Gość: beata IP: *.pl / 80.51.180.* 21 lat temu mi podoba się ktoś o znaku zodjaku rak czy to żle ja jestem z pod znaku barana czy tan związek ma szanse Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p1507 Re: Rak 22 VI - 22 VII 21 lat temu Ja jestem spod raka i moj brat tez. To trudny zwiazek jesli chodzi o Ciebie, bo Ty bedziesz chciala zawsze walczyc, a rak bardzo nie lubi, gdy mu sie cos narzuca, wtedy szczypie...jest jedna ewentualnosc, ktora go moze zalagodzic..to bezgraniczna milosc, ktora Cie obdarzy..ale uwaga, mezczyzna rak tak szybko sie nie zakochuje...a wiec uzbroj sie w cierpliwosc...ale warto czekac, bo, moim zdaniem, facet rak to jeden z najbardziej wrazliwych znakow na kobiece potrzeby i rozumie kobiety, jak malo kto!!!pozdrawiam.ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 21 lat temu Jestem zodiakalnym rakiem-mozna powiedzieć-typowym bujającym w obłokach rakiem:) Co do związku z baranem-no cóż..jestem otoczona właściwie samymi baranami i niestey nie najlepiej to znoszę:(Barany przytłaczają raki, są typem wojownika, który doskonale potrafi nazwać to, co czuje i czego oczekuje. Zodiakalne barany są władcze i to one w związku dyktuja warunki, które dla raka mogą okazać się nie do zaakceptowania:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorozec Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.adsl.net.t-com.hr 21 lat temu Zyje w zwiazku malzenskim z RAKIEM od 10 lat!!! Nie jest latwo dogadac sie na wszystkich plaszczyznach, jedno wiem na pewno moj Rak po 10 latach malzenstwa bardzo mnie kocha i nigdy nie zdradzil. Jezeli w zwiazku stawiasz na milosc - to polecam Raka! Pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu ja jestem rakiem i mój mąż też .Ten związek ma już 25 lat.Były burze i wichury,np;zdrady.Boli do dziś.Ale to bolesny szczegoł-bo są inne ważniejsze cele ,uczucia,dzieci.Od 5 lat jest wręcz słodko(aż strach się bac).Mój rak bardzo się stara;jest przyjacielem,kochankiem,super ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.chello.pl 21 lat temu raki są pamiętliwe jak diabli! i b. wrazliwe, wręcz przewrażliwione na swoim punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andora Re: Rak 22 VI - 22 VII IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 21 lat temu a ile znasz rakow?znasz jakichs facetow rakow? Odpowiedz Link Zgłoś