sbi 14.04.05, 11:40 Czy jest w Sieradzu jakiś sklep/przedstawiciel Plusa gdzie mozna by kupić telefon płacąc za niego kartą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esie Re: Plus GSM 14.04.05, 14:28 Aaaaaaaaaa, to była aluzja od tych co wychodzą na pole ;-) BTW Plac Wojewódzki to nazwa własna, niezależy ona od funkcji miasta Odpowiedz Link Zgłoś
harry_76 Re: Plus GSM 14.04.05, 14:39 No własnie, ta nazwa jest bez sensu...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mapi4 Re: Plus GSM 14.04.05, 17:57 A dlaczego nazwa jakiegoś placu jest bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Plus GSM 14.04.05, 18:23 ty harry to jestes w ogole jakas anty. plac nazwano wojewodzkim jak sieradz byl miastem wojewodzkim. To tak jakby odbierac nazwy ulicom bo np Tuwim juz nie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Plus GSM 15.04.05, 22:10 a ja sie zgadzam z harry-a zabrac i nazwac - no ja wiem powiatowy moze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mapi4 Re: Plus GSM 16.04.05, 09:20 A jak kiedyś zlikwidują powiat, to nazwać go gminnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Plus GSM 19.04.05, 17:59 Kartą można płacić jeszcze w sklepie który jest w Centrum koło dworca PKS - ale tylko za nowe telefony. Jeśli chce się skorzystać z programu wymiany aparatów to trzeba gotówką. W Łodzi okazało sie że można bez problemów to załatwić :( Ale teraz mam za to fajowy aparat Nokie6630 - może pracować zarówno w sieciach edge jak i umts. Ten ostatni co prawda na razie tylko w Warszawie, ale edge jest już w Sieradzu i 240kb/s (na 8 slotach, na jednym 30) powinno wystarczyć aby przeprowadzić relacje na żywo. "Inostrancy" będą mogli z nami byc przynajmniej wirtualnie :). Teraz wystarczy wybrać miejsce i oczywiście wcześniej przetestować, czy wszystko działa. Mapka zasięgu w Sieradzu jest tutaj: www.plusgsm.pl/uslugi/technologie/edge/# Odpowiedz Link Zgłoś