Dodaj do ulubionych

Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda

05.05.06, 09:41
tfórcy programu przeprowadzili sonde wśród mieszkańców Sieradza na temat zażywania witamin, ładnie się sieradzanie wypowiadali, wykazali bardzo prozdrowotne podejście, zalecali jeść dużo owoców i warzyw,hej

B.
Obserwuj wątek
    • sbi Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 10:28
      To ten program w dwójce rano ?
      • babeczkaa Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 11:02
        tak :)
    • sieradzak Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 13:27
      babeczkaa napisała:

> tfórcy programu przeprowadzili sonde wśród mieszkańców Sieradza na temat zażywa
      > nia witamin, ładnie się sieradzanie wypowiadali, wykazali bardzo prozdrowotne p
      > odejście, zalecali jeść dużo owoców i warzyw,hej
      >
      > B.

Wyjechała warszawka na prowincję w poszukiwaniu sensacji ? A tu też jedzą
      warzywa, normalnie szok ;)
      • babeczkaa Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 13:50
        a żebyś Sieradzaku wiedział, sonde zapowiadał ten półsmieszny Prokop (nie lubie go bardzo) i tak z przekąsem powiedział:"Czesto przejeżdzam przez Sieradz, hmmmm, pozdrawiam sieradzan" :(
        • szaramysza9 Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 13:58
          NIe wiem co w tym obraźliwego?;)

Ja pamiętam dobre parę lat temu, Prokop był jeszcze naczelnym "Machiny" bodajże
          i cudownie skompromitował się na premierze pewnego filmu, bo musiał z kimś
          rozmawiać po angielsku. Żenada, zdania nie potrafił sklecić i to nic trudnego,
          proste pytanie, aż mu z publiki podpowiadaliśmy,wstyd na maksa, dzwon do
          kwadratu! Teraz jest naczelnym "Filmu", a gazeta coraz cieńsza, a on zna sie
          tak na tym, że lepiej nie pisać:(
          • babeczkaa Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:00
            czy ktoś tu użył słowa "obraźliwe"?
            • szaramysza9 Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:20
              Że z przekąsem powiedział.... itp
              O Sieradzu nie da się inaczej mówić:)
              • paenka Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:22

> O Sieradzu nie da się inaczej mówić:)

To Twoje zdanie, niekoniecznie innych ;)
                • szaramysza9 Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:24
                  Sami krytykujecie i z przekąsem o inwestycjach piszecie
                  • esie Re: Sieradz w "Pytaniu na śniadanie" sonda 05.05.06, 14:32
                    Co innego gdy my krytykujemy (jako mieszkańcy), a co innego gdy nas krytykują (nasze miasto) ;-)

To taka pewna odmiana filozofii Kalego :D
          • zodiak72 Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:02
            dlatego wlaśnie wsadzili go do polsatowskiego Idola;-) Polsat to była wlasciwa telewizja dla niego;-) Swiat wg Bundych, Bar itepe;-)))
            • babeczkaa Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:05
              niestety teraz jest w TVP 2
              a ja tak lubie tą stacje v :(
            • szaramysza9 Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:21
              W Idolu to był jurorem/gościem, nie był dziennikarzem Polsatu.
              NIe wiem, czy jest jeszcze w MTV Polska.
              • zodiak72 Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:34
                Gdybym miał wybierać między Polsatem a MTV Polska w czasie programowania stacji na pilocie na ostatniej pozycji - to wybór miałbym trudny;-)
                • babeczkaa Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:38
                  ja podobnie :)
                  na szczęście nie oglądam tv, nie mam kablówki, tylko ze 4 kanały, nawet nie wiem :)
                • paenka Re: Marcin Prokop 05.05.06, 14:44
                  ja nie mam tego problemu bo ma tematycznie poukladane - polskie, muzyczne,
                  zagraniczne informacyjne, przyrodnicze itp, zagraniczne niepojemaju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka