Gość: ŁKS Fan IP: *.toya.net.pl 29.03.06, 21:41 Powaliło ich z tymi cenami biletów? znów trzeba bedzie wchodzić przez dziurę w płocie!!! Bojkot! Niech se zapłacą sami za wodę!!! jedyny minus to to ze znów napiszą że było nas 1500 :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: Problem z ciepłą wodą w ŁKS IP: *.toya.net.pl 29.03.06, 21:49 Coś nie wychodza Ci te prowokacje.. ale próbuj dalej.. może kiedyś jakaś Ci wyjdzie. Mam pytanie. Zamiast próbować siać zamęt pod artykułem ŁKS nie powinieneś cieszyć się z wygranej swoich skórokopów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusek Re: Problem z ciepłą wodą w ŁKS IP: *.chello.pl 29.03.06, 22:52 smieszny gosciu dziury ty w zyciu nie widziales i nie zobaczysz pedem wal do "LA MADAM" gosciu z dzielnicy "f...f" buahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProblemzWalczykiem Po treningu mogli się spokojnie wykąpać. IP: *.zdnet.com.pl 30.03.06, 11:56 Panie Walczyk sam pan sobie zaprzecza? w tytule co innego w środku co innego?Chyba że gonicie express i fakt? W drukowanej jest inny. No zobaczymy czy jutro też będzie tylko jeden artykuł sportowy w pana gazecie tak jak to było w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Problem z ŁKSem Re: GKSiak IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 30.03.06, 12:10 nie zgadzam się aby z moich ciężko zarobionych pieniędzy datować jakiejś garstce darmozjadów ciepłe kąpiele!!! są prywatni sponsorzy niech oni płacą! a Elektrociepłownia niech natychmiast odetnie im prąd! nie poto tyram po 8 godzin w kopalni aby teraz oni lekką rączką odawali te pieniądze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: GKSiak IP: *.toya.net.pl 30.03.06, 14:40 Widać tylko do tyrania w kopalni się nadajesz bo myślenie Ci nie idzie (oczywiście z czałym szacunkiem). Odciąć nie mogą bo obiekt dzierżawią również sekcje które regulują swoje zobowiązania wobec elektrociepłowni ustalone za zgodą władz tejże instytucji za pomocą specjalnych wskaźników. ŁKS spłaca długi czego dowodem jest wpłacenie 30 tyś jako zaliczka na poczet długu. Dług nie zniknie jak miało to miejsce w innej części miasta ;] PS Coraz lepiej wychodzą Ci prowokacje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1915 Re: GKSiak IP: *.toya.net.pl 30.03.06, 17:00 spadaj do kopalni fedrować, a od łódzkich klubów sie odwal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyk Problem z podającymi się za innych na tym forum IP: *.toya.net.pl 30.03.06, 20:52 Miejska Sieć Komputerowa LODMAN informuje że, jak sama jej nazwa wskazuje, nie instaluje internetu po wioskach, a wszystkie próby podszywania się za innych, wieśniaki wykonują z kafejek internetowych obsługiwanych przez naszą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Problem z ciepłą wodą w ŁKS IP: *.chello.pl 30.03.06, 23:17 i tak maja dobrze. u nas nie ma dziur w plocie odkad nam za dlugi zdemontowali plot. dobrze, ze nie ma trawnika tylko klepicho, bo nie byloby za co podlac boiska. poza tym nie ma co w kurnik inwestowac odkad wiadomo, ze stadion ma powstac na terenach Łodzkiego Klubu Sportowego. bede im kibicowal z daleka, bo wiem ze ode mnie smierdzi, bo sie nie myje jak kazdy widzewiak i by mnie nie wpuscili na stadion. rtsiak Odpowiedz Link Zgłoś