mamaroksany 30.07.05, 15:08 Bez komentarza, jak w temacie a nieco inteligentniejsze emamuśki domyślcie się!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nupik Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 13:00 POPIERAM MAMEROKSANY, nie kumam co tu robia posty w stylu:"wakacyjna apteczka rocznego dziecka'" albo "ciemiaczko"> Dziewczyny, tropche taktu, pan doktor zostal zaproszony jako konsultant z wsparach zywienia sztucznego, czyli karmienia butelka a nie jako pediatra od wszytskiego. Takie posty umieszczajcie na foru;:edizecko lub niemowle, tam tez znajdziecie wszystkie odpowiedzi, jest tam wiele doswiadczonych mam,sama zadalam tam sporo pytan i uzyskalam fachowe odpowiedzi dajcie juz spokoj, pytajcie na temat bardzo prosze, bo robi sie totalny balagan. Pan doktor zreszta przyjmuje na warynskiego jesli musicie zadac ;u te wszystkie pytania na temat ciemiaczek i innych rzeczy KOMPLETNIE nie zwiazanych z tematem tego forum. Nie gniewajcie sie ale sa fora odpowiednie na takie pytania pozdrawiam, mameroksany w szczegolnosci, pana doktora tez (namawiam do bojkotu pytan nie na temat:))) aga mama wiktora Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 16:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=632&w=24077855&a=24102843 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 18:11 oj, monikaj chyba nie wiesz co to takt i zrozumienie dla głupich pytań, pan doktor to naprawdę dobry specjalista ale po niektórych odpowiedziach widać że "wymięka".....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkas1 Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 18:07 Dziewczyny nie denerwujcie się, ponieważ tak jest zrobiona ta strona. Zauważyłam, że gdy wejdzie się do "Encyklopedii zdrowia" (która jest na głównej stronie), to po prawej stronie jest okienko "Pediatra radzi - zadaj pytanie ekspertowi" - wchodząc na to otwiera się nasza strona czyli butelkowych mam i dlatego pojawiają się tu też pytania odnośnie zdrowia. Ja sama chciałam skorzystać z tej encyklopedii i zadać pytanie, ale jak zauważyłam , że wchodzę na butelkową stronę stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo temat nie pasowałby do reszty. Tak została zrobiona ta strona, wynika z tego , że Pan doktor jest nie tylko do naszej dyspozycji. pozdrawiam Monika mama Kamilka Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 07:34 Podnoszę, i przy okazji -dla mam które niepokoją się o zdrowie dzidzi, jest też forum pediatryczne i dziecko- zdrowie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: TO JEST FORUM KARMIENIE BUTELKĄ !!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 16:05 pytanie o dzień życia 3 m-cznego dziecka albo o małe cięmiączko??????? dziewczyny już nie mam siły, opamiętajcie się Odpowiedz Link Zgłoś