big_news 15.12.06, 09:49 Też se założę wątek. A co!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: big_news, wszyscy mogą, to nie będę gorszy 15.12.06, 09:58 A o czym jest ten wątek? Weż pod uwage że nie masz takich forów(w spółce kasia@kasia) jak cassani;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: big_news, wszyscy mogą, to nie będę gorszy 15.12.06, 10:05 Ten wątek jest o big_news, czyli o niczym, a jeżeli tak, to będzie to wątek dobrze przyjęty i widziany, bo takie właśnie wątki cieszą się tu uznaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: big_news, wszyscy mogą, to nie będę gorszy 15.12.06, 10:12 Ale autor jest,na tapecie cenzury GW. Zresztą może nie zauważą,teraz czterech vice prezdentów Krakowa cucą:-))) Jakie to POspolite działanie osób w tej parti. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: big_news, wszyscy mogą, to nie będę gorszy 15.12.06, 10:16 Leżących się nie kopie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani zdajesz sobie sprawę 15.12.06, 10:10 że przez Ciebie samoloty na Lublinku musza lądować na wstecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: zdajesz sobie sprawę 15.12.06, 10:15 Jest o wiele gorzej. Przeze mnie jeden gość na Ł. poszedł w odstawkę, a także autobusy nie mają przystanku przy Manufakturze, kobiety są molestowane, krowy dają mało mleka, a świnie się nie niosą. Aha, jeszcze Ruskie nie chcą naszego mięsa, tyle, że to może z tego właśnie powodu świnie się nie niosą. Chyba się pochlastam;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadgorliwy Re: zdajesz sobie sprawę 15.12.06, 10:19 Mam tylko pytanie czy nadal uważasz, że pod rządami PiS wszystko jest tak jak być powinno, co usilnie starasz się wszystkim wmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: zdajesz sobie sprawę 15.12.06, 10:21 To nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Tobie niczego nie da rady wmówić. Ty wiesz i tak lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: hahah kocioł garnkowi przygania 15.12.06, 10:31 A rondel ma z tego powodu jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
nadgorliwy Re: zdajesz sobie sprawę 15.12.06, 10:26 Da radę. Podaj tylko jakieś argumenty. Czekam cały czas na rzeczową dyskusję. A nie odbijanie piłeczki np. prezydentami z Krakowa. PO też święta nie jest podobnie jak i inne partie. Czekam więc na odpowiedź na pytania: Czy jesteś zadowolony, jako mieszkaniec Łodzi, z tego jak zostało potraktowane Twoje miasto przez rządzącą koalicję z PiS na czele ? Czy jesteś zadowolony, że dostaniemy najmniej unijnych pieniędzy, nie dostaniemy pieniędzy na lotnisko? Że ludzie, którzy reprezentują Twój region, już dawno zapomnieli kto ich wybrał i na rzecz kogo mają pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Odpowiadam 15.12.06, 10:29 Lotnisko nie spędza mi snu z powiek. Tym samym rzeczowej dyskusji o nim nie będzie. Bardziej kręcą mnie inne sprawy. Choćby to, czy dwie szklanki wódki naraz to dużo czy mało. Jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
nadgorliwy Re: Odpowiadam 15.12.06, 10:30 Odwracasz kota ogonem! Nie odpowiedziałeś mi na pytania! Cały czas czekam Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Odpowiadam 15.12.06, 10:32 I co, zmusisz mnie jakoś? Potraktujesz prądem albo wyrwiesz paznokcie? Spoko, nie pękam. Tylko odpowiadam wtedy kiedy chcę i na tematy które mnie interesują. Taka już ze mnie menda. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgorliwy Re: Odpowiadam 15.12.06, 10:41 Odpowiadasz kiedy Ci wygodnie? Jak niewygodnie to zmieniasz temat. Ok. Twoja sprawa. Troszkę to tchórzostwo, ale tak jak piszesz - zmusić Cie do niczego nie moge. miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Odpowiadam 15.12.06, 11:02 Po prostu nie dyskutuję o lotnisku, bo ono mnie ani swędzi, ani parzy. Możesz mnie traktować jak chcesz, możesz też użyć innych niż tylko tchórz określeń. Jednak to nie mnie będzie w ten sposób wydane świadectwo. Też Ci życzę udanego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jmanek napisałes do idoli żeby sie zastanowili czy tak 15.12.06, 10:27 jak oni masz to w d... bo po co nam ta kasa Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: napisałes do idoli żeby sie zastanowili czy t 15.12.06, 10:30 Po co się sam cenzurujesz? Napisz po prostu w dupie. Nikt Ci tego nie wytnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Big_news, a umiesz 15.12.06, 10:40 jednocześnie jedną ręką się witać a drugą żegnaaaaćć cooooo??? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Big_news, a umiesz 15.12.06, 10:52 ja umiem karmic mlodego jedna reka a druga w tym czasie sama jem .. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Big_news, a umiesz 15.12.06, 11:06 Już się wystraszyłem, że w dobie sexafer napiszesz, że jedną ręką karmisz dzidziusia, a drugą..., nie, nie będę kończył. Zarumieniłem się;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Big_news, a umiesz 15.12.06, 11:05 O kimś tam mówiono (akurat umknęło mojej pamięci o kim konkretnie, ale to bodaj o B. Geremku było), że jak on wchodzi po schodach, to tak jakby z nich schodził. A jeżeli tak, to wzorce do nasladowania są z górnej półki;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani był tez taki 15.12.06, 11:11 co we wrześniu wyganiał Rokitę z polityki a w listopadzie proponował mu stanowisko w rządzie - ale nazwiska - zabij mnie - nie spamiętam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: był tez taki 15.12.06, 11:14 Niektórzy (wbrew pozorom) mają duże poczucie humoru. Bo nie chcę powiedzieć, że tak się chłopków robi. To by było za gruboskórne;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani pamiętaj że, 15.12.06, 11:19 chłopki zostali oficjalnie przemianowani na bydło - więc jest wolny wakat! :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: pamiętaj że, 15.12.06, 11:23 Eeeeeeee, nie o takich chłopkach mowa! Tu się gada o rogaciźnie "szlachetnej";) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: pamiętaj że, 15.12.06, 13:29 o tej co ma patriotyczne geny w krwi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Big_news, a umiesz 15.12.06, 11:11 hmm glodnemu chleb na mysli ??? Takie rzeczy o poranku i to przy dziecku ,maly w nocy zachorowal , wiec znow siedze w domu i ostrzegam ,ze mam dostep do kompa bez ograniczen... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Big_news, a umiesz 15.12.06, 11:19 Jak chodzi o to, to zdecydowana większość zdrowych chłopów jest głodna na okrągło. O każdej porze dnia. I nocy. Ja także mam dostęp do kompa bez ograniczeń, ale od czasu do czasu muszę wykonać coś innego. Tak więc może mi coś umknąć, ale Ty się tym nie stresuj;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Big_news, a umiesz 15.12.06, 11:38 tu sie z toba zgodze dostep moze bez ograniczen ,ale mozna cos zrobic w chacie na konto swiat , co to za pasem sa ..tylko bez z skojarzen, chociaz " większość zdrowych chłopów jest głodna na okrągło. O każdej porze dnia. I nocy." kojarzy im sie tez na okraglo? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Big_news, a umiesz 15.12.06, 11:39 No jasne! Wszędzie i zawsze! Tylko, że mało który się przyzna:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani big news - jesteś taki popularny że musisz, musisz 15.12.06, 11:13 musisz, musisz, musisz, wpisać mi sie do pamiętnika! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: big news - jesteś taki popularny że musisz, m 15.12.06, 11:16 Masz załatwione. Tylko musisz (musisz!, musisz!! musisz!!!) mi powiedzieć, na której to ma być stronie. I nie ukrywam, że jakieś odległe mnie nie specjalnie interesują;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: no na ciemnej stronie! 15.12.06, 11:31 Świetnie! Wpiszę Ci się w takim razie sympatycznie, atramentem sympatycznym;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re:i ja mam to wszystko czytać? 15.12.06, 11:54 Żałuję, nie tym razem ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re:i ja mam to wszystko czytać? 15.12.06, 12:31 Nie musisz tu niczego czytać, bo to jest wątek o niczym (słowem o mnie). Zatem wystarczy się wpisywać. Na najbardziej absurdalne tematy nawet. Choćby o tym, że nie potępiam posła Jagiełły, a powinienem;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re:i ja mam to wszystko czytać? 15.12.06, 13:04 Jagiełło? To jagiellonowie jeszcze żyją? lav Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re:i ja mam to wszystko czytać? 15.12.06, 13:22 Jest gorzej niż myślisz. W Hiszpani i Argentynie żyje paru Jesusów;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re:i ja mam to wszystko czytać? 15.12.06, 14:54 E. To akurat mnie nie martwii. To popularne imię, jak Miriam. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś