Dodaj do ulubionych

TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.07.05, 15:08
Bez komentarza, jak w temacie a nieco inteligentniejsze emamuśki domyślcie
się!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • nupik Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 13:00
      POPIERAM MAMEROKSANY,
      nie kumam co tu robia posty w stylu:"wakacyjna apteczka rocznego dziecka'"
      albo "ciemiaczko"> Dziewczyny, tropche taktu, pan doktor zostal zaproszony jako
      konsultant z wsparach zywienia sztucznego, czyli karmienia butelka a nie jako
      pediatra od wszytskiego. Takie posty umieszczajcie na foru;:edizecko lub
      niemowle, tam tez znajdziecie wszystkie odpowiedzi, jest tam wiele
      doswiadczonych mam,sama zadalam tam sporo pytan i uzyskalam fachowe odpowiedzi
      dajcie juz spokoj, pytajcie na temat bardzo prosze, bo robi sie totalny
      balagan. Pan doktor zreszta przyjmuje na warynskiego jesli musicie zadac ;u te
      wszystkie pytania na temat ciemiaczek i innych rzeczy KOMPLETNIE nie zwiazanych
      z tematem tego forum.
      Nie gniewajcie sie ale sa fora odpowiednie na takie pytania
      pozdrawiam, mameroksany w szczegolnosci, pana doktora tez (namawiam do bojkotu
      pytan nie na temat:)))
      aga mama wiktora
    • monikaj1 Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 16:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=632&w=24077855&a=24102843
      • mamaroksany Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 18:11
        oj, monikaj chyba nie wiesz co to takt i zrozumienie dla głupich pytań, pan
        doktor to naprawdę dobry specjalista ale po niektórych odpowiedziach widać
        że "wymięka".....:))
    • moniczkas1 Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 18:07
      Dziewczyny nie denerwujcie się, ponieważ tak jest zrobiona ta strona.
      Zauważyłam, że gdy wejdzie się do "Encyklopedii zdrowia" (która jest na głównej
      stronie), to po prawej stronie jest okienko "Pediatra radzi - zadaj pytanie
      ekspertowi" - wchodząc na to otwiera się nasza strona czyli butelkowych mam i
      dlatego pojawiają się tu też pytania odnośnie zdrowia. Ja sama chciałam
      skorzystać z tej encyklopedii i zadać pytanie, ale jak zauważyłam , że wchodzę
      na butelkową stronę stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo temat nie pasowałby do
      reszty. Tak została zrobiona ta strona, wynika z tego , że Pan doktor jest nie
      tylko do naszej dyspozycji.
      pozdrawiam
      Monika mama Kamilka
    • zbrojwskas Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 21:05
      up
    • iwka901 Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 07:34
      Podnoszę,
      i przy okazji -dla mam które niepokoją się o zdrowie dzidzi, jest też forum
      pediatryczne i dziecko- zdrowie.
      pzdr
    • mamaroksany Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 16:05
      pytanie o dzień życia 3 m-cznego dziecka albo o małe cięmiączko???????
      dziewczyny już nie mam siły, opamiętajcie się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka