Dodaj do ulubionych

Najłodziejsze koszulki świata już są

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:30
Najłodziejsze, zajefajne, cool...
GW chyba powinna dbać o język polski, a robi się kolejnym brukowcem. Jeżeli
autor/autorka tekstu wytłumaczy mi co znaczy najłodziejsze, to zwracam honor.
Ja mogę się oczywiście tego domyślać, ale czy nie bardziej po polsku by było
najbardziej łódzkie?
Szczerze mówiąc wkurzają mnie i to mocno tego typu neologizmy

Ale może jakiś staty już jestem...
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 20:32
      najbardziej mi się podoba koszulka blewąska :)
    • Gość: tak sobie piszę Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:34
      A dlaczego modelkami są dziennikarki łódzkiej GW? Czyżby Agora nie miała już
      kasiorki na wynajęcie profesjonalnych modelek? Walką z ASP daje się we znaki?
    • Gość: annaqs zmarnowana szansa IP: *.lodz.mm.pl 24.04.06, 21:07
      takie koszulki jaka łódź. przykro patrzeć. była szansa na koszulki ktore beda
      naprawde interesujace same w sobie, ktore ktos moglby chciec kupic zeby je
      nosic. a tak- to bedzie jak plastikowy pirat znad morza albo drewniana ciupaga
      z krupowek- kupimy na pamiatke i wrzucimy na strychy i do komorek. szkoda.
      kolejna szansa- zmarnowana.
      • Gość: annaqs Re: zmarnowana szansa IP: *.lodz.mm.pl 24.04.06, 21:09
        A tak w ogóle- kto wybiera te projekty??
      • anpio Re: zmarnowana szansa 25.04.06, 10:12
        > takie koszulki jaka łódź. przykro patrzeć. była szansa na koszulki ktore beda
        > naprawde interesujace same w sobie, ktore ktos moglby chciec kupic zeby je
        > nosic. a tak- to bedzie jak plastikowy pirat znad morza albo drewniana
        ciupaga
        > z krupowek- kupimy na pamiatke i wrzucimy na strychy i do komorek. szkoda.
        > kolejna szansa- zmarnowana.

Koszulki projektowali ochotnicy. Tobie udziału w konkursie chyba nikt nie
        zabraniał. Jak dla mnie są ok.
        P.S.
        Nie wiem czy zauważyłeś, że ludzi kupują ciupagi i piratów. A te koszulki stoją
        moim zdaniem o klasę wyżej od wspomnianej tandety.
        • Gość: annaqs Re: zmarnowana szansa IP: *.lodz.mm.pl 25.04.06, 12:12
          zgadza sie, ze projektowali ochotnicy i nie mam nic przeciwko ich projektom.
          sadze tylko ze przez taki wybor jury (naprawde sadzicie ze nie bylo fajnych
          designerskich pomyslow?) towar do kupienia niczym sie nie wyroznia.

wezmy na przyklad t-shirt dla wolnosci. poza haslami, o ktore chodzilo,
          koszulki sa swietnie zaprojektowane i juz sam ich design jest interesujacy.

nie chodzi mi o to, ze koszulki sa tandetne, bo nie sa, sa zwykle. porownanie z
          ciupagami czy piratami ma na celu tylko jedno- przypomniec ze tzw. "pamiatki"
          nie sa rzeczami z ktorych jestesmy dumni i ktore trzymamy w domu na honorowym
          miejscu, a mogloby byc inaczej.
    • Gość: mikołaj Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.pai.net.pl 24.04.06, 21:39
      RETY!!!!!! Ale szmira!!!!! KICZ!!!! KTO wybrał te koszulki??? Może ich autorzy
      to znajomi króliczka z GW? Gdzie tu związek z naszym miastem ja się pytam????
      PO PROSTU WSTYD!!! Znów się Polska będzie śmiać z Łodzi...
    • Gość: Dolores Barszcz Co to za gimnazjalistki na tym foto? IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 24.04.06, 22:49
    • Gość: pitum Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 24.04.06, 22:55
      >do końca kwietnia
      cholera dopiero 29.4. przyjezdzam do Lodzi, 3mu zawsze jak cos jest fajnego to
      trwa moze tydzien a potem znika, w innych miejscach EU pamiatki itp mozna kupic
      caly rok, w tym dzikim kraju wszystko jest okazyjnie i na moment, dziadostwo!
      • Gość: jan Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:18
        a mi i tak najbardziej podobała się "Lodz - freeduck zone" zaproponowana przez
        jakiegoś forumowicza...

chyba nawet sobie taką zrobię ;)
    • Gość: bleee Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.retsat1.com.pl 24.04.06, 23:27
      Ta koszulka w środku to jeszcze jakoś. Może dlatego, że nie wiem co ona
      przedstawia kompletnie. Ta po lewej - coś trąci czasami naprasowywanek Limahla.
      TA po prawej stronie ... a co ta dziewczynka ma wspolnego z Łodzią?

Ciekawe jaki były te projekty, które nie wygrały. Może GW by pokazała?
    • Gość: kurt żenujące, dziecinne, tandetne i niełódzkie IP: *.toya.net.pl 25.04.06, 01:48
      pomysł może i fajny - etekt - ŻENUJĄCY. sorry
    • artnow Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 25.04.06, 08:10
      Tytuł bez sensu.
      Do tego zdjęcie takie, na kórym ani troche nie widać koszulek.
      To ma być reklama albo promocja ???
    • Gość: niestary Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 08:46
      jesteś stary
      koszulki fajne
      cel - kasa dla rodzinnych domów dziecka
      znajdźcie dziś lepsze koszulki promujące Łódź
      • Gość: annaqs Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.lodz.mm.pl 04.05.06, 19:38
        nie znajdziemy lepszych. te mogly byc lepsze.
    • Gość: realista Przecież nie ma większego obciachu niż Łódź IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 25.04.06, 11:18
      na kogo oni liczą???
      • Gość: Kajo Re: Przecież nie ma większego obciachu niż Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:43
        Dzięki realisto - pochwalileś się wiedzą stricte naukową...
    • damndogu Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 25.04.06, 11:27
      liche są, ta czarna jeszcze ujdzie.
      a tak poza tym ta z prawej złamała dwa podstawowe warunki konkursu: 1. to nie
      może być zdjęcie 2. nie może mieć więcej niż 4 kolory. więc jakim sposobem to gó
      wygrało? :D a dziewczynka trzyma w dłoniach łódkę czego kompletnie nie widać,
      przez co przekaz jest totalnie nieczytelny i tak promuje nasze miasto jak Gdańsk
      narysowana kropla słonej wody...
      podsumowując ktoś kto to wybierał miał w tym jakiś interes, bo przecież wygrała
      jakaś firma branżowa :]
      a to jest mój projekt nadesłany na konkurs:
      img20.imageshack.us/img20/9397/tshirtlodzki02b4wn.jpg
      i druga wersja
      img20.imageshack.us/img20/7/tshirtlodzki02a3ex.jpg
      jakby ktoś był zainteresowany.... ;)
      • michael00 _______________Kpiny z czytelników? 25.04.06, 16:43
        amndogu napisał:

> liche są, ta czarna jeszcze ujdzie.
        > a tak poza tym ta z prawej złamała dwa podstawowe warunki konkursu: 1. to nie
        > może być zdjęcie 2. nie może mieć więcej niż 4 kolory. więc jakim sposobem to g
        > ó
        > wygrało? :D a

Niestety to nie jest śmieszne. Bo jeżeli faktycznie tak jest to okazuje się po
        raz kolejny, że łódzka GW nie tylko łże, ale też kpi z czytelników. Byłaby to
        już totalna żenada.
      • Gość: znow ja I co z tym R E G U L A M I N E M? IP: *.retsat1.com.pl 27.04.06, 07:13
        Ma ktos odnosnik do niego, bo redakcja pewnie ominie ten wątek sprytnie...
      • Gość: annaqs Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 17:35
        podoba mi sie twoj projekt, czarno-bialy bardziej, najlepiej na czarnej
        koszulce w odwróconych kolorach. klasa wyzej niz zwyciezcy tego dziwnego
        konkursu.
        moze oni specjalnie wybieraja takie projekty, bo mysla, ze w lodzi mieszkaja
        sami idioci i prostacy, ktorzy nie docenia ciekawego designu. przykro ze gw tak
        mysli o nas.
      • Gość: Magda Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.toya.net.pl 01.05.06, 12:32
        jezu facet, jaka żenada ten Twój projekt!!! czarna, jedna ze zwycięskich jest
        OKi
      • Gość: a Moje były takie projekty IP: *.onlinehome-server.com 14.05.06, 19:00
        img49.imageshack.us/my.php?image=koszulka014yy.jpg
        img422.imageshack.us/my.php?image=koszulka023td.jpg
        img49.imageshack.us/my.php?image=koszulka033kg.jpg
    • Gość: antypesymista Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.connectpa.co.uk 25.04.06, 11:53
      Ludzie o co Wam chodzi? kazdy tyko narzeka, albo to koszulki nieladne, albo zle
      slowa bo nie polskie, wszystko zle, troche optymizmu!!!! Sa koszulki, zawsze
      cos innego, nie trzeba ich kupowac, ale przynajmniej cos sie dzieje w kraju
      podobno demokratycznym od 16 lat, gdzie glosuje 33% spolecznstwa...
      • vilijonkka Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 25.04.06, 14:27
        co ma demokracja do kupowania koszulek w złym guście? demokracją nazywasz
        wybór między kupowaniem czegoś co bezskutecznie aspiruje do miana kiczu (a
        nawet kiczem nie jest, bo nie jest zabawne), a nie kupowaniem? gdzie ma być
        miejsce na optymizm? jestem optymistką wobec mojego miasta gdy dzieje się coś
        pozytywnego, a nawet wtedy, gdy nie dzieje się nic. ale jak widzę zmarnowane
        szanse i rozdmuchiwanie fatalnych efektów dobrych pomysłów- po prostu żal mi
        Łodzi.
        • Gość: mamadoo Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:30
          Autorką koszulki z dziewczynką trzymającę łódeczkę (to małe czerwone co na
          zdjęciu pewnie nie widac) jest ta sama dziewczyna co projektuje pocztówki, które
          można kupić w empiku. Takie kreskowate postacie i gdzieniegdzie wypełnienie kolorem.
        • Gość: Kajo Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:46
          ale wytłumacz jeszcze dlaczego żal Ci Łodzi? Bo GW sprzeda kilka beznadziejnych
          koszulek z napisem "Łódź"? Czy nie żal Ci Krakowa za to, że smok zionie ogniem
          po wysłaniu smsa do gazowni? Albo Warszawy, że na największym stołecznym
          stadionie znajduje się cygańsko-ormiański bazar?
          • vilijonkka Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 01.05.06, 16:15
            żal mi, że promocja Łodzi kuleje. że nie ma ciekawych pamiątek, nawet koszulek.
            że pomysł był fajny a okazał się wkrętem. nie interesują mnie inne miasta. ale
            skoro o nich wspominasz, ludzie z Krakowa i Warszawy są zapatrzeni w swoje
            miasta. a na Łódź powszechnie się pluje.
        • Gość: Magda Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.toya.net.pl 01.05.06, 12:35
          ... no to droga Pani zorganizuj konkurs sama! jesteś zblazowana....! projekty
          koszulek takie sobie ale cel bardzo szczytny!!!!!!!!!!
          • vilijonkka Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 01.05.06, 16:16
            cel szczytny. ach, to tłumaczy bezguście i Pani wzburzenie.
    • frant3 Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 25.04.06, 15:45
      A mi nie jest do śmiechu, takie brzydactwa za 19 zł. Przecież Łodź nie jest taka brzydka. Ba, powiedziałbym nawet, że jest piękna. A jeśli komuś nie przypadnie do gustu samo miasto, to może podziwiać super dziewczyny. Tak, tak, piękne laski tam mieszkają. Tylko jak ktoś ma słabe serce, to lepiej niech do Łodzi latem nie przyjeżdża. Bo latem dziewczyny chodzą skompo ubrane.

--
      Frant - humor, satyra, krytka
      • hiway1 Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 05.05.06, 16:29
        szcególnie piękne są te z Wólczańskiej...gratuluję gustu!
    • Gość: st00lejarz darmowa reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:00
      co trzeba zrobić aby otrzymać darmową reklamę w ogólnopolskim dzienniku i na jednym z najwiekszych portali w polskim internecie
    • snakemaycry Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 25.04.06, 19:02
      Ciekawe czy będą sprzedawane z takim samym zaangażowaniem jak kubki. Wybrałem
      się specjalnie do GŁ żeby nabyć z łódką, a pani mi oświadczyła że nie ma, a tych
      za szkłem nie sprzeda, bo by musiał ktoś z ochrony otworzyć. Mimo że ochrona
      łaziła obok stoiska, pani nie chciało się poprosić ochrony i wyjąć trochę
      kubków, żeby je sprzedać.
    • Gość: anita_p_k Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 18:17
      Promujmy Łódź to jest ważny cel tej akcji , a szczytny, że z zyskają rodzinne
      domy dziecka. A więć do dzieła , a nie do narzekania.
      • Gość: o momencik IP: *.retsat1.com.pl 29.04.06, 20:04
        Gość portalu: anita_p_k napisał(a):

> Promujmy Łódź to jest ważny cel tej akcji , a szczytny, że z zyskają rodzinne
        > domy dziecka. A więć do dzieła , a nie do narzekania.

Jeżeli są jakieś zasady, to należy ich przestrzegać. Zwłaszcza się to tyczy
        organizatorów.
        Ktoś włożył swoją pracę w to, a kto wie co ktoś inny - jeżeli śmierdzi
        przekrętem, to nie ma miejsca na to, że nie ważna droga, ważny cel.
        • Gość: realista Re: momencik IP: 194.42.116.* 30.04.06, 13:07
          kiedy zobaczyłem jakie kubki wygrały w poprzydnim konkursie wyborczej to wyłem
          smutny poprostu.2 z nich reprezentowały poziom tragiczny.szczególnie ten z
          kropiewnickim heh.ale koszulki to dalsza część tej masakry.Ludzie kto to
          wybiera???te projekty nie maja nic wspólnego z jakimś konkretnym designem.to
          chyba faktycznie przekręt.Albo jury to emeryci.Wejdzcie do dobrych sklepów z
          odzieżą i porównajcie.te koszulki wyglądają jak z jarmarku.Ja też w konkursie
          startowałem i potrafie przygrywać ale jak widze z jakimi pomysłami to aż mi
          żal.Jestem pewien że było tysiac ciekawszych projektów które ktoś by kupował i
          wspomógł dzieci.Bo taki badziew kupią nieliczni.Nie chciałem obrażać autorów
          tamtych prac ale pokazać zupełny brak profeski jury.Nie mam zamiaru i pewnie
          nie tylko ja startować kolejny raz w takiej farsie.
    • Gość: anita_p_k Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.lodz.mm.pl 30.04.06, 14:28
      Propozycja dla organizatorów konkursu. Proszę pokazać wszystkie nadesłane
      projekty, a wówczas sami Łodzianie wybiorą najfajniejszą koszulkę , którą
      promowaliby swoje miasto. I propozycja na póżniej. Koszulki niech będą w
      sprzedaży prze cały czs, np.w Centrum Informacji Turystycznej przy
      ul.Piotrkowskiej. Proszę poinformować o wynikach - zyskach z tej akcji.
      • Gość: mokombir Regulamin - gdzie? IP: *.retsat1.com.pl 01.05.06, 13:38
        To bardzo dobry pomysł jest. Ujawnić i wtedy będzie wszystko jasne. Chyba, że
        jednak są jakieś obawy ze strony Redakcji, że wyjdzie coś na jaw...

Ma ktoś ten regulamin, albo odnośnik do niego?
        • Gość: mokombir GW oszukała uczestników projektu (?) IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 17:53
          Redakcja milczy, to ciekawe, bo czesto w mniej istotnych sprawach zabiera głos...
        • vilijonkka Re: Regulamin - gdzie? 02.05.06, 18:08
          chyba trzeba szukać w "archiwum papierowym"
          • Gość: emin Re: Regulamin - gdzie? IP: *.retsat1.com.pl 06.05.06, 12:20
            A ma ktoś może papierowe wydanie? Próbowałem znaleźć w archiwum elektroniocznym,
            nawet gotów jestem zapłacić za dostęp, ale nie udało mi się. Pomoże ktoś?

• michael00 ______________Artukuł 09.05.06, 22:08
              Wykupiłem dostę do archiwum, poniżej przedmiotowy artykuł. Zapewne złamię jakiś
              regulamin i zaraz mnie wytną....
              -------ARTYKUŁ ------------

GW Łódź nr 67, wydanie lol z dnia 20/03/2006 WYDARZENIA, str. 4
              [autor fot./rys] DARIUSZ KULESZA
              [podpis] GRZEGORZ BLACHOWSKI
              KONKURS
              Zaprojektuj prawdziwie łódzki T-shirt, w którym wiosną pokażemy się na ulicy

- Lubię wiosnę, bo miotła jest dużo lżejsza niż łopata do odgarniania śniegu -
              żartuje pan Marek, dozorca łódzkiej kamienicy

Niedługo zacznie się T-shirtowy sezon: zaprojektujcie łódzkie koszulki. Takie,
              które dadzą naszemu miastu i jego mieszkańcom solidną dawkę pozytywnej energii.

W których będziemy dumnie paradować po naszej Pietrynie, Krakowskim Przedmieściu
              w Warszawie czy Długim Targu w Gdańsku.

Koszulki mają szansę stać się na wiosne tym, czym przed zimą były łódzkie kubki
              do herbaty - były przebojem wielkiej aukcji charytatywnej na rzecz Fundacji
              Gajusz. Zatem do dzieła - Łodź stolicą jest mody i humoru! Pokażmy to na
              koszulkach. Niech będą łódzkie, dowcipne i ludzkie. Na Wasze pomysły czekamy
              przez najbliższe dwa tygodnie. Projekty mogą być zrobione klasycznymi technikami
              na kartce formatu A4 lub w Corelu. Dla autorów trzech najlepszych prac mamy
              nagrody - po 1000 zł brutto. Zaprojektowane przez zwycięzców koszulki można
              będzie kupić, a dochód z ich sprzedaży tradycyjnie przeznaczymy na cele
              charytatywne.

Do udziału w konkursie zapraszamy wszystkich - amatorów i profesjonalistów.
              Czekamy też na projekty agencji reklamowych. Łapcie za pędzle albo komputerowe
              myszy!

Prace prosimy przesyłać na adres: ul. Sienkiewicza 72, 90-318 Łódź z dopiskiem
              "T-shirt". Projekty wykonane w Corelu można wysyłać na: promocja@lodz.agora.pl

Czekamy do 3 kwietnia.

Co z tą wiosną?

Kalendarzowa oficjalnie rozpocznie się dziś o godz. 19:27. Słońce przekroczy
              wtedy równik niebieski przechodząc z półkuli południowej na północną. Noc z doby
              na dobę będzie coraz krótsza, a dzień dłuższy (o ok. 4 min na dobę) Mimo to do
              końca tygodnia nie możemy spodziewać się prawdziwie wiosennej pogody. - We
              wtorek temperatura będzie wynosić w granicach 0 stop. C. W nocy będą jeszcze
              przymrozki. Czeka nas też deszcz ze śniegiem i chłodny wiatr - mówi Ryszard
              Kulesza ze stacji meteorologicznej Łódź-Lublinek

GRZEGORZ BLACHOWSKI

Łodzianie już nie mają siły czekać. Sami wiosnę wzywają, krzycząc przez megafon:
              - Radość, radość i jeszcze raz radość! Tak przebiega akcja "Budzenie łodzian".

Organizatorami zabawy są internauci, którzy wpadli na pomysł, jak "rozruszać"
              mieszkańców miasta przed nadejściem wiosny. - Chcemy wyzwolić u ludzi wiosenny
              optymizm. Dlatego spacerujemy po ulicy Piotrkowskiej i bijemy brawo wywołanym
              przez megafon przechodniom. Z różnych powodów: za wiosenny strój, ładny uśmiech,
              szybki chód - opowiada Rysiu Ziemba, aktor, reżyser i jeden z uczestników
              spontanicznej akcji.

Reakcje ludzi na aplauz internautów były nieprzewidywalne. Jedni dostawali
              wypieków, machali rękoma albo sami bili brawo. Inni byli wulgarni, czy też
              uciekali w popłochu. - Dla nas to było bardzo miłe. Kiedy usłyszeliśmy brawa
              poczuliśmy się dziwnie, ale wyjątkowo. - opowiada pan Franek i pani Patrycja.

Tego typu akcję zorganizowano w kilku polskich miastach. Zainteresowała się nimi
              nawet jedna z ogólnopolskich firm. - Ponoć wykorzystują naszą akcję jako
              kampanię reklamową - przyznaje Rysiek. - Najwyraźniej musimy być skuteczni z tym
              wiosennym budzeniem - śmieje się.

Inni łodzianie zniecierpliwieni spóźnieniem wiosny także biorą sprawy w swoje
              ręce. - Jesteśmy pierwszy raz na rowerze od kilku miesięcy. Ile można jeździć
              tramwajami i autobusami. Wczoraj stwierdziliśmy, że czas wyjąć z komórki nasz
              sprzęt. - mówią Marcin i Kamil podczas wycieczki rowerowej po ulicy Piotrkowskiej.

U innych tęsknotę za wiosną widać po strojach. - Lubię kolorowe ciuchy. A że
              teraz zrobiło się trochę przyjemniej na dworze, to mam różową spódniczkę. To
              poprawia mi humor. Wiosny nie widać, bo może jej nie wołamy właśnie na przykład
              przez noszenie kolorowych ubrań - zastanawia się Patrycja, licealistka.

GRZEGORZ.BLACHOWSKI@LODZ.AGORA.PL

Wymagania techniczne:

Dla projektów w technice klasycznej: maksymalny format A4 (prosimy nie przysyłać
              zdjęć).

Dla prac w Corelu: przyjmujemy prace tylko w Corel 9; czcionki muszą być
              zmienione w krzywe; maksymalna liczba kolorów - 4; format pracy A4.

-----
              • vilijonkka Re: ______________Artukuł 10.05.06, 10:30
                michael00 napisał:

> Wykupiłem dostę do archiwum, poniżej przedmiotowy artykuł. Zapewne złamię
                jakiś
                > regulamin i zaraz mnie wytną....

wykupiłeś i udostępniasz??!! to chyba coś w rodzaju piractwa! na Twoim miejscu
                zaszyłabym się gdzieś w mrocznych ostępach Peru nim sprawa się nie wyciszy a
                wątek zarchiwizuje.

> Czyli tak: ograniczenie kolorów było tylko do prac nadsyłanych w formacie
                > cyfrowym. Prace w formie klasycznej nie miały takiego obostrzenia -
                przynajmnie
                > j
                > tak wynika z tego wyciągu regulaminu.

nie wiem, w jakim formacie nadesłano ową pracę. wygląda na ordynarne wtapianie,
                ale mogła być przecież wydrukowana. cóż zatem stało redakcji na przeszkodzie by
                to wyjaśnić? nieważne. po prostu mi głupio, że tak się zawiodłam.
    • Gość: Agata Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.retsat1.com.pl 30.04.06, 14:54
      Mam pytanie,gdzie można kupić kubki z logo Łodzi.One były dostępne w sprzedaży w
      zeszłym roku(chyba przed świetami),były 3 rodzaje.
    • Gość: Martyna23 Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:26
      Te koszulki sa straszne :( ale ze promowane przez Wyborcza,wiec wmawiane jest ze
      sa one treny...szkoda gadac
      • Gość: Magda Re: Najłodziejsze koszulki świata już są IP: *.toya.net.pl 06.05.06, 12:11
        kupiłam wszystkie trzy!!! sam jesteś straszny!!!
        • vilijonkka Re: Najłodziejsze koszulki świata już są 06.05.06, 14:01
          znowu Pani Magda-Niezblazowana z postu wyżej? gratuluję zakupu! (!!!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka