michal.ch 30.05.04, 17:19 Dzisiaj znowu w "bulwie" padły drzwi (pierwszy wagon, ostatnie wejście). Motorowi powoli dostają kurwicy na to ustrojstwo (wniosek z dyskusji zmienników). A drzwi trzeba było zamykać przy pomocy kilku osób z kopa i z bara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. Re: Trefna bulwa IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.05.04, 17:28 A to ciekawe, bo drzwi te same co w innych RK. A tym bardziej w pierwszym wagonie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Trefna bulwa 30.05.04, 17:31 Może to zwykły zbieg okoliczności - trafił się akurat przy remoncie jakiś trefny napęd. Z rozmowy motorowych wynikało, że te drzwi to już nie po raz pierwszy takie cyrki wyczyniają. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Trefna bulwa 30.05.04, 20:02 jest na to tylko jedna rada: -nie ruszać, nie otwierać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksej Re: Trefna bulwa IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.05.04, 21:39 HEHE, a moze ksztalt nadwozia po tuningu nieodpowiada mechanizmowi :) Pozdrawiam, Aleksej Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Trefna bulwa 30.05.04, 17:45 Ale oczywiscie pan Kropiwnicki robil z tego propagande sukcesu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Trefna bulwa 31.05.04, 08:03 Wypraszam to sobie. Sam może jestes zb*czony!!! Odpieprz się ode mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: Trefna bulwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:08 Remontu tego tramwaju dokonywało MPK Łódź- podobno firma, która ma świetnie wyszkoloną załoge nawet do budowy Cityrunerów, a nie potrafią zreperować drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Trefna bulwa IP: *.prokom.pl 31.05.04, 15:08 Tych juz w ramach oszczednosci zwolniono. Albo sami odeszli jak im zaproponowano "etaty gospodarcze" Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Trefna bulwa 31.05.04, 16:30 Tym, że żyje? I pewnie jest winien całemu złu świata? Ech, prości ludzie łatwo wybierają sobie "Jedynego Wroga" ... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Trefna bulwa 31.05.04, 18:58 W pewnym sensie domyślam się o co mu chodzi. No bo w końcu kto odpowiada za obecną sytuację w firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Trefna bulwa 31.05.04, 21:28 Jednak Teufel uprawia lepperyzm w czystej postaci, wypowiedziami w stylu "Balcerowicz musi odejść!" A ja lepperyzmu nie trawię :P Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Trefna bulwa 31.05.04, 21:51 Ja Lepperyzm?? Ech Ty na pewno Kropiwnicyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Teufel = Lepper ;P 01.06.04, 01:48 Akurat ja mam mieszane zdanie nt Kropiwnickiego, bo wyważam moją opinię na podstawie poszczególnych jego decyzji - i lepszych, i gorszych. Ty natomiast, kiej ten Lepper - ciągle jak zdarta płyta: "Kropiwnicki musi odejść!" Jeżeli nie widzisz podobieństwa (graniczącego z identycznością) twojego hasła z hasłem Leppera ["Balcerowicz musi odejść!"], to tobie zapisałbym szkła conajmniej dioptrii 10 :P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzK Re: Trefna bulwa IP: *.pabianice.pl 31.05.04, 19:26 > Motorowi powoli dostają kurwicy na to ustrojstwo (wniosek z dyskusji > zmienników). A drzwi trzeba było zamykać przy pomocy kilku osób z kopa i z > bara. Ha,w 803N wystarczy jedna osoba ;) Raz pewne 43 stało sobie na przystanku do którego dochodziłem 2 minuty. Ponieważ wciąż stało wskoczyłem przez trzecie drzwi. Zorientowałem się o co chodzi - nie chchiały się zamknąć więc poczułem się do ich zamknięcia :) Ludzie porównują cały czas bulwę do Cityrunnera - słyszę to bardzo często. Ale nie wszystko złoto co się świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Trefna bulwa 31.05.04, 19:34 Gość portalu: SzK napisał(a): > Ludzie porównują cały czas bulwę do Cityrunnera - słyszę to bardzo często. > Ale nie wszystko złoto co się świeci... W tym kursie padło z ust jednej kobitki stwierdzenie "polski Cityrunner". Jeśli ludzie nie widzą róznicy pomiędzy bulwą, a Cityrunnerem, to chyba warto byłoby polecić jakiegoś dobrego okulistę... Odpowiedz Link Zgłoś