mika27easy 19 lat temu mam kurtkę ze skóry i chciałabym ja odczyścić tylko nie wiem czym to zrobić. ma tez otarcia które bardzo ja szpecą ktoś może zna domowy sposób na czyszczenie i odnowę skórzanej odzieży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexxa6 Re: kurtka skórzana 19 lat temu można dostać w sklepach specjalne środki do czyszczenia skóry.Ale chyba najlepiej spróbować w pralni chemicznej. vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
mika27easy Re: kurtka skórzana 19 lat temu TEGO chce uniknąc. pralnie chemiczne ponoć niszczą a nie czyszczą dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: kurtka skórzana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Przemyć szmatką z wodą, po wysuszeniu polecam balsam do ciała :) Ładnie czyści i konserwuje i nadaje miły zapaszek :) A ew. uszkodzenia, to w zalezności jaki kolor takiej pasty do butów użyj - oczywiście delikatnie i miejscowo. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: kurtka skórzana 19 lat temu daj do czyszczenia bo moja zrobiła się sztywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... albo nie ... Re: kurtka skórzana IP: 80.54.10.* 19 lat temu Popytaj , czy w Twoim mieście jest punkt renowacji kurtek sórzanych . Jeśli jest , proponuję tam oddać kurtkę . Będzie , jak nowa . Naprawdę warto . Odpowiedz Link Zgłoś
mika27easy Re: kurtka skórzana 19 lat temu dzieki a ile kosztuje taka renowacja u WAs Odpowiedz Link Zgłoś