kriku 27.07.07, 22:33 Trzymam kciuki otwierając dłonie przy klaskaniu ze śmiechu z prawdopodobnej "skuteczności" akcji. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Nareszcie!! 27.07.07, 22:39 Strasznie się cieszę, że nareszcie coś zaczyna się w tym kierunku dziać. To nie jest problem, aby namierzyć największych śmieciarzy Łodzi, są to przede wszystkim kredytodawcy, szkoły tańca z Jankowskim NA CZELE!!!, oraz kluby muzyczne którym prym wiedzie Cube. Mam jednak pytanie, co ma piernik do wiatraka, tzn co niby w oczyszczaniu ulic ma pomóc farumiątko jednego z urzędników? On tam prosi, aby podawać zanieczyszczone ulice (sensu stricte) - piach zalegający drogę itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Nareszcie!! 27.07.07, 22:50 Zaraz a po co wysyłąć e-maile? To już urzędnik nie ma czasu by wyjsc na pół godzinki i zgarnąć parę ulotek? Moim zdaniem to tylko takie mydlenie oczu. Niby co zrobią z tymi e-mailami? Nic. lav Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: Nareszcie!! 27.07.07, 22:52 Może pomóżmy urzędnikom i wskażmy "brudasów" ! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Nareszcie!! 27.07.07, 22:58 A pardon, za co oni biorą pensę? Jak mi zapłącą to będę szukać... i mailowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Nareszcie!! 28.07.07, 08:16 Stąd też wynika, że ten apel był do innego odbiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Nareszcie!! 28.07.07, 12:38 O z pewnością, zwłaszcza że mieszkam w innym mieście ;-D Więc koszty podrózy mogliby mi zwrócić choć. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef W Rzeszowie można ukarać firmę zlecającą 27.07.07, 22:49 W Rzeszowie można ukarać firmę zlecającą plakatowanie. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 22:49 Dwudziestu... dobre sobie... myślę, że bez trudu każdy łodzianin wymieniłby setkę ! Czy ktoś wreszcie zrobi z tym porządek ? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 22:49 Super, że wreszcie władze się za to biorą! Co do firm zaśmiecających to wystarczy przejść się fragmentem Pietryny zy Kościuszki i obejrzeć bramy i latarnie... Jazzga, Citibank, Profi-lingua, Cube-dance, Skup antyków... ps. mam tylko pytanie, czy UMŁ wyda swoich plakaciarzy? Czy zaserwuje sobie karę (i kto za to zapłaci)? fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,62367260.html Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 23:02 najwieksi syfiarze to firmy kredytowe na czele z tymi z Gdanskiej 63: www.wrzuta.pl/obraz/r86L53lX3s/syfiarze Pozniej kluby muzyczne. Tu kroluje Jazzga. Potrafia przykleic plakat nawet na dzewie: jazzga.brudasy.patrz.pl/ Powinno sie tez zmuszac wlascicili posesji do zamalowywania bazgrolow na scianach. Np Atlas jest caly pomazany. Tam podobno zlapano goscia, ktory malowal po scianch, dostal wyrok, mial odmalowac sciane i nic. Moim zdaniem trzeba wyjasnic dlaczego sie tak dzieje. Swoja droga taki Atlas powinno byc stac troche farby, bo nawet swastyki maja na murach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=66125553&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 23:07 CitiFinancial Piotrkowska 21. To sa kretyni. Razem z gosciem "Skupuje antyki" zapaskudzili wszystkie przystanki w miescie. Moze tak zrywac ich ogloszenia z przytankow i latarn i odnosic wlascicielom, albo przyklejac im do szyb? Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 23:08 słabo mi się robi na myśl ze zbliżają się wybory... czym tym razem uraczą nas politycy ? Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 23:20 widzę że komentatorzy zamarli na myśl o tym gdzie swoją paskudną mordę jeszcze przyklei poseł M. Ratunkuuuuuuuuuu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 23:23 Chodzi Ci o bylego kumpla warchola? Doradce naszego Prezydenta? Przyklei tam gdzie Jazzga. Tylko na1000 drzew Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 23:28 dokładnie o tego warchoła... czy kumpla warchoła...jak go zwał tak go zwał. poprzednim razem prawie wszystkie drzewa na trasie Łódź- Białej Rawskiej były oblepione. aż człowiek miał ochotę przydupczyć w takie drzewo na pełnym gazie... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Sprzątanie przez klikanie 27.07.07, 23:36 > dokładnie o tego warchoła... czy kumpla warchoła...jak go zwał tak go zwał. > poprzednim razem prawie wszystkie drzewa na trasie Łódź- Białej Rawskiej były > oblepione. Z takimi trzeba stanowczo: miastozinnejbeczki.blox.pl/2006/10/Plakaciarze.html Odpowiedz Link Zgłoś
brite 20 firm? 27.07.07, 23:33 Mam nadzieję, że jest wśród nich szkoła tańca z Pl. Zwycięstwa.: fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,50364667,66607763.html Odpowiedz Link Zgłoś