Gość: fanatyk1908 IP: *.180.81.136.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.11, 08:30 brawo Filip, Brawo Kuba, to wszystko dzieki wam !!! dziekujemy i jeszcze raz brawo! nareszcie beda derby !!! EKSTRAKLASA JUZ JEST NASZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ł_K_S_1908 Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszykarzach IP: 194.42.116.* 26.05.11, 08:33 Łódź jest z Was dumna. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty i RTK Re: Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszyka IP: 199.67.203.* 26.05.11, 09:35 Dołączam sie do podziękowań dla Filipa Keniga i Kuby Urbanowicza - Panowie, tym sezonem zapisaliście się już w historii naszego Klubu, ale jestem pewien, że na tym nie spoczniecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Sagan wróć czeka Łódź IP: *.wlms-broadband.com 26.05.11, 09:38 Brawo panowie.Dziękujemy za awans.Z licencją też nie powinno być problemów no chyba że srakowia się nie utrzyma samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek bravo bravo IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 10:30 Bravo cały Łódzki Klub Sportowy, jestem z Wami na dobre i złe!! teraz czekamy już tylko na dobre :) trzymać skład, Sagan czekamy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirszberg Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszykarzach IP: 94.76.208.* 26.05.11, 10:59 Jak dwa łks-y w ekstraklasie? Chyba jeden,bo drugi to PSS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:16 ...móżdżek wielkości łebka od szpilki nie przyjął wiadomości sprzed miesięcy o tym, że nie ma już czegoś takiego jak pss? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex PejSS klub i tyle IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 16:25 podaj namiar na to info o zmianie nazwy matole, wstyd ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszyka IP: *.ip.netia.com.pl 26.05.11, 12:17 ŁKS jest jeden! Wielosekcyjny!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemin44 Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszykarzach 26.05.11, 11:49 Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Łódzkiego KS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urb D Z I Ę K U J E M Y ! ! ! IP: *.41.138.140.threembb.co.uk 26.05.11, 12:41 Miejmy nadzieje, że czarne chmury nad eŁKSą w końcu się rozpierzchły i słońce wyszło na dobre dla ekipy z Al.Unii2:) Podziękowania za wytrwałość dla Filipa i Kuby oraz Piłkarzy od kibiców z UK! Z A W S Z E W I E R N I - Łódzki Klub Sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolini Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszykarzach IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 12:53 Teraz to dopiero pokażemy co znaczy daj daj!!!!! X2.... Odpowiedz Link Zgłoś
pernus Brawo , gratulacje !!! 26.05.11, 13:10 Jestem chłopakiem z Widzewa i za Widzewem , jednak gratuluję kolegom z ŁKS świetnego wyniku i postawy sportowej. ŁKS już był skrzywdzony decyzją PZPN, jednak odbił się i nadal mamy w miescie dwa ważne kluby. Gratuluję właścicielom wytrwałości i optymizmu. Naprawdę cieszę się i liczę na mecze Widzew - ŁKS w dobrej sportowej atmosferze ( również od strony kibiców). Świetnie, że wraca tez koszykówka. Generalnie, wspaniały wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Przyjemnie się czyta komentarz normalnego kibica IP: *.4web.pl 26.05.11, 13:20 Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo ŁKS Re: Brawo , gratulacje !!! IP: *.wodn.lodz.pl 26.05.11, 14:14 Ja chłopak Z Retkini i za ŁKS -em. Dzięki za normalny wpis bez napinki. Brawo dla piłkarzy i koszykarzy Łódzkiego Klubu Sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Warszawy Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszykarzach IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 15:16 Gratulacje z Warszawy dla ŁKS! Jeszcze tylko Widzew mógłby zlecieć do okręgówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko widzew Re: Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszyka IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.11, 15:41 Pało warszawska milcz. Gratuluję awansu z drugiej strony miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszykarzach IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 15:40 BRAWO ŁKS !!!!! JESTEM Z WAS DUMNY !!!! BRAWO DZIAŁACZE.FANTASTYCZNA ROBOTA !!! Wstyd mi za kibiców a jako,że nim jestem to nie przepaszam za brak dopingu i "dziwna" solidarność z innymi klubami.To nie sa kibice ŁKS-u ! Osobiście mam w dup.ie inne kluby.Dla mnie jest tylko ŁKS !!!! Nikt nie był z nami jak nam zajeb.li licencję. TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subito_ekstraklasa Re: Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszyka IP: 194.42.116.* 26.05.11, 15:53 święte słowa www, święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC India 1908 Re: Dwa ŁKS-y w ekstraklasie! Piłkarze po koszyka IP: 130.138.227.* 27.05.11, 10:11 Mylisz się. Większość klubów w Polsce popierała naszą walkę głównie transami. Co do podwójnego (właściwie potrójnego - bo jeszcze siatkarki) awansu to muszę powiedzieć, że ja stary chłop na emigracji się wzruszyłem. O ile siatkarki były mocne cały sezon i "planowo" zrobiły awans, to koszykarze zrobili coś niemożliwego. ŁKS pokazał, że nie liczą liczą się pieniądze, nie liczą się media, liczy się kolektyw, ambicja, charakter oraz przede wszystkim jedność między sportowcami, pionem zarządzającym oraz kibicami. Wszystkie 3 awanse były owocem tej współpracy. Brawo brawo jeszcze raz brawo. Taki sport i taki klub chce się oglądać i chce się wspierać. Na koniec specjalne gratulacje dla Filipa i Kuby. To oni tchnęli nowego ducha w ponadstuletni klub. Całe życie - Łódzki Klub Sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
mitko32 Co z tą tabelą? 26.05.11, 16:18 Jak to możliwe: 17. Dolcan 31 28 23-37 18. GKP 31 29 28-53 Drużyna z 28 pkt. przed drużyną z 29 pkt. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiakkk Re: Co z tą tabelą? IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 18:02 Gorzow wycofal druzyne z rozgrywek, wiec automatycznie maja ostatnie miejsce niezaleznie od ilosci zdobytych punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 16:21 co z tego że miasto wyremontuje stadion skoro łks nie płaci za jego wynajem? dlaczego wszyscy łodzianie mają łożyć na prywatny klub? co do koszykarzy to takie same golce jak spółka piłkarska i jak zagrają cudem w ekstraklasie to tylko przez jeden sezon:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowitylodzianin Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 16:52 Golec to jest ty , bez pomyslu na zycie zal tobie dupe sciska ze mozna bylo cos takiego i ze chlopaka z LKS-u sie udalo , pozdrowienia dla wszystkich normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 18:17 a co wy rzescie zrobili? buhahahaha! po drugie pisze www.nasze miasto.pl ze remont stadionu przy Al.Uni nie wystaczy na uzyskanie licencji, PZPN chce miec dokumentacje z Urzedu Miasta ws.budowy stadionu Miejskiego,a miasto tlumaczy sie ze niema kasy!!!! jedyna altrenatywa gra na stadionie GKSu Belchatow,jesdnak to tez nie wystarczy:-) widzicie daj,daje miassto kolejny raz robi was w ch.a? to nie jest sciema:-) a teraz mozecie ujadac na Widzew! kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 19:11 A po co ujadać na widzew?! Żeby być takim lamusem jak ty?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teq Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 21:20 Co do robienia jak piszesz w h..a to tak nas robią jak i was , więc się nie podniecaj baranie . Gdyby w Łodzi było więcej normalnych kibiców niz debili takich jak ty , to dawno stadiony dla Widzewa i ŁKS-u już by były , a tak to jedni na drugich jadą i efekty widać , miasto ma w dupie was tak jak i nas ,ogólnie sport w Łodzi to tragedia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 22:41 ty teq - ja ciebie nie obrazam wiec ty tez przybastuj z tymi tekstami? a z drugiej strony masz racje miasto nas robi w ch.ja, z tym ze na Widzewie stadion bedzie Cacek dogadal sie ze zdanowska i na jesien ma byc wbita pierwsza lopata bo jezeli nie bedzie stadionow to jestesmy w czarnej dupie wy i my?,jezeli chodzi o was nie wiem a jezeli jest to prawda co pisza to macie pozamiatane i z awansu nici i to raczej miasto z wami leci w ch..a kolego? wole zeby derby byly w ex po 2 latach niz wcale. tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.retsat1.com.pl 26.05.11, 22:53 Ależ z was są żałosne pejsy, to głowa mała. I wy tu macie czelność mówić 'dajdajdaj', jak sami wyciągacie łape po pieniadze do miasta? Wstydzew dostanie 130 mln na nowy station, pewnie nie weźmiecie tych pieniędzy, skoro tak gardzicie braniem od miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 23:12 1908 - wez juz przestan p.......c? Widzew nie wyciaga lapy po kase,chodzilo tylko o stadion,bo dobrze wiesz ze miasto ma Widzew i LKS raczej wy!!! ale dobra nie bede sie klucic z toba! 130 mlnow ma dostac Widzew i LKS tez podobno:-) teq ma racje lepiej spotkac sie gdzies na piwie pogadac kulturalnie a nie jechac na siebie pokazmy im ze umiemy sie zachowac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teq Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 22:56 To po co te napinki lepiej spotkać się na miescie wypić browarwa i pogadac sensownie jak sie do kupy zbierzemy to żadna zdanowska nam nie przeszkodzi i Łódz będzie przykładem jak razem sie buduje , a nie jak sie rujnuje . Pozdro sory jak poczułes sie urażony ale mam dosc czytania jak jedni na drugich nadają i jest z tego wielki h.j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 23:13 spoko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 23:27 bo juz smieje sie z nas cala Polska ze w Lodzi jest burdel,brud smrod stadiony ruina Widzew czy LKS, a tak na marinesie bez napinki powinniscie poszukac porzadnego inwestora bo z tym budzetem co macie (podobno 5 mlnow) to sie nie utrzymacie a kasa z C+ to nie wszystko przynajmniej 10 mlnow? aha? gratulacje z okazji awansu do ekstraklasy,i mam nadzieje ze derby beda najleosze w Polsce. pozdro. naRa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty rodowity Re: i znów będzie wielkie dajdajdajdaj:))) IP: 91.225.184.* 26.05.11, 19:12 Naucz się pisać a dopiero się wypowiadaj buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re:No cracovio IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 17:30 Jak nie spadniecie to się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś