cały jesteś dowodem, buhahaha
      • addicted11 Re: papapapapa gromadko 07.07.07, 22:14
        anciax napisała:

> Śmieję się sama do siebie, tzn do monitora (Addi na pewno znalazłby na to
        > odpowiedni paragraf, ustawę, cokolwiek, bla bla bla). Śmieję się ale już nie
        > wiem czy to ze zmęczenia czy z was ?

ja tez nie wiem.

Ustawa o zmianie ustawy o rozciagnieciu obowiazku odbycia leczenia odwykowego w
        placowce publicznej na osoby chore na drobnopijanstwo , Dz. U. Nr 63 z
        15/04/2005, poz. 155.
        • anciax Re: papapapapa gromadko 07.07.07, 22:22
          Dziękuję, poczytam w wolnych chwilach. Ale zapomniałeś dodać ustawy o leczeniu
          psychiatrycznym (jak zwał tak zwał, Ty sie na ustawach lepiej znasz ode mnie)
          • addicted11 Re: papapapapa gromadko 07.07.07, 22:31
            anciax napisała:

> Dziękuję, poczytam w wolnych chwilach. Ale zapomniałeś dodać ustawy o leczeniu
            > psychiatrycznym (jak zwał tak zwał, Ty sie na ustawach lepiej znasz ode mnie)

Ustway sa dwie.

jedna sie nazywa
            Ustawa z dnia 12 12 1934 roku (Dz.U. Nr 24/34) o zakazie samodzielnego
            myslenia .
            august jej podlega.
            druga Ustawa z 6 6 1966 o zwalczaniu idiotyzmu, tej podlega pare innych osob w
            tym ja.

W wolnych chwilach do wgladu www.sejm.gov.pl
        • anciax Achaaa, Addi 07.07.07, 22:25
          addicted11 napisał:

> ja tez nie wiem.

...już wiem! Eureka!! Z was, ale co Ci szkodzi, ze sie z was śmieję?? przecież
          śmiech to zdrowie :))
          • aaugustw Re: Achaaa, Addi 07.07.07, 22:32
            anciax napisała:
            > ...ale co Ci szkodzi, ze sie z was śmieję?? przecież
            > śmiech to zdrowie :))
            _____________________________________________________.
            Nie powinno sie smiac, kiedy Janu w spodnie robi...!
            A... ;-))

• addicted11 Re: Achaaa, Addi 07.07.07, 22:40
              aaugustw napisał:

> anciax napisała:
              > > ...ale co Ci szkodzi, ze sie z was śmieję?? przecież
              > > śmiech to zdrowie :))
              > _____________________________________________________.
              > Nie powinno sie smiac, kiedy Janu w spodnie robi...!
              > A... ;-))
              >

A August czeka aby wykrasc kope czyli ka-ke
              ( ha ha august przyznaj ze smiejesz do rozpuku, jak chcesz znam wiecej kawalow,
              idzie zolnierz przez pole i narobil w pory, albo mowi matka do syna ty
              zasrancu))
            • janulodz Re: Achaaa, Addi 07.07.07, 22:55
              Deo. Ratuj Augusta, bo dostał pie..a.
          • addicted11 Re: Achaaa, Addi 07.07.07, 22:37
            anciax napisała:

> addicted11 napisał:
            >
            > > ja tez nie wiem.
            >
            > ...już wiem! Eureka!! Z was, ale co Ci szkodzi, ze sie z was śmieję?? przecież
            > śmiech to zdrowie :))
            >

Eureka to nazwa delikatesow w Warszawie.
            Pod nimi w 2001 roku osiagnal swoje dno August, obnazajac sie publicznie przed
            odzialem wojska albanskiego w zamian za 3 zlote polskie zamienione w sklepie na
            butelke plynu Borygo.
            • aaugustw Re: Achaaa, Addi 08.07.07, 17:48
              addicted11 napisał:
              > Eureka to nazwa delikatesow w Warszawie.
              > Pod nimi w 2001 roku osiagnal swoje dno August, obnazajac sie publicznie
              przed odzialem wojska albanskiego w zamian za 3 zlote polskie zamienione w
              sklepie na butelke plynu Borygo.
              __________________________________________________________________.
              Addi... - Ha, chcialbys...! ;-))
              Tak sobie teraz licze: W 2001 roku bylem juz 4 lata suchy i zamiast
              jednej butelki boryga, zaliczone mialem juz ok. 200 Mityngow AA...
              A... ;-))
        • e4ska Re: papapapapa gromadko 07.07.07, 23:36
          Myśl przednia:)))
          Chory na drobnopijaństwo, hi hi hi:)))

Addi... jak cię nie kochać:)))
          • aaugustw Re: papapapapa gromadko 08.07.07, 18:41
            e4ska napisała:
            > Myśl przednia:)))
            > Chory na drobnopijaństwo, hi hi hi:)))
            > Addi... jak cię nie kochać:)))
            ____________________________.
            Swoj jestes Addi...!
            A... ;-))
    • e4ska Re: Pytanie do Forumowiczów 08.07.07, 13:27
      Raczej pomija się augusta - przynajmniej jako eska nie zwracam większej uwagi -
      no chyba że akurat jest coś, co wydaje mi się ciekawe. Addi jest skazany niejako
      na polemiki z tym panem, ponieważ dużo pisze i łaknie polemik - a jedynym
      dyżurnym pozostaje ... no właśnie, august. Jednak polemiki Addiego są - jak dla
      mnie - przepiękne - kabaret w wysokiej klasie absurdu. Ten typ humoru mi
      odpowiada, innych męczy - nie każdy lubi Latające Cyrki:)

dla porównania: moich postów na FU w 2007 r. - 605, aaugusta 2 370. No i ja
      wyjeżdżałam tylko na krótko, a ten - miał długie okresy pobytu poza zasięgiem forum.

August jest uzależniony od forum - jeśli nikt z nim nie gada, zaczyna pisać sam
      do siebie - august z augustem - bredzi, cytuje, powtarza, wrzeszczy... Humor
      rodzi sie na styku august-inni forumowicze, sam w sobie august jest monotonny.
      Ja tam nie czytam jego posłań do pijanej ludzkości - przelatuję... może 10%, w
      kontekście jakiejś dyskusji... a tak - co mnie on obchodzi. Nic mi po jego
      koncepcjach - moje zwyczaje są inne, co innego mnie interesuje...

niemniej nowe osoby są przepłaszane, o tym pisało wielu... Powinno się takim
      nowicjuszom - i często to robimy - wyjaśniać, że mamy do czynienia ze złośliwym
      lub - co bardziej prawdopodobne - beznadziejnie głupim trollem forumowym.

Mi-mili: też nie zwracaj uwagi, czasem sobie przykop... jak sam się o to prosi,
      to można przywalić - taka prosta i brzydka forma rozładowania sie - ale on i tak
      nic nie zrozumie.
      Dla augusta zawsze pada deszcz - to tylko deszcz... i bardzo dobrze:)
      • aaugustw Re: Pytanie do Forumowiczów 08.07.07, 18:55
        e4ska napisała:
        > Raczej pomija się augusta - przynajmniej jako eska nie zwracam
        większej uwagi...
        - - - - - - - - -
        Ach Eska, to widac juz po Twoim pierwszym zdaniu...!
        (ciekawe jak by wygladala u Ciebie ta wieksza uwaga na Augusta...!? ;-))
        __________________________________________________________________.
        e4ska napisała dalej:
        > Addi jest skazany niejako na polemiki z tym panem, ponieważ...
        - - - - - - - -
        Eska, a beee... - znowu oceniasz innych...! :-(
        __________________________________________.
        e4ska napisała dalej:
        > dla porównania: moich postów na FU w 2007 r. - 605, aaugusta 2 370.
        - - - - - - - -
        Ktos dal Ci te informacje, czy taka uwage u Ciebie wzbudzam...!? ;-))
        _______________________________________________________________.
        e4ska napisała dalej:
        > August jest uzależniony od forum - jeśli nikt z nim nie gada, zaczyna pisać
        sam do siebie...
        - - - - - - - - -
        Eska, ale ja nie nadazam odpisywac na Twoje zaczepki...! ;-))
        _______________________________________________________.
        e4ska napisała dalej:
        > ...august jest monotonny. Ja tam nie czytam jego posłań do pijanej
        ludzkości - przelatuję... może 10%, w kontekście jakiejś dyskusji...
        - - - - - -
        ????????? ;-)))))))))))
        Bla, bla, bla... ;-))))
        _______________________.
        e4ska napisała dalej:
        > Mi-mili: też nie zwracaj uwagi, czasem sobie przykop...
        - - - - - - - -
        Nawet to przeczytalas Eska...!? ;-)))
        ______________________________.
        e4ska napisała dalej:
        > Dla augusta zawsze pada deszcz - to tylko deszcz... i bardzo dobrze:)
        - - - - - - - - - - -
        ???????? Bla, bla, bla... - Nje ponimaju Eska. U mnie w sercu stale
        swieci slonce i dla Ciebie, mimo, zes taka zgorzkniala...!
        A... ;-))
    • koniec_z_tym1 Re: Pytanie do Forumowiczów 08.07.07, 22:09
      Zaznaczam, ze nie czytalam calosci. Ja tez niecierpie nagonek. Tylko, ze na tym
      forum ciezko rozpoznac kto napedza nagonke, a kto sie broni :) F u jest
      specyficzne: i klub wzajemnej adoracji, i autentyczna pomoc potrzebujacym, i
      tysiace arcyciekawych historii. F u jest autentyczne. Pisza je zwykli ludzie,
      pisza o sobie, o swojej przeszlosci i terazniejszosci, to nie sa netowe
      kreacje. PIsza je w chwili slabosci, a czesto zostaja na dluzej. Ja mnostwo z f
      u wzielam dla siebie. Niezbyt czesto sie odzywam, nie wszystko czytam, nie
      zawsze jestem - ale byly tu opowiesci, ludzie, tematy, ktore zapamietam, ktore
      mi duzo daly. Byly tez takie, ktore zamknelam pospiesznie. Ale lubie f u za
      autentycznosc, autentyczne historie i emocje.
      • aaugustw Do Koniec_z_tym1 09.07.07, 17:04
        koniec_z_tym1 napisała:
        > F u jest autentyczne. Pisza je zwykli ludzie, pisza o sobie, o swojej
        przeszlosci i terazniejszosci, to nie sa netowe kreacje...
        > Ja mnostwo z f u wzielam dla siebie. Niezbyt czesto sie odzywam, nie
        wszystko czytam, nie zawsze jestem - ale byly tu opowiesci, ludzie, tematy,
        ktore zapamietam, ktore mi duzo daly. Byly tez takie, ktore zamknelam
        pospiesznie. Ale lubie f u za autentycznosc, autentyczne historie i emocje.
        __________________________________________________________________________.
        Nie wiem dlaczego, moze dlatego, ze jestem tu jednym z tych aktywniejszych,
        po przeczytaniu Twych slow zapragnalem napisac Tobie jedno slowo: DZIEKUJE!
        A... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka