e._ 18 lat temu www.volkswagen.pl/modele/jetta/ Zobaczcie, jaka jest tu rola kobiety według Volkswagena. A potem zobaczcie, co ma mała dziewczynka. No żesz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marika Re: Ale podła reklama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Dobrze że jeszcze żona nie musiała mu poprawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Ale podła reklama! IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu Stare, słynne niemieckie 3xk w unowocześnionej wersji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoneo Re: Ale podła reklama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Typowa rodzina, co w tym dziwnego ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
handi Re: Ale podła reklama! 18 lat temu stereotypowa raczej a może by tak odwrócić role Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: Ale podła reklama! 18 lat temu handi napisała: > stereotypowa raczej > a może by tak odwrócić role Kobieta w krawacie? Nie, to źle wygląda :P Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Ale podła reklama! 18 lat temu stereotypowa to nie to samo co typowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita8888 Re: Ale podła reklama! IP: *.ip.netia.com.pl 18 lat temu ja tam lubię robić zakupy, nawet te prozaiczne, więc mnie ta reklama nie rusza i nie przeszkadza mi ;p to dobrze świadczy o kobiecie, jest gospodarna i dokonuje udanych i pożytecznych dla rodziny zakupów ;p ale ja bym swojego faceta zagoniła do pakowania ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greczynka Re: Ale podła reklama! IP: *.13.15.vie.surfer.at 18 lat temu ciebie wlasnie widac na tej reklamie, szczesliwa bo gospodarna:) Reklama jest poprostu beznadziejna, oczywiscie rodzinka 2 + 2, szczesliwa bo z autem, on-krawat, ona-dzieci, wozki, wszystko na miejscu, to jest oczywiscie reklama na polski rynek i zaden inny, taki model sie u nas sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Kwestia interpretacji... 18 lat temu według mnie to samochód tej Pani, która sobie przyjechała na zakupy z dziecmi, a ten Pan jest tylko parkingowym ( ładnie ubrany bo nie wypada w waciaku takiego autka pilnować ):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greczynka Re: Kwestia interpretacji... IP: *.13.15.vie.surfer.at 18 lat temu mogloby byc, ale to ona stoi przy bagazniku a on prezentuje sie na tle auta, zreszta cala jego postawa to jakis niejasny triumf, stoi na tle auta, auto na tle baby z dziecmi, jeszcze do tego szczesliwej!! jakis analfabeta to aranzowal. (dlaczego piszemy o tym na poradniku?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka Re: Kwestia interpretacji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu żenada po prostu i tyle a najciekawsze,że same kobiety (niektóre) nie widzą w tej reklamie niczego nagannego o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Kwestia interpretacji... 18 lat temu Gość portalu: zorka napisał(a): > żenada po prostu i tyle a najciekawsze,że same kobiety (niektóre) nie widzą w tej reklamie niczego nagannego o czym to świadczy? Może o tym, że mają swój rozum i w doooopie reklamy, które żeby nie wiem jakie były nie wzbudzają w nich takich uczuć jak w założycielce wątku i w kilku innych osobach. Przecież o to chodzi reklamodawcom - wzbudzić jakies uczucia - niekoniecznie pozytywne. Właśnie to jest dowód na to, jak poddatni na reklamy są niektóre osoby. Ja reklam po prostu nie zauważam - w zakupach kieruję się swoim rozumem, rozsądkiem i własną wolą. Swój post napisałam kończąc go znaczkiem :) więc żadna żenada tylko moje poczucie humoru. Gdyby tak każdą reklamę analizować...do każdej się można przyczepić. Tylko po co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greczynka Re: Kwestia interpretacji... IP: *.13.15.vie.surfer.at 18 lat temu Ta reklama jest poporstu przykladem tempoty, adresowana do mezczyzn reklama auta, jej sztampa obraza ich zreszta. nie no jasne, nie ma w niej nic zlego oczywiscie, jest tylko pozbawiona inteligencji, a w zasadzie nawet urody, akurat dla polskiego fajtlapy w krawacie. A propos uczucia to ma je wzbudzac produkt, poza tym mozliwe pozytywne, a ta reklama to przecietne zdjecie jakiegos auta w beznadziejnie zaaranzowanej scenie, budzi tylko pozalowanie, jest aresowana do jakiegos przyglupa i to jawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Ale podła reklama! 18 lat temu Brzydka reklama brzydkiego samochodu. Już lepiej kupic maybacha. A ten facet wyszedł na głupka. ---------------------------------------------------------- Nie cierpię wegetarian bo zżerają pokarm mojemu pokarmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia4000 Re: Ale podła reklama! 18 lat temu Dużo jest reklam, które role kobiety sprowadzają do głupich pogawędek o proszkach do prania i pokazujących kryzys światopoglądowy na widok plamy na talerzu ;/ niestety i my na to pozwalamy, a szkoda - nie tylko faceci nabierają przekonania, że faktycznie takie jesteśmy (głupie obiekty seksualne) ale i dzieci oglądają te reklamy... Ostatnio można kupić zabawkę dla dziewczynek : zestaw z mopem i zmiotka... czy to nie jest upokarzające???? Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: Ale podła reklama! 18 lat temu karolcia4000 napisała: > Ostatnio można kupić zabawkę dla dziewczynek : > zestaw z mopem i zmiotka... czy to nie jest upokarzające???? Kup synowi, zapewne będzie wniebowzięty. A córce samochodziki. A w ogóle - ktoś każe to badziewie kupować? Nie kupujcie, to producent wycofa z oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower111 Re: Ale podła reklama! 18 lat temu To nie jest typowa rodzina. Ilekroć jestem w markecie to widzę, że facet pakuje zakupy do samochodu, a najczęściej robi to cała rodzina. Ja zwykle dryguję moim przyszłym mężem, to daj na dół, to na górę, bo się zgniecie, a on wszystko wkłada do bagażnika, a potem to on odwozi wózek.Nie wyobrażam sobie, aby mogło by inaczej. A reklama beznadziejna. Nie kupiłabym tego auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoda Re: Ale podła reklama! IP: *.tiscali.es 18 lat temu skoda ma fajniejsze reklamy :] pocieszne -reklamowki.kipme.pl/juzerart/filmy/graj/skoda/2981.html Odpowiedz Link Zgłoś