Gość: ja IP: *.dolsat.pl 18 lat temu Musze kupić nowe żelazko - stare odmówiło posłuszeństwa. Proszę o podpowiedź jakiej firmy i jaki model jest wart uwagi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: am-a2 Re: jakie żelazko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja polecam i pani w media-markt(w M-1)też go polecała mi-BRAUN Free Style taki z otwartą rączką używam go od przeszło dwóch lat i jestem z niego zadowolona.mój ma 1800wat;85g pary na minutę,nie pamiętam już jaką ma stopę (bo to jest bardzo ważne ale chyba diamentową)i nie cieknie z tego pojemniczka co leje się wodę .wybierz raczej z górnej półki a nie z najniższej(bo za rok polecisz po nowe)ja swoje żelazko gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: jakie żelazko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu > .wybierz raczej z górnej półki a nie z najniższej(bo za rok polecisz po nowe) A jak długo zamierzasz używać swojego żelazka? Bo może z kalkulacji wynika, ze bardziej opłaci sie dolna półka? Wiesz, mój znajomy marzy o zmianie samochodu na bardziej ekskluzywny, chociaż dojeżdża tylko do i z pracy - razem 4 km dziennie. No nie wiem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś