cricks 29.06.05, 21:34 Co myslicie o tej szkole jezykowej? Warto czy nie? Bo chce sie zaczac od wrzesnia uczyc w ktorejs ze szkol i slyszalem ze Prima jest calkiem porzadna. Co powiecie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aiueo Re: PRIMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:48 wiem tylko, ze warto miec tam zajecia ze Stevenem Parmee (ang) Odpowiedz Link Zgłoś
cricks Re: PRIMA 29.06.05, 21:54 dlaczego z nim? a jaki poziom naucza? ktos powie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: PRIMA 29.06.05, 21:57 chodzilem tam przez 2 lata, Gosia Bromirska <mam nadzieje że nie przekręciłem nazwiska, pozdrawiam> przez ten czas doprowadziła mnie z żenujacego poziomu do FCE, bardzo miło wspominam tamten czas, poziom naprawdę dobry, jasne wymagania, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: PRIMA IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 22:07 eeee no tak szczerze mówiąc chodziłęm do tej szkółki troszke czasu i jetsem średnio zadowolony, zrezygnowałem dwa lata temu, a z tego co wiem teraz jest jeszcze gorzej i sporo osób rezygnuje. Zapisz się,może bedzie Ci odpowiadać, jak nie to jest wiele innych szkół. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiueo Re: PRIMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:31 Steven ma super podejście do uczniów w kazdym wieku :) Wspaniale wszystko tłumaczy i poświęca każdemu dużo czasu. Grupy są dosyć małe, zazwyczaj wieksze na poczatku semestru, poźniej ok 10 osób. Kończyłam w czerwcu kurs do CAE i było nas chyba z 5 osób, więc bardzo kameralnie :) Słyszałam jednak, ze nie wszyscy lektorzy w Primie są godni polecenia. Zdarza się, że nie chcą dopuścić kogoś do egzaminu... ale ja jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
cricks Re: PRIMA 30.06.05, 09:22 ale oplaca sie tam isc czy lepiej unikac? na kogo moze trafic osoba zaczynajaca od poziomie pre-intermediate? nie chodzi akurat o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś