Dodaj do ulubionych

Rak 22 VI - 22 VII

IP: *.pl / 80.51.180.* 21 lat temu
mi podoba się ktoś o znaku zodjaku rak czy to żle ja jestem z pod znaku
barana czy tan związek ma szanse
Obserwuj wątek
    • p1507 Re: Rak 22 VI - 22 VII 21 lat temu
      Ja jestem spod raka i moj brat tez. To trudny zwiazek jesli chodzi o Ciebie, bo
      Ty bedziesz chciala zawsze walczyc, a rak bardzo nie lubi, gdy mu sie cos
      narzuca, wtedy szczypie...jest jedna ewentualnosc, ktora go moze zalagodzic..to
      bezgraniczna milosc, ktora Cie obdarzy..ale uwaga, mezczyzna rak tak szybko sie
      nie zakochuje...a wiec uzbroj sie w cierpliwosc...ale warto czekac, bo, moim
      zdaniem, facet rak to jeden z najbardziej wrazliwych znakow na kobiece potrzeby
      i rozumie kobiety, jak malo kto!!!pozdrawiam.ada
    • Gość: inka Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 21 lat temu
      Jestem zodiakalnym rakiem-mozna powiedzieć-typowym bujającym w obłokach rakiem:)
      Co do związku z baranem-no cóż..jestem otoczona właściwie samymi baranami i
      niestey nie najlepiej to znoszę:(Barany przytłaczają raki, są typem wojownika,
      który doskonale potrafi nazwać to, co czuje i czego oczekuje. Zodiakalne barany
      są władcze i to one w związku dyktuja warunki, które dla raka mogą okazać się
      nie do zaakceptowania:(
      • Gość: koziorozec Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.adsl.net.t-com.hr 21 lat temu
        Zyje w zwiazku malzenskim z RAKIEM od 10 lat!!! Nie jest latwo dogadac sie na
        wszystkich plaszczyznach, jedno wiem na pewno moj Rak po 10 latach malzenstwa
        bardzo mnie kocha i nigdy nie zdradzil.
        Jezeli w zwiazku stawiasz na milosc - to polecam Raka!

Pozdrowka!
        • Gość: ala Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          ja jestem rakiem i mój mąż też .Ten związek ma już 25 lat.Były burze i
          wichury,np;zdrady.Boli do dziś.Ale to bolesny szczegoł-bo są inne ważniejsze
          cele ,uczucia,dzieci.Od 5 lat jest wręcz słodko(aż strach się bac).Mój rak
          bardzo się stara;jest przyjacielem,kochankiem,super ojcem.
    • Gość: ann Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.chello.pl 21 lat temu
      raki są pamiętliwe jak diabli! i b. wrazliwe, wręcz przewrażliwione na swoim
      punkcie
      • Gość: andora Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 21 lat temu
        a ile znasz rakow?znasz jakichs facetow rakow?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka