Gość: Reksio IP: *.client.comcast.net 21.10.04, 21:31 To powinien być wielki rotweiler z paskudną mordą i wielkimi kłami. Prewencja byłaby jeszcze lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Re: Narkotyki w szkole IP: *.radonc.washington.edu 21.10.04, 22:49 pierwsza zasada dilera: jak handlujesz to sam nie bierzesz. chlopak jak byl madry to nie bral, a te rozkojarzone twarze to jego klienci. nauczyciele to kompletnie pojecia nie maja jak dzieciaki sa zorganizowane, czy moze raczej jak swiat dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtośKtoWie Re: Narkotyki w szkole IP: *.toya.net.pl 22.10.04, 05:28 Pierwsza zasada: w 90% jeżeli sprzedajesz, to dlatego, żeby spłacic długi, za to co wcześniej wziąłeś. To nie film. Dlaczego POWAŻNI dealerzy dają na krechę? Nic o tym nie wiecie, to się nie wypowiadajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefo Re: Narkotyki w szkole IP: *.retsat1.com.pl 22.10.04, 11:06 Spektakularny sukces policji - pieniądze podatników nie idą w błoto...:) Nie podoba mi się pomysł takich nalotów. co to może dać? chyba tylko to, że ci którzy do tej pory narkotyki przynosili ze sobą do szkoły, teraz bdą je zostawiali przed wejściem (w krzakach, pod kamieniem itp). Z reszta ci co są z tematem obeznani pewnie już dawno nie latają z "materiałem" po szkole. Ciekawe tylko czy ktoś się zastanawia jak się czuje ta wiekszość uczniów z narkotykami nie mająca doczynienia - jak w szkole, czy jak w więzieniu ??? Jeśli za klka, kilkanaście lat społeczeństo dalej nie będzie wierzyło policji, traktowało ją nie ufnie - to właśnie dzięki takim akcjom. Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Narkotyki w szkole 23.10.04, 12:02 Osobiście uwazam ze jest to oki. Moze zmniejszy troche dilowanie w szkole. jesli bede je zostawiali przedszkola och brocha, ale z prochami won ze szkoly. Takie miejsca powinny byc czyste, a teraz jest to [procz imprez] jeden z najlepszych rynkow zbytu. Na pewnoe nie zlikwiduje sie tego problemu takimi akcjami, ale moze choc czesc tych mniej odwaznych troche przysopuje- pojdzie po rozum do glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefo Re: Narkotyki w szkole IP: *.retsat1.com.pl 23.10.04, 16:17 jasne, plusy też są "rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłonily nam minusów" :). Ciekawe ilu z tych uczniów, którym policja była do tej pory obojętna, sprezentuje sobie po takiej akcji bluzy HWDP, etc. - ja sie im nie dziwie. Po prostu wydaje mi sie, że w dłuższej perspektywie okaże sie, że tego typu akcje przynoszą więcej szkody niż pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeHQ TAAA........ IP: *.retsat1.com.pl 22.10.04, 23:03 ..i tyle w tym temacie........ Odpowiedz Link Zgłoś