aric 12.08.02, 15:07 Czy jest mozliwe, że wirusy poczty GW powodują nasze choroby. Aard chory, ja się coś kiepsko czuję, Hubat też chyba nie najlepiej. Kto jeszcze się czuje chorawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Epidemia? 12.08.02, 15:19 HuBar też... Z tego co widać to i tak jesteśmy w lepszym stanie, reszta chyba hospitalizowana jest, bo na Forum nawet nie wejdą... Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Epidemia? 12.08.02, 15:56 Ja sie hospitalizuje w pracy :-)) Taki los zakichany. Ale w ogole do mnie nie doszly zadne wirusy? W zdrowym ciele zdrowy duch! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: Epidemia? 12.08.02, 18:24 Hospitalizujesz się w pracy? I pewnie jeszcze Ci za to płacą, co ??? ;) No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!! Teraz wiem, "na kogo" idą moje składki zdrowotne, skoro ja nie choruję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Epidemia? 12.08.02, 18:32 Hehe, moja hospitalizacja polega na tym, ze niestety mimo zlego spamopoczucia i tak pracuje. Ale nie choruje, wcale. A czasem chcialabym, zeby chwile odpoczac... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Epidemia? 12.08.02, 16:16 Weź przestań... głowa mi pęka :/ Ixtlilto ps. ciekawe kto mnie zaraził? :)P Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: Epidemia? 12.08.02, 18:18 A ja nie choruję od jakichś 25 latek, hihihi... Chociaż wcale jakoś nadzwyczajnie o siebie nie dbam, tzn. nie unikam zimna, upału, deszczu, burzy, śnieżycy, wichury, sztormów etc. etc. Oraz - nie unikam - ze względów zawodowych oraz ogólnoludzkich :) - tych wszystkich kaszlących, kichających itp. "roznosicieli", o! Ludzieeeeeeee! Hartujcie się!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Epidemia? IP: 195.117.14.* 13.08.02, 08:30 aard wrócił :-)) Witaj Aricu! aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Epidemia? 13.08.02, 21:03 Skoro tak to może podasz jakiś skuteczny srodek? Bo ja nadal prycham, kaszle i głowa mnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: Epidemia? 15.08.02, 07:03 Recepta jest prosta: - skorygować dietę, - zredukować czynniki stresogenne, - polubić outdoor, - uprawiać sporty aerobowe, + ewent. DOLECZYĆ skutecznie drogi oddechowe... P.S. oraz - nie całować się z przypadkowo poznanymi pannami (uwaga na retrowirusy!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Epidemia? 15.08.02, 22:17 princepolo napisał: > - nie całować się z przypadkowo poznanymi pan(n)ami Zwłaszcza na wietrze, podobno pierzchną usta! Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: Epidemia? 15.08.02, 07:05 Te objawy przypominają mi bardziej alergię... Ale kto z internistów potrafi poprawnie różnicować?!? Może jeden na stu... Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Epidemia? 16.08.02, 14:06 To nie poczta rozsiewa wirusy, tylko HuBar. Sprawdzone wielokrotnie na tym forum. Sprawdżcie choćby wątek: "Jestem cholera chory". Połowa forumowiczów wtedy padła. To wszystko prezes!!! A może HuBar jest wirusem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Epidemia? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 16.08.02, 14:10 Cześć Kropka! :))) Dłuugo Cię nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Epidemia? 16.08.02, 15:04 Wcale nie długo. Przeciwnie. ZDECYDOWANIE ZA KRÓTKO. serdeczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Epidemia? 17.08.02, 00:57 kropka. napisała: ZDECYDOWANIE ZA KRÓTKO. Skoro masz urodziny to się z Tobą zgodzę :P !! Ja virusem? :-( Odpowiedz Link Zgłoś