Dodaj do ulubionych

Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ?

24.01.06, 18:01
No właśnie i gdzie ją kupić, żeby była miła w dotyku, lekka i z krótkim
rekawkieem ;-)
Obserwuj wątek
    • marekwojciechowski Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? 24.01.06, 20:02
      Polecam ofertę sklepu osiemA / www.8a.pl /
      • Gość: :-) Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? IP: 85.89.161.* 24.01.06, 22:17
        Dzięki, może się przydać :-) A coś co w dotyku przypomina bawełnę ? Jest coś
        takiego w ogóle ? ;-)
        • cz.kura Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? 24.01.06, 22:29
          Gość portalu: :-) napisał(a):

> A coś co w dotyku przypomina bawełnę ?

Raczej nic nie przypomina bawełny bo bielizna termoaktywna to dzianiny (nie tkaniny jak np. koszulki bawełniane) - to raz, dwa - dzianiny syntetyczne, bazujące głównie na włóknach poliestrowych (z dodatkami np. srebra jak w przypadku wspomnianego przeze mnie merylu skinlife, tudzież dajmy na to lycry). Ma to być szybkoschnące, niewielkie po spakowaniu i w miarę możliwości bakteriobójcze.
      • cz.kura Ale walnąłes... 24.01.06, 22:23
        ... Sklep turysty na miejscu jest a Ty z jakimś 8a wyjeżdżasz. Nie znasz się to może nie zabieraj głosu...
        • marekwojciechowski Re: Ale walnąłes... 24.01.06, 23:08
          Nie znam się...hmmm....
          Niech i tak będzie.
          • cz.kura Re: Ale walnąłes... 24.01.06, 23:10
            marekwojciechowski napisał:

> Nie znam się...hmmm....

Twoje "rzeczeowe" odpowiedzi właśnie na to wskazują...
            • marekwojciechowski Re: Ale walnąłes... 24.01.06, 23:11
              A wydawało się, że zawarłem wczoraj "dojrzałą" i "rzeczową" umowę.
    • Gość: Agnieszka Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? IP: *.toya.net.pl 24.01.06, 20:13
      > No właśnie i gdzie ją kupić, żeby była miła w dotyku, lekka i z krótkim
      > rekawkieem ;-)

byle nie za krótkim
    • cz.kura Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? 24.01.06, 22:21
      Power stretch albo power dry, rhovylu nie polecam bo to włókno chemiczne i z czasem zaczyna brzydko pachnieć, z lepszych to meryl z dodatkiem srebrnych włókien ale to dyć drogie jest... z najprostszych polartec 100.
      • Gość: JJJ Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? IP: 62.148.79.* 25.01.06, 10:20
        Polecam bieliznę firmy craft- 6 kanałowe włókno, ja biegam w niej i lekkiej
        kurtce biegowej nawet przy -13 i jest naprawdę ciepło. Kupiłem na allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka