Gość: Marik IP: *.4kroki.net 19 lat temu Jak używać olejek rycynowy na rzęsy i brwi?Słyszałam,że jest rewelacyjny.Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiara jakos nie jestem przekonana IP: *.m.pppool.de 19 lat temu fakt, wiele sie na ten temat kiedys mowilo, nie wiem wprawdzie jak moze on zadzialac na rzesy, na samych rzesach osiadzie jak olej i zadnego pozytku nie da, chyba ze smarowac na noc rzesy, bo glownie chodzi o to, aby olejek dotarl do punktu gdzie rzesa rosnie, mozna palcem posmarowac rzesy, wydaje mi sie ze jego wzmacnaijace dzialanie jest zwodnicze, bo daje wrazenie mocnych grubych rzes dlatego, ze zostawia na nich tlusta gruba powloczke, a wiecej zaszckodzi jak z tak posmarowanymi rzesami wyjdziemy na zewnatrz, kurz i brud natychmiast do rzes przylgna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Olejek rycynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu kiedys olejek rzeczywiscie uzywalo sie do tego celu.Szczoteczke do rzes zwilzalo sie olejkiem i podobnie jak malowanie pociagalo sie po rzesach Odpowiedz Link Zgłoś
y3y Re: Olejek rycynowy 19 lat temu ja olejek na brwi i rzesy nanosze palcem , latwo mi wtedy kontrolowac jego ilosc aby nie splynal do oka. mozna tez uzywac starej szczoteczki od tuszu tylko trzeba uwazac aby nie bylo olejku za duzo na szczoteczce. na skore glowy nanosze olejek opuszkami palcow . Odpowiedz Link Zgłoś