mamamili 20.08.04, 11:17 Czy ktoś ja stosował. Moaj lekarka kazala mojej coreczce dawac wlasnie ta mieszanke. czym ona sie rozni np. od Bebilon Pepti? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jd71 Re: miesznaka HUMANA SL 26.08.04, 22:21 Nie stosowałam, ale wiem ,że jest to mleko dla alergików z nietolerancja białka. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlatykubus Re: miesznaka HUMANA SL 27.08.04, 09:43 Witam Ja stosowałam przez 5 dni lekarz przepisał mi je na brzuszek jest to mleko sojowe tylko że moje dziecko dostało na nie alergii a niby to jest dla alergików a inny lekarz mówił ze soja też często uczula teraz pijemy bebilon pepti.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 Re: miesznaka HUMANA SL 16.09.04, 11:11 moj maluch je humanke sl od 2 mca zycia, i alergii na szczescie nie ma, ale rzeczywiscie w jakiejs madrej ksiazce czytalam, ze nie powinno sie dawac dziecku do 6mca mleka sojowego... moj maly dostal, bo lekarka przepisala bo mial kolki, ale to raczej nie jest alergia... w kazdym razie reaguje dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś