p.i.o.t.r.d 23.07.06, 06:50 Mam prośbę do osób dobrze znających restauracje, bary i pizzerie w łódzkim - wejdźcie na stronę chefmoz.org/Poland/LD/ i zerknijcie czy dane lokali w Waszych miejscowościach są prawdziwe i aktualne. dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Do bywalców restauracji i barów 23.07.06, 07:41 paru brakuje, jedna z pizzeri co jest na liście jest zamknieta od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.r.d Re: Do bywalców restauracji i barów 23.07.06, 07:44 O którą konkretnie pizzerię chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ozaru4 Re: Do bywalców restauracji i barów 26.07.06, 22:45 frescati na wigury? Nie znam :) Na tej ulicy widziałem tylko Prowansje (czy cos takiego) i ta staropolską...na rogu z Sirkiewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: Do bywalców restauracji i barów 27.07.06, 05:50 Frascati wyleciało z listy. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Do bywalców restauracji i barów 27.07.06, 23:40 Na Wigury jest Prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Re: Do bywalców restauracji i barów 23.07.06, 13:22 Powinieneś uzupełnić trochę tę bazę danych, ale fajnie, że ją tworzysz. Mieszkam na Widzewie i podam Ci kilka informacji, które znam z autopsji z mojego podwórka. Na Widzewie w pawilonie na ul. Gorkiego 16 jest między innymi od paru lat pizzeria DA GRASSO. Jest ich w Łodzi w sumie siedem (www.dagrasso.pl). W tym samym pawilonie ostatnio otworzyła się też pizzeria PIZZA HOUSE - MEGA SOLAR SPORT (www.megasolar.com.pl/sport/jedzenie.html) i wtedy panowie z DA GRASSO na zasadzie nieuczciwej konkurencji chcąc wykurzyć nowego rywala powybijali szyby w pizzerii MEGA SOLAR a nawet pomazali farbami w sprayu samochód właściciela tej pizzerii i salonu fitness obraźliwymi niezmywalnymi hasłami. Zatem polecam osobiście pizzerię MEGA SOLAR, bo nie toleruję łamania prawa w walce o klienta. Nie smakuje mi także pizza nakrapiana czyimś cierpieniem. Poza tym na Widzewie są jeszcze: Pizzeria PRESTO (pawilon Biedronki, ul. Bartoka 20), Telepizzeria TINO (pawilon TESCO, ul. Widzewska 22), restauracja PORKIS (ul. Bartoka 41). Z tego wynika, że nie trzeba jechać do Centrum, żeby dobrze zjeść. Jest pewnie jeszcze coś, ale ich nie znam. Pozdrawiam. -- Odpłyń Łodzią z EL-042 Odpowiedz Link Zgłoś
prick.teaser Re: Do bywalców restauracji i barów 23.07.06, 14:34 Dwa razy jadłam pizze w Da Grasso: na Kilińskiego, i na wspomnianym Widzewie. Po pierwszej porażce pomyślałam że to wypadek przy pracy, ale za drugim razem wcale nie było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker666 Re: Do bywalców restauracji i barów 26.07.06, 19:38 Ta strona ma fajną funkcję - można obsmarować lokal pisząc o nim recenzję (review) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: Do bywalców restauracji i barów 25.07.06, 22:39 Dzięki, dodałem lokale które wymieniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Re: Do bywalców restauracji i barów 29.07.06, 01:24 Acha... Pizzeri PRESTO też jest kilka: www.prestopizzeria.pl/kontakt.php -- Odpłyń Łodzią z EL-042 Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies A Bar Anna na Tuwima, Czarny Kot... 27.07.06, 07:17 ...na Andrzeja, Bar Uniwersalny Brzdąc na Jaracza, Izabella na rogu Wschodniej i Rewolucji????? Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: A Bar Anna na Tuwima, Czarny Kot... 27.07.06, 22:20 już się znalazły na liście Odpowiedz Link Zgłoś
karol_czarnecka Kresowa z dobrym jedzonkiem i tanim piwem? 31.07.06, 13:48 Na Narutowicza 4 chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: Kresowa z dobrym jedzonkiem i tanim piwem? 02.08.06, 00:00 Już dodałem. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Jeszcze kilka 31.07.06, 19:38 Kogucik na Piotrkowskiej, Pizza Piaski na Wyszyńskiego, Bary mleczne na Struga, przy Fabrycznym i Pl. Niepodległości, Kaskada, Golonka na Wschodniej Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: Jeszcze kilka 02.08.06, 00:00 Jaki jest dokładny adres "Golonki"? Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Jeszcze kilka 02.08.06, 09:23 Golonka obecnie nazywa sie Wschodnia i jest na Wschodniej, kibel jest tam platny ale numeru nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: Jeszcze kilka 02.08.06, 21:09 Jeśli nazywa się "Wschodnia" to już była w spisie Odpowiedz Link Zgłoś
hudefak Re: Do bywalców restauracji i barów 31.07.06, 23:48 nie ma już Sapporo, za to jest Tokyo Sushi Bar. Brakuje w spisie też Sioux-a. Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: Do bywalców restauracji i barów 01.08.06, 23:57 Dzięki, poprawione Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.o.t.rd Re: Do bywalców restauracji i barów 05.08.06, 08:08 Może ktoś podzieli się informacjami także o lokalach spoza Łodzi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś