Gość: spott IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.05.04, 18:34 Wlasnie ladowal na 25 Piaggio i chyba byl to ten z LPR nie wiem po widzialem go z dolu i z tylu bylem dokladnie pod sciezka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okruch Re: Piaggio LPR IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.05.04, 19:23 Wielkie dzięki za info! Piękny samolocik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander Re: Piaggio LPR IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 19:51 Tiaa widziałem - ładnie się prezentuje. Oby częściej u nas. Okruch - masz fotke prawda? ;)) pzdr adr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okruch Re: Piaggio LPR IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.05.04, 20:15 Sie rozumie ;) Ciemne chmury, słońce, tęcza i nowiutki Piaggio... Super efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander Re: Piaggio LPR IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 20:33 Tęcza też była? Super! Okruch, mam prośbę: Jeśli masz czas wysyłaj fotki na airfoto, lotnictwo.net, jetphotos czy airliners. Czasem są swietne zdjęcia! A warto pokazać co ładnego wizytuje Lublinek. adr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okruch Re: Piaggio LPR IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.05.04, 20:43 Wysyłam i na airfoto i na jetphotos i na airliners :) I na każdy z tych serwisów pójdzie inna fota Piaggio. Na airliners niestety są korki, kilka zdjęć już od tygodnia czeka na upload. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander 6 nowych fot - airport.lodz.prv.pl IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 22:09 A dziś na mojej stronce 6 nowych zdjęc wykonanych przez okrucha :) Zapraszam. www.airport.lodz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okruch Re: Piaggio LPR IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.05.04, 22:34 A oto i to cudeńko: www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=284490 Pozdr, okruch Odpowiedz Link Zgłoś