Gość: zazoo rządzą miastem od początku roku... IP: *.toya.net.pl 04.11.10, 13:28 czemu jest coraz gorzej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Kimono Felieton: (PO)mysł na korki, tańsze bilety i bu... IP: *.toya.net.pl 04.11.10, 14:10 Pomysły dobre, zobaczymy jak im pójdzie z ich realizacją. W każdym razie chcę dać szansę Zdanowskiej. I dlatego będę na nią głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Tomasz Kacprzak IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 14:31 Nie ma na kogo zagłosowac kazdy klamie zeby dobrac sie do koryta Mam pytanie do Tomasza Kacprzaka, znam go od przedszkola i nie mam na jego temat dobrego zdania. Szanowny Tomaszu obiecujesz nam orliki i inne pierdoly a ja pytam po co nam to jak w lodzi nie ma pracy, mowiles o zwiekszonej ilosci patroli policji . buahahah ale chyba tylko obok twojego domu. jestes z Retkini i pytam co dla rtk zrobiles? NIC kompletnie nic. bierzesz gruba kase a nic nie robisz w dodatku na swojej stronie obnosisz sie ze zdjeciami z wypraw dookola swiata podczas gdy w lodzi panuje smrod brud i nedza!!!!!!!!!! zrob cos dla zwierzat zeby nie cierpialy nedzy w schronisku, zwróc uwage na chorych starych ludzi, na glodne dzieciaki bo niestety z pustymi brzuszkami nie beda mialay sily grac na orlikach!!!!!!!!!!! gdzie ta policja te patrole skoro juz 2 razy okradziono mi auto!!!! postaraj sie o parkingi i wiecej miejsc parkingowych, znies oplaty parkingowe w miescie reasumując... potrafisz tylko pieknie mowic.... zreszta całe PO nawija nam makaron na uszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Felieton: (PO)mysł na korki, tańsze bilety i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 15:06 Niestety u wszystkich niekompetencja aż bije po oczach, dlatego może warto rozważyć wybór konkretnych osób, a nie głosować na listy. Wiem, że niestety głosując na tą osobę głosuje się na całą listę, ale jest szansa, że jeśli będziemy wybierać konkretne osoby, to większa szansa, że ci z pierwszych miejsc nie przejdą, na większości list pierwsze miejsca okupują niestety osoby nienadające się na radnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
majordomus.1 Re: Felieton: (PO)mysł na korki, tańsze bilety i 19.11.10, 16:17 No więc zadałam sobie dziś trochę trudu i przeszukałam w necie info o wszystkich kandydatach startujących w okręgu 5. No i po prostu wielka lipa. Odpowiedz Link Zgłoś