Gość: bryndza IP: *.chello.pl 18 lat temu Bardzo pyszne od wielu lat na moim świątecznym stole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymon Ryba po grecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu wyszlo super :) gwiazdka 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Ryba po grecku 18 lat temu Podany przepis jest akurat bardzo pracochłonny - można wykorzystać włoszczyznę mrożoną szatkowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Re: Ryba po grecku IP: *.lupro.net 18 lat temu Czy przepis koniecznie musiał być rozwleczony aż na trzy strony??? Zanim przeczytałam, przeszła mi ochota na zrobienie takiej ryby :( Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.sunshine Re: Ryba po grecku 18 lat temu a w wigilię babcia mojego chłopaka mało mnie nie zjadła jak powiedziałam że rybę po grecku robi się z filetów a nie z dzwonków karpia... "jak ryba po grecku to tylko karp w dzwonkach bo inna to nie po grecku i nie ma smaku!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nessie Re: Ryba po grecku IP: *.rzeszow.mm.pl 17 lat temu Musi, bo to wersja dla kuchennych dyletantów :). A rybę przyrządzoną wg tej receptury polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Ryba po grecku 17 lat temu Tu doświadczona gospodyni udziela bezcennej rady miłośnikom ryby po grecku. Warto posłuchać. pl.youtube.com/watch?v=RdYahCZCr_o&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ccarolina Ryba po grecku 17 lat temu Mój komentarz jest krótki. I brzmi: "O Mamo". Dziękuję za przywołanie smaku z dzieciństwa. Pozdrawiam serdecznie. Alexander Odpowiedz Link Zgłoś