Gość: Anja IP: 213.17.157.* 23 lata temu Zastanawiam sie nad zakupem, a widzialam takie w Media markt i pasuja mi wymiarem. Jak z serwisem i czy sa rzeczywiscie energooszczedne. Kosztuje ok 1900 zł, czy mam kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp23 Re: Pralka Whirlpool - warto? 23 lata temu Przy kazdej pracle jest opis, jak to kalsa energetyczna, ile pobiera wody itp. Mnie się wydaje, że jak na Whirpoola to dużo. Za te pieniądze możesz kupić Electroluxa, Boscha lub Siemensa, z pewnością będą Ci dłużej służyć. Whiproole nie schodzą tak dobrze, więc coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pralka Whirlpool - warto? 23 lata temu piorę w tym od 7 lat serwis wezwałam tylko raz - nie poradziłam sobie z wyjęciem fiszbin (ale to raczej feler "wsadu" niż pralki; no i nie miałam takich narzędzi) a klasy energetyczne, zużycie wody - możesz sobie między bajki włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.K Re: Pralka Whirlpool - warto? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23 lata temu Ja również piorę ponad 6 lat.Serwis wzywałam też tylko raz, ale odwołałam, bo okazało się,że gniazdko jest felerne. Odpowiedz Link Zgłoś