babeczkaa 05.05.06, 09:41 tfórcy programu przeprowadzili sonde wśród mieszkańców Sieradza na temat zażywania witamin, ładnie się sieradzanie wypowiadali, wykazali bardzo prozdrowotne podejście, zalecali jeść dużo owoców i warzyw,hej B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sbi Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 10:28 To ten program w dwójce rano ? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 13:27 babeczkaa napisała: > tfórcy programu przeprowadzili sonde wśród mieszkańców Sieradza na temat zażywa > nia witamin, ładnie się sieradzanie wypowiadali, wykazali bardzo prozdrowotne p > odejście, zalecali jeść dużo owoców i warzyw,hej > > B. Wyjechała warszawka na prowincję w poszukiwaniu sensacji ? A tu też jedzą warzywa, normalnie szok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 13:50 a żebyś Sieradzaku wiedział, sonde zapowiadał ten półsmieszny Prokop (nie lubie go bardzo) i tak z przekąsem powiedział:"Czesto przejeżdzam przez Sieradz, hmmmm, pozdrawiam sieradzan" :( Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 13:58 NIe wiem co w tym obraźliwego?;) Ja pamiętam dobre parę lat temu, Prokop był jeszcze naczelnym "Machiny" bodajże i cudownie skompromitował się na premierze pewnego filmu, bo musiał z kimś rozmawiać po angielsku. Żenada, zdania nie potrafił sklecić i to nic trudnego, proste pytanie, aż mu z publiki podpowiadaliśmy,wstyd na maksa, dzwon do kwadratu! Teraz jest naczelnym "Filmu", a gazeta coraz cieńsza, a on zna sie tak na tym, że lepiej nie pisać:( Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:00 czy ktoś tu użył słowa "obraźliwe"? Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:20 Że z przekąsem powiedział.... itp O Sieradzu nie da się inaczej mówić:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:22 > O Sieradzu nie da się inaczej mówić:) To Twoje zdanie, niekoniecznie innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:24 Sami krytykujecie i z przekąsem o inwestycjach piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:32 Co innego gdy my krytykujemy (jako mieszkańcy), a co innego gdy nas krytykują (nasze miasto) ;-) To taka pewna odmiana filozofii Kalego :D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:02 dlatego wlaśnie wsadzili go do polsatowskiego Idola;-) Polsat to była wlasciwa telewizja dla niego;-) Swiat wg Bundych, Bar itepe;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:05 niestety teraz jest w TVP 2 a ja tak lubie tą stacje v :( Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:21 W Idolu to był jurorem/gościem, nie był dziennikarzem Polsatu. NIe wiem, czy jest jeszcze w MTV Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:34 Gdybym miał wybierać między Polsatem a MTV Polska w czasie programowania stacji na pilocie na ostatniej pozycji - to wybór miałbym trudny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:38 ja podobnie :) na szczęście nie oglądam tv, nie mam kablówki, tylko ze 4 kanały, nawet nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:44 ja nie mam tego problemu bo ma tematycznie poukladane - polskie, muzyczne, zagraniczne informacyjne, przyrodnicze itp, zagraniczne niepojemaju Odpowiedz Link Zgłoś