border_zgierz 14.04.05, 00:56 chyba sobie odejde z resztą cafezgierz dacie juz sobie rade a mi już niechce sie szarpać. forum odzyło jak tu przyszedłem było 900 postów jak odchodze ponad 2000 więcej wiec zycze miłej zabawy czesć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzminin Re: a tak ap 14.04.05, 01:15 twoja wola..!!! ale żle robisz. ale musze ci przyznać rekina pod sciane postawiłes spokorniał a na forum zaczeło byc normalnie --- wiara czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: a tak ap 14.04.05, 01:18 rekin zdrowieje, to tobie odbija? daj spokój , rób swoje , albo podaj chociaż jakies powody p.s to forum nie odżyło. to forum ożyło! jesli czujesz się zasłuzony w tym punkcie, to składam najszczersze podzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: a tak ap 14.04.05, 09:26 Łej no border, co ty? Wypalasz się? Hehe nie uciekaj z powodu jednego małego rekina :D Daj na luz jakem ja dał :D Może się spotkamy, zapalimy joint'a pokoju? :D Powodzenai w wychodzeniu z dołka! :D Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: a tak ap 14.04.05, 21:07 booloo nie staraj się zrozumieć bo zgłupiejesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
calvinklain Re: a tak ap 15.04.05, 04:06 booloo rozumie za to ty chyba nie przemyśl swoja postawe. --- calvi Odpowiedz Link Zgłoś