Dodaj do ulubionych

Powermed - duży problem

• 5celina123 Re: Powermed - duży problem 12 lat temu
      Miesiac temu byl u mnie facet z tym urzadzeniem, zrobil prezentacje i po podaniu mu 4osob, ktere go przyjma mialam dostac w prezencie komplet garnkow, podalam 15 osob i wiem ze polowa go przyjela nie bylo mowy o tym , ze te osoby musza kupic to urzadzenie wtedy ja otrzymam te gary, czuje sie oszukana przez ta firme i nie polecam jej juz nikomu u mnie ten gosc siedzial 2,5 godz. poza tym pobrudzil mi dywan kawa, ktorego nie wypral ten "cudowny" odkurzacz celina
      • Gość: waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu
        No właśnie to taka firma, którą powinien zająć się prokurator. Nie wiem jak to możliwe, aby takie firmy bezkarnie działały na rynku i nie ponosiły żadnych konsekwencji. tel. 601694096
    • Gość: Kupiec Odstąpienie od umowy IP: 31.178.28.* 12 lat temu
      Witam Państwa Sprzęt Powermed Mediline został pokazany na indywidualnym pokazie w domu. Na w/w spotkaniu została została zawarta umowa kupna sprzedaży w/w sprzętu medycznego. Nie było problemu z odstąpieniem od w/w zawartej umowy w terminie ustawowym do 10 dni obowiązującym w Polsce.
      Z poważaniem Celina
    • Gość: Waldek Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.play-internet.pl 12 lat temu
      Ciekaw jestem jak długo jeszcze działalność tej firmy będzie tolerowana. Jest to bardzo ciekawe, że nie ma mocnego na nich, że mogą nadal legalnie funkcjonować, sprzedając odkurzacz jako urządzenie medyczne. Czy nie ma w tym kraju odpowiedniej instytucji, która sprawdziłaby prawdziwość ich certyfikatów?
    • Gość: Jhcwk Powermed Super sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      Komentarze tutaj negatywne wstawiane są przez pracowników rainbowa. Nie jest to żadna konkurencja dla powermedu. Sprawdźcie sobie skad wysyłąne są negatywne komentarze wszystkie złe tylko z trzech tych samych IP :) Dziękuje. Sprzęt powermed jest świetny i praktycznie bezawaryjny. To bzdura co tutaj piszą Ci z rejnboła.
      • Gość: kRZYSZTOF Re: Powermed Super sprawa IP: 195.117.75.* 12 lat temu
        To dlaczego po 3 godzinach pracy (1 godz.odkurzanie + 2 godz.oczyszczanie powietrza) w naszym domu kiedy go oddawaliśmy - kierownik w Jaworznie w firmie PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE MIDEX MICHAŁ DUDEK - 43-600 Jaworzno - wycenił jego zużycie na ponad 900zł ? .A miał pracować bezawaryjnie ponad 20 lat. PRZECIEŻ TO KRADZIEŻ W BIAŁY DZIEŃ !!!!!!
        • Gość: Waldek Re: Powermed Super sprawa IP: *.play-internet.pl 12 lat temu
          Ludzie zamykajcie domy przed oszustami!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: agfil Re: Powermed Super sprawa IP: *.net-bis.eu 12 lat temu
            witam.od dawna chce sie pozbyc pawermeda zakupionego 4 miesiace temu.nie wiem jak mam to zrobic! uzywalam go na poczatku mial niby pomahac na alergie nawilzac itd.niestety jedno wymiotuje po zalaczeniu ozonu a drugie ma ciagle alergie.do tego zaowazylam pekniety pojemnik na wode .a ssak nie wciaga brudow.chcialam jeszcze zaowazyc ze odkurzacz nie byl nowy poniewaz Pan robil prezentacje na w\w sprzecie a potem mi go zostawil.prosze o pomoc .czy ktos juz wygral z firma w odzyskaniu pieniedzy?pozdrawiam.
            • Gość: waldek Re: Powermed Super sprawa IP: *.play-internet.pl 12 lat temu
              Można oddać do naprawy, jeśli jest gwarancja, a jeśli to nie będzie skuteczne to pozew do sądu, najlepiej zbiorowy.
    • Gość: gość Re: Powermed nie tak Super sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12 lat temu
      zmieniajom nazwy odkurzacza jak rekawiczki zacierjom slady i tango od nowa a kaska rośnie tera to Robot Aquapower już nie wersion gold tylko platinum
    • Gość: agfil Re: Powermed - duży problem IP: *.net-bis.eu 12 lat temu
      witam.chcialabym sie tez dolaczyc do pozwu.jezeli jeszcze jest to aktualne.na forum natknelam sie dopiero dzisiaj.pawermeda kupilam 4miesiace temu a chcialabym to dziadostwo oddac.nie wiem jak.
      • Gość: waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu
        Jeśli nie minęło 10 dni to oddać można do firmy.
          ale w moim przypadku to juz 4 miesiace jak mam to dziadostwo:-( .i co dalej? jak sie tego pozbyc.czy ktos mi pomoze?
          • Gość: 3alinka87 Re: Powermed - duży problem IP: *.252.5.83.internetia.net.pl 12 lat temu
            A dlaczego wczesniej pani nie oddała?
              nie oddslam bo Pan zamydlil mi oczy i wziol na alergie u dzieci (najmlodszy ma i starszy).myslalam ze to dziala.ale kiedy go juz zalanczalam to jedno wymiotowalo po ozonie a alergia sie nasilila pomimo nawilzania.u mnie on nie dziala.a do tego nie wciaga brudow (nie za kazdym razem).mam go 4 miesiace nie uzywam go od ponad 2.chce go oddac!!!!.czy mozna to zrobic odstepujac od umowy? pomocy!!!!!.
              • Gość: Waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu
                Myślę, że pozostaje sąd. Najlepiej pozew zbiorowy, tylko tym musi się ktoś zająć.
                  spisalam przed chwila nr zaczynajacy sie na 601694......czy on jest do Pana? dobrze by bylo jeszcze w tym roku ruszyc z tym badziewem.moze kazdy pokrzywdzony moglby na jeden nr tel wyslac swoje imie i nr tel a potem jak juz zbiezemy wszystkie nr tel to pomyslimy jak dalej.? nie wiem od czego zaczac i jak sie takie sprawy zalatwia:-( .za glupte teraz place.
    • Gość: klientka powermedu Re: Powermed - duży problem IP: 85.28.184.* 12 lat temu
      Witam . Ja natomiast nie miałam problemu z skontaktowaniem się oraz oddaniem sprzętu medycznego powermed za odstąpieniem od umowy . Wczoraj byłam osobiście w firmie w Bielsku-Białej , rozmawiałam z kierownikiem , byłam w siedzibie firmy i chciałam sprostować iż to co piszą internauci na różnych forach dyskusyjnych jest kłamstwem , ponieważ żadnych problemów ze strony firmy nie było , a ja kierując się własnie opiniami w internecie postanowiłam oddać odkurzacz i na własnym przykładzie chciałam pokazać ,że odstąpienie od umowy jak również zwrot pieniędzy nie był żadnym problemem . Kierownik , jak również osoby w sekretariacie były bardzo miłe i pomocne i nie stwarzali problemów . Za pomocą KRS można sprawdzić , że firma nie jest w stanie upadłości i wiele opinii na internecie jest błędnych . Po dłuższym zastanowieniu sądzę , że gdyby nie opinie internautów wcale nie odstąpiłabym od umowy .
        to dobrze ze bez problemu mozna bylo oddac;-) .a ze tak zapytam ile miesiecy, dni itd miala Pani ten odkurzacz w domu? przypuszczam ze wyrobila sie Pani w 10 dniach od zakupu! dlatego oddali bez problemu.ale na szczescie dla wszystkich ktorzy zakupili ten nie super sprzet nie medyczny maja mozliwosc oddac go do 1roku.przepisy wchodza w styczniu.pozdrawiam wszystkich walczacych.
        • Gość: klientka powermedu Re: Powermed - duży problem IP: 85.28.184.* 12 lat temu
          tak wyrobiłam się w ciągu 10 dniach .
            dobrze ze Pani czytala na necie o sprzecie medycznym do odkurzania
            ja najpierw kupilam a potem dopiero czytalam ale bylo juz za pozno.na szczescie zostsl mi jeszcze 1 dzien i mam nadzieje ze tez odzyskam moja kase.
    • Gość: adammo Rainbow orginal IP: *.124.234.91.ip4.krucznet.com.pl 11 lat temu
      żal wam centusie było na prawdziwy i oryginalny sprzęt RAINBOW , to macie teraz gó...... ! Chytry dwa razy traci !
      • Gość: agfil Re: Rainbow orginal IP: *.net-bis.eu 11 lat temu
        rainbow to takie samo cacko , co i powermed.i nie chodzi o kase bo ja wywalilam 4.600.gdyby ten Pana rainbow byl ok to bys Pan nie wchodzil na inne kiczowate odkurzacze zeby go porownac i sie zbudowac. jaki to moj odkurzacz super a tamte be.¡¡¡
    • odkurzacz4 Re: Powermed - duży problem 11 lat temu
      ZACZNE MOZE OD TEGO ZE BYLEM PRZECTAWICIELEM TEJ FIRMY PO PIERWSZE
      ODKURZACZ TO CHINSKI SPRZET KTORY KOSZTUJE 100 DOLARÓW GARY NA TARGU MOZNA KUPIC ZA 250 ZLOTYCH
      DLACZEGO TEGO ODKURZACZA NIE MOZNA KUPIC W SKLEPIE PROSTE BO BY KOSZTOWAŁ Z 500 ZLOTYCH
      NAJWIEKSZY BLEF TO KONCÓWKA CZYLI DOFINANSOWANIE ZE NIBY ON ZALUJE ZE NIE BYL U WAS DWA DNI TEMU BO WTEDY KTOS KTO ODDAWAŁ STARY ZAKURZACZ OTRZYMYWAŁ ZNIZKE 1200 ZLOTYCH DZIWNE ZE OD 15 LAT WSZYSCY DAJA SIE NA TO NABRAC
      PRZEDSTAWICIEL ZA SPRZEDAZ ZARABIA OD 1200 DO NAWET 2000 ZLOTYCH WIEC NIE DZIWCIE SIE ZE PRZEZ 10 DNI OD ZAKUPU JEST MILUTKI A POTEM WSZYSTKO JEST ZALATWIANE PRZEZ SERWIS
      PAMIETAJCIE MACIE 10 DNI NA ZWROT TEGO SZAJSU POD WARUNKIEM ZE NIEKUPICIE TEGO NA FIRME WOWCZAS TRZEBA ZALATWIAC PRZEZ BANK ABY NIE UDZIELIL KREDYTU BO JESLI KUPILISCIE NA FIRME I ZA GOTOWKE TO SIE TEGO NIEPOZBEDZIECIE
      UPRZEDZCIE WASZYCH ZNAJOMYCH KTORYCH WYPISALISCIE NA LISCIE ABY SIE NIEZGADZALI NA POKAZY BO FIRMA BEDZIE DZWONILA DO WSZYSKICH
      PRZEDSTAWICIEL NIE MA PLACONE ZA POKAZ TYLKO ZA SPRZEDAZ NIE DAJCIE SIE NABIC W BUTELKE
      ODKURZACZ PO KILKU TYGODNIACH TRACI SWOJA SKUTECZNOSC BO FILTR KTORY ZNAJDUJE SIE NA TYLE POPROSTU SIE ZAPYCHA ZAPYTAJCIE ILE WYMIANA TEGO FILTRA W SERWISIE KOSZTUJE HII WLOSY STAJA DEBA
      • Gość: af Re: Powermed - duży problem IP: *.net-bis.eu 11 lat temu
        czy moge liczyc na Panska pomoc w sadzie? pozdrawiam.
        • Gość: waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 11 lat temu
          Oczywiście mogę zeznawac w sądzie jeśli dojdzie do pozwu zbiorowego.
          • Gość: af Re: Powermed - duży problem IP: *.net-bis.eu 11 lat temu
            Panie Waldku sprawa jest juz w toku osoby zainterrsowane prosze o kontakt.proponuje abysmy sie kontaktowali smsem.nie chcialabym aby osoby ktore nie powinny wiedziec co zamierzam wiedzialy czytajac te forum.bedzie dobrze.pozdrawiam.af
            • Gość: ostrożny Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
              jeśli minęło wam 14 dni mam dla was złą wiadomośc nic nie zdziałacie żaden pozew zbiorowy nic nie pomoże poza tym można złozyć pozew zbiorowy przeciw 1 firmie a załóże się że każdy z was kupił w innej firmie i klops poszukajcie w ustawie niezgodność towaru z umową może to coś da przy niezgodności towaru macie 1 rok na zwrot , zastanawia mnie ten ozon w odkurzaczu czy to nie jest czasami szkodliwe? skoro dzieci po tym ozonie poczuły się źle proponuje to sprawdzić
        • Gość: luzbluz Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
          bardzo proszę o kontakt, jestem w podobnej sytuacji, może razem uda się więcej.. na luzbluz@onet.pl
        • Gość: jankal Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
          DZiękuję w imieniu wszystkich naiwnych także swoim, czyli jednak to forum jest potrzebne żeby mieć jasność sytuacji
      • Gość: nowson Re: Powermed - duży problem IP: *.telnetropczyce.pl 11 lat temu
        Oj ty naiwniaku kierujesz kwotami a tak naprawdę nic nie wiesz jeśli chodzi o powermed i jego koszt to zastanów się dlaczego telefon iphone kosztuje 3000 a wyprodukowanie 50 zł a jeśli chodzi o prowizje to napisz z jakiego biura byłeś to się przeniose
    • asiaszczy Re: Powermed Super sprawa Robot Platinum 11 lat temu
      Śmieszne rzeczy, chyba ludzie potrafią odczytać z odkurzacza nazwę.Takiej bzdury to jeszcze nie slyszalam. Potwierdzam,iż odkurzacz POWER MED to szmelc, g...o i szczerze odradzam. mam go 6 m-cy i jest już trzeci raz w naprawie. Załosne
      • Gość: agfil Re: Powermed Super sprawa Robot Platinum IP: *.net-bis.eu 11 lat temu
        mam pytanko.czy Wy tez dostaliscie w prezencie teczke na ktorej jest Pan.Prof.Zawsza z Panem Drozda? zastanawiam sie bo podobno i Ci panowie zakupili odkurzacze przynajmniej tak pisze na tej smiesznej teczce tekturowej.
      • Gość: Mark Re: Powermed Super sprawa Robot Platinum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10 lat temu
        Wpisz swoją odpowiedźWpisz swoją odpowiedź. Zapraszam wszystkich i zachęcam do komentowania, wystawiania opinii, przytaczania faktów dotyczących POWER MED, powidom znajomych że już wszystko odnośnie POWER MED w jednym miejscu

www.facebook.com/ANTY-Powermed-217574681918392/?ref=hl
    • Gość: Anonim Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
      Witam.Mieliśmy pokaż dwa miesiące temu wszystko wyglądało ok... Tak zachęcał że normalnie! Brak mi było słów! Najbardziej zdziwiło mnie to że ten pan mówił nam tak:
      - Jeżeli kupicie to urząurządzenie, to ca mam że sobą zostaję w was. Jeżeli jednak nie kupicie, to oddaję to do serwisu sprawdzają czy wszystko jest ok i zabieram je na kolejny pokaz.

• Gość: gość Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        niby taki dobry odkurzacz a po pokazie musi iść do serwisu żeby sprawdzili czy wszystko jest w porządku? ale jaja
      • rade-k1234 Re: Powermed - duży problem 11 lat temu
        to gów.... nigdy serwisu nie widzi do póki nie sprzeda
    • Gość: janek borowski powermed super urzadzenie, wyleczyło moje dziecko IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11 lat temu
      Powermed jest wspaniałym urządzeniem już po trzech miesiącach odstawiliśmy leki naszej Zuzi. Posiadamy już 4lata i działa super! Jak czytam te beznadziejne komentarze to mnie coś trafia i dlatego postanowiłem napisać. Kilku znajomych tez posiada Pałermeda troszkę krócej niż ja i również są zadowoleni. Ludzie nie dajcie się zmanipulować tym kłamliwym wpisom, sprawdźcie sami. Polecam Janek Borowski
      • Gość: elka123 Re: powermed super urzadzenie, wyleczyło moje dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        takich bzdur nie słyszałam,żeby odkurzacz zdziałał takie cuda, żeby leki trzeba było odstawić, u mnie był przedstawiciel Tomasz o takim samym nazwisku co Pna, czyżby to była jakaś rodzina dla Pana
      Powiem ci tak jeśli jesteś leserem to wszystko będzie ci przeszkadzać w każdej pracy a jeśli chodzi o olx to każda rzecz od kogoś można kupić za pół ceny!!!! i jeśli zarabiają tam ci co dłużej pracują to zadaj sobie pytanie dlaczego??? czyżby byli lepsi od ciebie?? Skoro zacząłeś tam pracę to znaczy że maszyna ci się spodobała więc nie obrażaj teraz jaką to ona nie jest
      To jest absurd jakiś proszę podać numer urządzenia załatwiane wszystko niestety ciężko mi uwierzyć w taką awaryjność postaram się załatwić to jak najszybciej byście państwo byli zadowoleni
    • Gość: super Re: Powermed - duży problem IP: *.telnetropczyce.pl 11 lat temu
      Powiem tak nie wiem co to za głupoty tu piszą ją mam ten odkuzacz 2 lata i nie miałam żadnej awarii i dzieciak. Nie choruje więc proszę starocie sobie
    • Gość: Szukający pracy Re Powermed IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
      Ostatnio szukam pracy, jaki ma to związek z Powermed...? A no taki że firma zaczyna szukać pracowników poprzez mylne ogłoszenia. Odpowiedziałem na ofertę pracy na portalu Gumtree jako Kierowca :) firma nie ujawnia się do czasu rozmowy kwalifikacyjnej. Ale teraz każdy kto szuka rzetelnej firmy sprawdzi ją w KRS, na portalach... Przypomniałem sobie że przyjmowałem w domu właśnie z tej firmy,ale już wiem jak są rekrutowani. Ludzie kupujący "Medyczny" produkt wieszają psy na niby akwizytorów, przedstawicieli, zapominając że to też ludzie szukający przysłowiowego chleba. Przeszkoleni sami chcą na początku mieć najlepsze wyniki. Ale chwila , chwila. Pan na rozmowie kwalifikacyjnej zapewniał że nic nie będę sprzedawał, mam tylko przywieźć klientowi/tce produkt i objaśnić jego działanie. :) Pomijam fakt że wróciłem do domu przypomniałem sobie o garnkach,że mieli jakieś w ofercie .
      No tak chyba że garnki również są "medyczne"... Zapewniając o gruszkach na wierzbie, i samochodach firmowych po umowie próbnej 3 miesięcznej szukają naiwniaków. A jak znajdą to owszem z czasem są i tacy którzy świadomie nabijają w butelkę innych.
      • Gość: wch Re: Re Powermed IP: *.play-internet.pl 11 lat temu
        TO PRAWDA. Niestety naiwniaków jest dużo, którzy dają się naciągac.
    • Gość: krzych Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 11 lat temu
      Przerażają mnie tę wasze wpisy wiele z nich aż się wierzyć nie chce my mamy 2 lata i nie mieliśmy problemów żadnych oprócz końcówki do podłogi Ale serwis zadziałała bez problemu wymienili na nowe polecilem przedstawicieli 30 znajomych z czego 18 kupiło i ka dyrektora jest zadowolony oczywiście cena nie jest mała ale urządzenie super polecam!!!!!!
    • Gość: natka Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 11 lat temu
      po co kupujecie jak chcecie oddać skoro podobało się na pokazie i ten syw na szmatkach to oznacza że działa tylko trzeba używać i tyle :) ludzie pamiętajcie się i zastanówcie się co piszecie i po co maszyna zajebista jest :)
    • Gość: natki Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 11 lat temu
      po co kupujecie jak chcecie oddać skoro podobało się na pokazie i ten syw na szmatkach to oznacza że działa tylko trzeba używać i tyle :) ludzie pamiętajcie się i zastanówcie się co piszecie i po co maszyna zajebista jest :) tylko trzeba używać a jak wiadome co dobre to drogie
      • Gość: janka Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        to w takim dlaczego robią problem z oddaniem tego cudu, przecież jak taki dobry to na pewno się sprzeda, wczoraj podjęłam decyzję zakupu, ale dzisiaj zdarzenie losowe, które nie pozwala mi w tym momencie na zakup. wysłałam wypowiedzenie umowy, ale akwizytor nie odbiera ode mnie telefonu jak się dowiedział, że zrezygnowałam, nie chcą przyjechać po to cudo ani oddać mi mojego odkurzacza, który mi zabrali podczas prezentacji. Pewno czekają 14 dni aby minęło żebym musiała go zostawić. Tylko takim zachowaniem odstraszają potencjalnych kupujących, ale to chyba dobrze. Proponuję przeczytać post zanim się wogóle zgodzi człowiek na prezentację, bo robią wodę z mózgu.
        • Gość: luzbluz Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
          ten sprzęt jest strasznie trudno oddać, sami się o tym przekonaliśmy, kupiliśmy go za 5 tyś - powermeda, po czym za miesiąc na ich stronie można by było kupić za 1,5 tysiąca!!!! teraz sprzedają cudo robot platinium, na stronie wycenione 6 tyś, ciekawi jesteśmy za ile kupiliście? to jest wielka "porażka, wielu naiwniaków kupujących i ci co się cieszą i zgarniają kasę
    • Gość: natalia Re: Powermed Super sprawa Robot Platinum IP: *.telnetropczyce.pl 11 lat temu
      Bzdury nie mylcie Robota z Powermedem to zupełnie inne urządzenia robot jest produkcji Amerykańskiej powermed to chińczyk. Konkurencja nie śpi :-P
      • Gość: hehehe Re: Powermed Super sprawa Robot Platinum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
        natalia tobie zakradła się pomyłka Robot Platinum jest meksykański nie amerykański, ale blisko było jeśli ktoś ma wadę wymowy to może brzmi tak samo :) w latach 60-tych poprzedniego stulecia tam był produkowany Rainbow ale wynieśli się pewnie tania siła robocza obniżała jakość, ale fabryka została i tam właśnie robią tego Robota oficjal Meksykańskie Stany Zjednoczone nie Ameryki tylko meksykańskie (Y) viva Meksyk dobrze wiem bo sprzedawałem to jakiś czas temu na szczęście już nie musze tego robić dostałem prace normalną na etat a nie tak jak w Robocie nie zajeżdżam auta i mam dobrą kasę
        • Gość: gość Robot Platinum odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
          prezentacja była oszałamiająca, ale w praktycznym używaniu odkurzacz nie jest taki oszałamiający ponownie bym nie kupił
      • Gość: gość Re: Powermed i Robot Platinum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        Robot Platinum i Powermed to jedna i ta sama firma jeden odkurzacz jest chiński a drugi meksykański nie mylić z amerykańskim meksyk to ameryka ale południowa
        • Gość: romik Re: Powermed i Robot Platinum IP: *.pl 11 lat temu
          Kilka dni temu nabyłem sprzęt ROBOT PLATINUM i narazie jest ok, ale jak czytam opinie o jego poprzedniku to jestem przerażony. O awaryjności ciężko coś powiedzieć, bo ten model jest krótko w sprzedaży- ale czy ktoś go ma np.już kilka miesięcy? Poza tym bardzo interesują mnie medyczne właściwości tego sprzętu - czy to tylko zwykły KIT? Niestety nie znalazłem żadnych wiarygodnych badań czy opinii, chyba nie ma. Bardzo proszę o opinie, puki mam czas na zwrot.
      • urbanskaewa Re: Powermed Super sprawa Robot Platinum 11 lat temu
        To chiński Powermed nie jest lepszy ? Panowie Kubiczek i Kałuża twierdzili że chiński był bardzo dobry :)
        • Gość: ulaulalalalalalala Re: Powermed Super sprawa Robot Platinum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
          teraz zdaniem kubiczka i kałuży najlepszy na świecie jest odkurzacz Robot Platinum opinie takie dobre ma i cudny jest to prawie rainbow mucha nie siada
    • Gość: Vivenso Vivenso odkurzacz promocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
      odkurzacz Vivenso promocja Vivenso kup w naszym sklepie
    • Gość: sokoleoko Powermed IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
      Ja wbrew prawie wszystkim panujacym tutaj opiniom o odkurzaczu powermed mam dobra o nim opinię .Mianowicie mam powermeda juz osiem lat i dopiero po osmiu latach uległ uszkodzeniu i to błachemu .Mój kolega elektryk w kilka minut go naprawił On sam tez ma powermeda i jest z niego bardzo zadowolony ,Wr ęcz powiedział mi dzisiaj ze jest zaskoczony ze ten odkurzacz sie zepsuł .
    • Gość: dd nie kupować IP: *.biznes.mm.pl 11 lat temu
      nie kupujcie, po 3 latach nawalił separator do wymiany - sewis 200 zł, nawaliła turboszczotka zaś 200 zł, retyyy chyba n mózg mi poszło, że się skusiłam kupić ten sprzęt ....
      • Gość: gość Re: nie kupować robot platinum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        odkurzacz zbyt drogi, głośny i ciężki nie kupiliśmy manipulatorka akwizytora co to nawiedził nasz dom z odkurzaczem Robot Platinum T8 u nas nie zadziałała 4 godziny maglował mózgi nasze nigdy więcej akwizytorów
        • Gość: gośka Re: Robot Platinum cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
          moim zdaniem cena odkurzacza jest zbyt wysoka
    • Gość: Kika Oszukana IP: 89.174.4.* 11 lat temu
      Ja nie kupiłam tego magicznego urządzenia, ale Pan który robił u mnie prezentację, najpierw naciągnął nas na podanie całej listy znajomych, ponieważ wtedy zwrócą mu koszty paliwa za dojazd do nas, później obiecał komplet garnków, jesli u 4 osób z naszej listy odbędą się prezentacje, oczywiście odbyły sie u 6 a nawet 7 osób, garnków do dziś nie ujrzałam a było to rok i 3 miesiące temu...
      • Gość: mark Re: Oszukana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10 lat temu
        Wpisz swoją odpowiedź. Zapraszam wszystkich i zachęcam do komentowania, wystawiania opinii, przytaczania faktów dotyczących POWER MED, powidom znajomych że już wszystko odnośnie POWER MED w jednym miejscu

www.facebook.com/ANTY-Powermed-217574681918392/?ref=hl
    • mjda Re: Powermed - duży problem 11 lat temu
      Mnie udało sie zwrocic odkurzacz Powermed, ale firma nie chce mi oddac 160zł- bo twierdzi ze tyle kosztuje plastikowy pojemnik na wode , ktory nosi slady uzycia choc jak wiadomo jest oczywiste ze był uzywany na pokazie. Nie odesłano mi go na adres domowy poczta.
      • Gość: zenon Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
        jak ci się to udało ??? bezskutecznie usiłuje oddac robota znaczy odkurzacz robot platinum na razie gonie w piętkę nie mam z kim rozmawiać ktoś może coś poradzić podpowiedzieć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka