tibby 30.07.05, 11:57 hmm upal straszny dzis jest..co ja mam robic w taka pogode w naszym kochanym miescie?macie jakies pomysly? narazie oprocz czytania ksiazek i buszowania w sieci nic innego nie przychodZi mi do glowy:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mordor81 Re: coz ja moge dzis robic? 30.07.05, 15:07 hmm wczoraj przyjechałem z Bydgoszczy a dzisiaj jade na wesele kumpla do skierniewic:) czyli w sumie nudził się nie będe. poza tym musze przetestować nową paralotnie, pozałatwiać kilka interesów, poopalać się na balkonie, pooglądać wiadomości bo jestem zdziebko zacofany, poczytać co sie działo ciekawego na forum od mojego wyjazdu:) więc jest co robić:) a w niedziele znowu do roboty trza jechac:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tibby Re: coz ja moge dzis robic? 30.07.05, 16:23 no coz ja nie prowadze zadnych interesow paralotni nie testuje..ale na balkonie bylam:)tragedia..pozostaje mi tylko czytanie ksiazek a potem jak nocny marek wyrusze na dwor nie moge sie doczekac kiedy zrobi sie choc troche chlodniej! albo niech spadnie deszcz pobiegam po kaluzach:)tego mi trzeba pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: coz ja moge dzis robic? 30.07.05, 23:20 W Żychlinie chyba nic ciekwego sie nie działo, jak prawie zwykle. W Oporowie było spotkanie z Wojciechem Siemionem, a w Kutnie chyba piwko? A więc jak to w Żychlinie można było zająć się sobą i zagospodarować czas, według możliwości: praca, trzepanie dywanow, uciekanie przed upałem pod prysznic, w końcu utęskniony wieczorny chłodek, internet książki, plotki u ciotki itd., itp., Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: coz ja moge dzis robic? 31.07.05, 12:16 a ja tam proponuje zrobic wieczorkiem grilla przy piweczku:)chodzi to za mna od tygodnia:)przy dobrej muzyczce d^n^b:) pozdrófffka Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: coz ja moge dzis robic? 31.07.05, 13:01 Dobra myśl. Ja też wybieram się na "łono", do znaomych na wieś - grill w sadzie, staweczek, piweczko.... już nie mogę się doczekać, bo umówieni jesteśmy na popołudnie. Życzę wszystkim miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: coz ja moge dzis robic? 02.08.05, 19:41 Jak to? Beze mnie i stalej ekipy? :O Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: coz ja moge dzis robic? 03.08.05, 01:08 Ups! Ale wypiłem piwko za Wasze zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: coz ja moge dzis robic? 04.08.05, 11:36 Dzięki. Ja też. Ulubinego od dawna Kasztelana. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: coz ja moge dzis robic? 04.08.05, 22:20 edmurphy - ja co prawda pretensje wnosilam do mordora, bo to on ma wobec mnie niejakie zobowiazania towarzyskie, ale bardzo mi przyjemnie :D I niniejszym oswiadczam, ze wlasnie zielonym Lechem wznosze toasty za forumowiczow :D Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: coz ja moge dzis robic? 05.08.05, 01:26 Dzięki za toast Adamari. Też lubię Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: coz ja moge dzis robic? 08.08.05, 22:32 Trzeba kiedys zrobic zlot forumowiczow w Kasztelanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
szefuu Re: coz ja moge dzis robic? 08.08.05, 22:36 adamari1 napisała: > Trzeba kiedys zrobic zlot forumowiczow w Kasztelanie :D ;) P.S. odswiez, odsiwez, odswiez... i kolejne posty usera 'adamari1' pojaiwja sie na forum :) . Podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: coz ja moge dzis robic? 09.08.05, 00:15 Popracujemy nad tym, pomysł znakomity!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: coz ja moge dzis robic? 12.08.05, 18:52 a co ci sie nie podoba w adamari??!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: coz ja moge dzis robic? 13.08.05, 00:37 Dla mnie jest więcej niż okey. A poza tym blondynka... eh! Odpowiedz Link Zgłoś