ixtlilto 02.10.02, 20:37 Twoje małe szcześcia, coś co daje Ci masę radości! Co to? Mnie np. zabawa na placu zabaw :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: małe szcześcia 02.10.02, 20:43 Sprawianie radości innym. Jazda samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaoz Re: małe szcześcia 02.10.02, 21:00 spotkania z przyjaciółmi , rodziną. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: małe szcześcia 03.10.02, 08:13 Wpatrywanie sie w twarz mojej żony gdy śpi. Uspakaja mnie to.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: małe szcześcia 03.10.02, 08:15 Moje małe szczęście to mój synek :-)))) **************************************** Za niedługo w tym miejscu pojawi się sygnaturka. [pozdrowionka] Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: małe szcześcia 03.10.02, 09:22 Niedawno był bardzo podobny wątek - pisałem o wschodzi słońca nad Retkinią i nad Radogoszczem. Teraz dołożę gorącą (koniecznie liściastą) herbatę i e-mail od z dawna niewidzianego znajomego/ niewiedzianej znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: małe szcześcia 22.12.02, 00:57 Moje śpiące Kochanie. Płatki śniegu w świetle latarni. Puchata kołderka nietkniętego śniegu na trawniku. Sikorka jedząca z ręki słonecznika. Idąca obok wiewiórka. Wątki takie jak ten :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: małe szcześcia IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 08:53 CZEKOLADA i inne słodycze. I to, że moja waga sie nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: małe szcześcia IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 22.12.02, 13:42 Gość portalu: zola napisał(a) a Maruda się pod tym podpisał: > CZEKOLADA i inne słodycze. I to, że moja waga sie nie zmienia... Maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: małe szcześcia 22.12.02, 11:21 małe szczęście?? patrzenie na spadający śnieg, oglądanie pewnej dzikiej wiśni na moim osiedlu, która rośnie dosłownie przy latarni,a wiosną gdy są na niej białe kwiaty...wygląda nieziemnsko:-) takim małym szczęściem jest dla mnie również pomoc innym i świadomość tego, że przydałem się...:-) a największym szczęściem dla mnie jest pokazanie komuś piękna tego miasta i przekonania tą osobę do niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: małe szcześcia IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.121.* 22.12.02, 11:47 "Zmarnowałem podeszwy w całodziennych spieszeniach Teraz jestem słoneczny, sobieśpiewny i rad..." Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: małe szcześcia 22.12.02, 12:15 Tak naprawde duzego szczescia nie ma Są tylko te małe nieraz przez nas nie doceniane. Mnie szczecie sprawia usmiech na twarzy innych ludzi bo to, chyba jest najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś