Gość: Darek
IP: 212.191.66.*
12.03.02, 16:23
Ostatnio znów było gło�no o prezydencie Łodzi. Opinie forumowiczów na jego temat sš mocno negatywne. Szczególnie po sprawie z 3000zł. Owszem, być może nie powinien przyjmować tych pieniędzy ale ja mam bardziej pretensje do radnych SLD którzy z takim uporem forsowali ten dodatek. Najbardziej stracił w moich oczach po tym jak chciał zamontować w swoim gabinecie nowš klimatyzację za 10000zł. Jednak nie można go też do końca potępiać. Na tle poprzedników np. Matuszaka który odszedł w niejasnych okoliczno�ciach i Czekalskiego który brał łapówki Panas i tak nie wypada najgorzej. (najlepszym prezydentem był podobno Palka i który� prezydent z lat 80-tych. ) Przynajmniej choć trochę próbuje promować Łód�. Np. w czasie sobotniego programu "Herbatka u Tadka" Drozda zaprosił Panasa jako prezydenta najbardziej aferalnego miasta w Polsce co często podkre�lał wymieniajšc afery. Panas mocno bronił Łód� i próbował pokazać jej lepsze strony(głównie spadek przestępczo�ci). Drozda powiedział w końcu że mówi jak w reklamie. Na końcu za�piewał nawet piosenkę o Piotrkowskiej. Powiecie że to tylko pozory ale taka prosta promocja Łodzi w mediach i jej obrona przed zarzutami też jest potrzebna. Po drugie to w końcu nie jego wina że Łód� jest biedna i wybuchajš w niej wcišż to nowe afery. Je�li chodzi o to że nic nie robi, a co ma robić bez pieniędzy. Pretetensje można mieć do Millera (nadchodzi czs dla Łodzi :))))) lub do Belki. A co do nadmiernej promocji własnej osoby to mogę się zgodzić. Co wy na to? Jesieniš już wybory i dobrze by było znać wszystkie argumenty za i przeciw.