mix2f 17.09.07, 10:16 Cze. Słyszeliście może coś o tym wydarzeniu muzycznym?? Słyszałem że ma sporo fajnych (i gatunkowo różnych) zespołów grać :jupi: Co wy na to?? www.venafestival.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejskie_narty Czemu "festiwal" pisze się przez "W"? 17.09.07, 10:36 Zamiast, jak God przykazał, przez "v"? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Ech, znów wykształciuch ze mnie wyszedł 17.09.07, 10:38 nie sprawdziłem i się czepiam. Przecież jest dobrze, przez "v", tylko autor wątala literówkę machnął:) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Największym bezsensem jest to, 17.09.07, 10:40 że najpopularniejszy napój w Polsce pisze się jeszcze po wieśniacku przez "w". Już dawno powinno być "pivo". Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty A kiedy i gdzie jest Vino Ovocowe Festival, 17.09.07, 10:49 albo chociaż mały event? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 "Łorsoł Samer Vistula & Łajn Ovocove Festival" 17.09.07, 10:56 Moglibyśmy taki iwent zorganizować ze stolicą. Jupi. Cze. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: "Łorsoł Samer Vistula & Łajn Ovocove Festival 17.09.07, 11:04 Cze. (Idę myśleć, czy da się gdzieś wynając sterowiec reklamujący ten event. Oczywiście sterowiec nie w kształcie gigantycznego czopka, lecz w jedynym prawdziwym: twarzy Jarosława Kaczyńskiego - tfu, tfu, szlag by wziął tą moją chorobliwą nienawiść - oczywiście w kształcie butelki po bełcie). Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zrobimy steroviec z folióvek na zakupy i skoc 18.09.07, 10:11 I będziemy się yupijać tym łinem. Cze pracy i labie. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Czy Kropa jest wśród VIP-ów zaproszonych 17.09.07, 10:45 na SugarBabes? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś