cedryk2003 24.01.06, 18:01 No właśnie i gdzie ją kupić, żeby była miła w dotyku, lekka i z krótkim rekawkieem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekwojciechowski Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? 24.01.06, 20:02 Polecam ofertę sklepu osiemA / www.8a.pl / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? IP: 85.89.161.* 24.01.06, 22:17 Dzięki, może się przydać :-) A coś co w dotyku przypomina bawełnę ? Jest coś takiego w ogóle ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cz.kura Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? 24.01.06, 22:29 Gość portalu: :-) napisał(a): > A coś co w dotyku przypomina bawełnę ? Raczej nic nie przypomina bawełny bo bielizna termoaktywna to dzianiny (nie tkaniny jak np. koszulki bawełniane) - to raz, dwa - dzianiny syntetyczne, bazujące głównie na włóknach poliestrowych (z dodatkami np. srebra jak w przypadku wspomnianego przeze mnie merylu skinlife, tudzież dajmy na to lycry). Ma to być szybkoschnące, niewielkie po spakowaniu i w miarę możliwości bakteriobójcze. Odpowiedz Link Zgłoś
cz.kura Ale walnąłes... 24.01.06, 22:23 ... Sklep turysty na miejscu jest a Ty z jakimś 8a wyjeżdżasz. Nie znasz się to może nie zabieraj głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: Ale walnąłes... 24.01.06, 23:08 Nie znam się...hmmm.... Niech i tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cz.kura Re: Ale walnąłes... 24.01.06, 23:10 marekwojciechowski napisał: > Nie znam się...hmmm.... Twoje "rzeczeowe" odpowiedzi właśnie na to wskazują... Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: Ale walnąłes... 24.01.06, 23:11 A wydawało się, że zawarłem wczoraj "dojrzałą" i "rzeczową" umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? IP: *.toya.net.pl 24.01.06, 20:13 > No właśnie i gdzie ją kupić, żeby była miła w dotyku, lekka i z krótkim > rekawkieem ;-) byle nie za krótkim Odpowiedz Link Zgłoś
cz.kura Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? 24.01.06, 22:21 Power stretch albo power dry, rhovylu nie polecam bo to włókno chemiczne i z czasem zaczyna brzydko pachnieć, z lepszych to meryl z dodatkiem srebrnych włókien ale to dyć drogie jest... z najprostszych polartec 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: Jaką bieliznę termoaktywną polecacie ? IP: 62.148.79.* 25.01.06, 10:20 Polecam bieliznę firmy craft- 6 kanałowe włókno, ja biegam w niej i lekkiej kurtce biegowej nawet przy -13 i jest naprawdę ciepło. Kupiłem na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś