mena122 05.10.07, 18:48 co sądzicie o tym wzorze? sporo jest teraz w sklepach rzeczy w pepitkę... gdyby ktos nie wiedział jak ten wzór wygląda ;) załączam zdjęcie. img204.imageshack.us/img204/3373/dsc04322jp6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
disa Re: Pepitka. 05.10.07, 19:51 nie ;D mój ŁUP z SH ;] aaaahHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: gratuluję ;) n/t 05.10.07, 19:54 a dziekuje ;] jestem dumna z tego łupu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Pepitka. 05.10.07, 20:06 mnie juz niestety bokiem wychodzi ta pepitka, kiedys lubilam Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Pepitka. 05.10.07, 20:31 a ja bardzo ja lubie, chociaz faktem jest, ze w zeszłym sezonie było jej zdecydowanie za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Pepitka. 05.10.07, 22:49 Kiedyś jeden z moich ulubionych wzorów. Teraz mi się nieco znudził, noszę właściwie tylko jedną spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagic Re: Pepitka. 05.10.07, 23:29 ja lubie pepitke, ale nosiłabym tylko jedna rzecz w pepitke np spódnice bombke w pepitke + czarny golf + czarne kryjace rajstopy. torebka ok Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Pepitka. 05.10.07, 23:40 nosiłabym tylko jedna rzecz w pepitke np > spódnice bombke w pepitke + czarny golf + czarne kryjace rajstopy. Oj nie. Miałam taki zestaw na sobie parę razy ubiegłej zimy i wygląda potwornie smutno i pogrzebowo. Żeby ożywić zestaw, zastąpiłam czarny golf czerwonym - całość prezentuje się wtedy o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Pepitka. 06.10.07, 08:46 ostatnio kupilam, (skoro w sklepach sa, bo potem znowu nie utrafie), spodniczke krotka, buty na ebayu, bluze na zamek, torebke w ktoryms katalogu, opaske do wlosow (ale mi nie pasuje, bede musiala dac siostrzenicy meza), jakies gumki i spinki do wlosow. bede jeszcze polowac poki mam w czym wybierac, aaaaa kto czyta forum o ciucholandach to wie ze kupilam w sh kaszkiet w pepitke bordowa aksamitny za 1,7 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Pepitka. 06.10.07, 22:42 to fajny klasyczny wzorek, daje cala mase mozliwosci, ale oczywiscie mozna go takze zepsuc nieumiejetnym zestawieniem Odpowiedz Link Zgłoś