Gość: adi IP: *.man.polbox.pl 15.02.02, 11:58 pamietacie matke gilberta w "co gryzie gilberta grape`a" - wieloryb kojarzycie bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adi Re: co gryzie gilberta grape`a IP: *.man.polbox.pl 15.02.02, 12:03 tulka napisał(a): > Co bez sensu? przeczytaj watek "zehn kleine jagermeister" ale moze jest w tym jakis glebszy sens czepiam sie - sorry Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: co gryzie gilberta grape`a 15.02.02, 12:11 > przeczytaj watek "zehn kleine jagermeister" > > ale moze jest w tym jakis glebszy sens > czepiam sie - sorry Oczywiście kurwa że się czepiasz -> nie podoba Ci się, nie oglądaj, nie pisz. I tyle. Ja nie "atakuję" wątków które mi się nie podobają. Po prostu nie zabieram głosu. To nie takie trudne, naprawdę. Wystarczy chcieć. panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: co gryzie gilberta grape`a IP: *.man.polbox.pl 15.02.02, 12:21 p8 napisał(a): > > czepiam sie - sorry > > Oczywiście kurwa że się czepiasz -> nie podoba Ci się, nie oglądaj, nie pisz > . I tyle. Ja nie "atakuję" wątków które mi się nie podobają. Po prostu nie > zabieram głosu. To nie takie trudne, naprawdę. Wystarczy chcieć. > > panBozia masz "kurwa" racje ale wieloryba kojarzysz ;-p adi Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: co gryzie gilberta grape`a 15.02.02, 12:28 > masz "kurwa" racje > ale wieloryba kojarzysz ;-p > adi Nie kpij kurwa nie kpij smyku:))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś