Dodaj do ulubionych

PREZEN?????

IP: 62.233.185.* 23 lata temu
Mam wielki problem. Chce kupic zonie bardzo ładny praktyczny prezent na
urodziny ale nie mam pomysłu. Nie chce aby to była birzuteria bo dostała ja
rok temu. Ani zaden kosmetyk lub ciuch.cena nie gra roli.
moze wam bedzie łatwiem mi doradzić bo jestescie kobietami. Co by sie wam
podobało.Co jest wam potrzebne. prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • sanis Re: PREZEN????? 23 lata temu
      Bardzo chętnie, ale nie znamy Twojej żony ani jej upodobań. Możesz dodac kilka
      słów na jej temat?

pozdr
      • Gość: mąz Re: PREZEN????? IP: 62.233.185.* 23 lata temu
        Nie wiem co wam napisac.jest bardzo atrakcyjna , szczupła kobieta, lubi sie
        barwic (kino, kregle, bilard itp)dba o siebie ale nie tak do przesady. Ma 38
        lat. mysłałem o jakies wycieczce , karnecie do salonu pieknosc lub cos w tym
        stylu.Ale nie wiem czy to dobry pomysł.Moze wy cos lepszego wymyslicie
        • sanis Re: PREZEN????? 23 lata temu
          Wycieczka tylko we dwoje w urocze miejsce napewno zrobi dobre wrazenie (szkoda,
          ze to juz późna jesień). Może jakieś extra perfumy?? Chyba znasz jej upodobania
          co do zapachów? Może wypytaj dyskretnie jej koleżankę, przyjaciółkę, co mogło
          ostatnio jej sie podobać. Kobiety podczas "kawkowania" zwykle rozmawiają o
          swoich marzeniach i chwilowych słabostkach(np. "widziałam dzisiaj super kieckę
          na sylwestra, szkoda, ze tyle kosztuje:(" ). Zdecydowanie odradzam karnet do
          salonu piękności. Możesz tym jej dać do zrozumienia, że jej latka lecą a ty to
          zauważasz, wiec wysyłasz ją do miejsca, gdzie zrobia ja na bóstwo. Jeśli sama
          poprosiłaby cię o to, nie ma sprawy:)

Mój mąż nie robi nigdy z tego jakiejs niespodzianki i zawsze pyta mnie (tak
          poprostu)co chcialabym dostać. A potem cieszę się niezmiernie, ze dostałam to,
          co naprawdę mi się podobało. Obie strony sa wiec zawsze zadowolone.
          • byhanya Re: PREZEN????? 23 lata temu
            moze karnet do supermasazu sportowego. moze wspaniala kolacje w super
            restauracji. jezeli cos praktyczniejszego to zegarek, albo luksusowy breloczek
            do kluczy (np taki z latarka). Ja dostalam na urodziny Adobe Photoshop, Moze
            maszyne do szycia i wyszywania, cyfrowy aparat fotograficzny. Przybory do
            pisania z wygrawerowanym imieniem. czasomierz kuchenny super marki (kosztuja ok
            200,- i sa niezastapione) wysokiej klasy porcelane - kubek /filizanke np. od
            rosenthala. Dzielo sztuki.
            to co dostalam ostatnimi szasy
            moga to jeszcze byc noze kuchennewysokiej klasy np Global
            powodzenia
    • jkaktus Re: PREZEN????? 23 lata temu
      jesli to nie musi byc prezent namacalny to ja swoja zabrałem do teatru bagatela
      na skrzypka na dachu potem super kolacja spacer odjazdowe kwiaty dokonczenie w
      domku w sypialni a potem dowiedziałem sie w tajemnicy od jej siostry ze to był
      najlepszy prezent urodzinowy i tak ma byc !
    • Gość: Andrew Re: PREZEN????? IP: *.home.cgocable.net 23 lata temu
      Naucz sie choc minimum ortografii i pochwal sie zonie , z pewnoscia bedzie to
      dla niej najlepszym prezentem .
    • Gość: mag Re: PREZEN????? IP: 195.94.201.* 23 lata temu
      Mozesz, pokazujac jej najladniejsze zdjecie, zamowic portret u rysownika. To
      bardzo sentymentalne i kobietom sie podoba, a poza tym wymaga troche pracy i
      wiekszego zaangazowania niz pojsc do sklepu i wydac kase. Na pewno zostanie
      docenione.
      Mozesz przygotowac album z waszymi wspolnymi zdjeciami i opatrzyc kazde zdjecie
      jakim fajnym, dowcipnym komentarzem. To tez wymaga troche pracy, ale samo w
      sobie jest bardzo przyjemne. Zachecam goraco do wiekszego zaangazowania w
      prezenty ktore robimy bliskim !!!
    • izalil Re: PREZEN????? 23 lata temu
      skoro ma to być bardzo ładny i praktyczny prezent a do tego cena nie gra roli
      kup LANCIĘ YPSILON

może też być futro z norek, a jeśli już ma, to na nowe na pewno się nie obrazi
      lub zegarek omega
      albo jakieś brylanty - jeśli ostatnio dostała rok temu biżuterię, to już
      wszyscy ją widzieli, a tak będzie miała coś nowego na sylwestra

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka