magdaomar 15.01.10, 18:36 przechodzimy z Nutramigenu 1 synek ma 8 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina882 Re: Nan active, bebilon czy Humana?p 15.01.10, 20:34 moja córcia przeszła juz bebilon ale nie przybierała po nim na wadze, starszaka za to karmiłam bebilonem do końca i było wszystko ok. teraz karmię ją nan active i jej przyrosty tez nie są zachwycające ale to chyba nie wina mleka a poprostu taki typ dziecka! kazde dziecko jest inne i zarówno nan active jak i bebilon to dobre mieszanki!popróbuj, zobacz jaka będzie kupa, czy nie bedzie bóli brzuszka itp! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Nan active, bebilon czy Humana?p 16.01.10, 23:50 Witam, Nie wiem z jakiego powodu był podawany Nutramigen. Jesli z powodu podejrzenia alergii,to najlepiej by zmiana mleka odbyła się w okolicach pierwszych urodzin dziecka ( po udanej prowokacji białkiem mleka krowiego np w formie jogurtu naturalnego) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: Nan active, bebilon czy Humana?p 17.01.10, 22:03 mały nie ma alergi.Pije kaszki mleczne i nic mu nie jest.Nie wiem jakie mleko mu podać zamaist nutramigenu? jogurty też je już oddawna. Odpowiedz Link Zgłoś