Gość: Ewka IP: 212.122.214.* 21 lat temu Eee... a my tak śpimy, dlatego że on zasypia tylko w pozycji na wznak, a ja na boku, z przykurczonymi nogami... Zresztą to wszystko zależy od tego jak bardzo jestesmy zmeczeni. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alina Re: On lubi dominować IP: *.net2u.pl 21 lat temu E tam ale baznadzieja ja zawsze spie na boku skulona ..a moj misiek jest przyzwyczajony od zawsze spac na wznak..nawet jak ja jescze nie spie ... Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: On lubi dominować 21 lat temu A my sie oboje kurczymy i kladziemy sie w jedna strone ( wole byc obejmowana ) potem budzimy sie i na odwrot a nad ranem i tak kazdy sie rozpycha i sciaga koldre oraz oddala sia aby nie dotykac kogos w lozku ...jaki z tego wniosek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: On lubi dominować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Za długo śpicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatima Re: On lubi dominować IP: *.ztpnet.pl 20 lat temu heh ja z moim tak samo śpię, to chyba zależy od przyzwyczajeń, przed związkiem Odpowiedz Link Zgłoś