Gość: XYZetka IP: 57.66.193.* 06.01.06, 10:35 Czy slyszeliscie cos o tym, ze w Lodzi pojawil sie swierzb? Jestem przerazona :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanislaw.swierzb Re: Swierzb 06.01.06, 16:33 Gość portalu: XYZetka napisał(a): > Czy slyszeliscie cos o tym, ze w Lodzi pojawil sie swierzb? Jestem > przerazona :( Tak to prawda. Myślałaś, że co? Że Cię nie znajdę! Jestem coraz bliżej Ciebie. Nie uciekniesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Swierzb IP: *.mnc.pl 07.01.06, 19:03 A niby gruźlica to dawno zniknęła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetetka5 Re: Swierzb IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.01.06, 20:46 porozmawiaj z pracującymi w służbie zdrowia funkcjonariuszami służby wieziennej np z aresztu na Smutnej a przekonasz się ,że takie przypadki zdzarzają się przynajmniej kilka w miesiącu,oczywiście dotyczy to świeżo przyjętych aresztantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: Swierzb IP: *.mnc.pl 07.01.06, 21:46 trochę ponad pól roku temu gośc u mnie w pracy miał świerzba Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Swierzb 08.01.06, 21:02 Gość portalu: XYZetka napisał(a): > Czy slyszeliscie cos o tym, ze w Lodzi pojawil sie swierzb? Tak. Pojawił się chyba w XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś