sasza70 19.07.08, 14:29 Czy murek przy Tuwima przy stacji wiadomej nie moze uzyskac na weekendy statusu ogrodka? Odciazylo by to zapracowana ponad miare policje i wielce kulturalnych straznikow miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasza70 Re: MUREK 19.07.08, 17:19 Kolega nie z Lodzi? Murek na placu Komuny Paryskiej na parkingu przy stacji Orlen dawniej CPN, gdzie w weekendy ludzie spotykaja sie, gadaja i pija alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
saylen tak, miejsce doprawdy kultowe 19.07.08, 17:38 czy na przeciw stacji cpn po drugiej stronie placu jest jeszcze ten spłowiały tajemniczy wiersz naspreyowany na murze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolica kultu ry Łódź IP: *.fabiankeil.de 19.07.08, 17:51 Tak. Naprawdę kultowe jest to miejsce, kultowa jest ta Łódź. Kultowe pomazane mury i kultowi alkoholicy nie potrafiący przejść się bez piwka ,czy przejechać kilku przystanków nie spijając. O siedzeniu na marku nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
sasza70 Re: Łódź 19.07.08, 18:57 Kultowi sa Polacy dla ktorych kazdy jest dobry zeby sobie ponarzekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen Re: Łódź IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.07.08, 19:00 ja spędziłem tam wiele miłych chwil i naprawdę cudowny był ten napis może ktoś ma zdjęcie i wysłałby mi, bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Łódź 19.07.08, 23:23 Murek i piwo, a gdzie sikaliście, na- czy za murkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: MUREK 19.07.08, 19:06 Jak najbardziej z Łodzi - już bardziej się nie da. Jest tam taki murek ale nigdy nie siedziałem tam dla rozrywki. Odwiedzałem natomiast bardzo często Dom Technika obok oraz inne miejsca w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś