Gość: Soiree IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:17 Mam zamiar zrobic sobie dready, jednak nie posiadam prawie zadnych informacji na teamt ich pielegnacji i jak wogóle się z nimi zyje. Czy jakiś dreadziarz mógłby mi udzielic paru cennych rad?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cycasty.14 Re: Co z tymi dreadami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:52 Dready to bezsensowny wygląd prawdziwego faceta. Na twoim miejscu jeżeli miałbym coś zrobić z tymi włosami to tylko farba chociaż to też idiotyzm.Posłuchaj mojej rady meeen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Co z tymi dreadami?? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 18.12.04, 10:32 wiedza od mojej koleżanki co wlaśnie dready scieła, po ponad 2 latach. *żyje się normalnie:) *myje sie normalnie tylko delikatnym szamponem i nie specjalnie włosy targając * nie rozczesuje sie *co jakis czas trzeba te odrosniete włosy przy skórze zamotac w dready, żeby dobrze wygladac. jeszcze jakieś konkretne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Co z tymi dreadami?? 18.12.04, 12:40 1 Długo się je robi i to boli (Dzień po jest najgorszy) 2 Pierwsze tygodnie są baaaardzo niewygodne i śmierdzące 3 Pielęgnacja dużo upierdliwsza niż zwykłych włosów 4 Trzeba dokręcać To są minusy, plusy znasz skoro chcesz sobie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś