olkaaaa 21.09.05, 10:13 czy dokarmiajac mojego synka czasami butelka zaczał własnie 4 tydzien mogła zmniejszyc mi sie laktacja???? bo mój synek ssie cyca nawet 3 godziny i jest non stop głodny teraz od wczoraj jest tylko na cycku dokarmiam zadko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr-albrecht Re: doktorze mam pytanie 21.09.05, 11:34 Dokarmianie jest jednym ze sposobów na zanik pokarmu, więc niewykluczone że z tym zjawiskiem mamy do czynienia u Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa5 Re: doktorze mam pytanie 21.09.05, 12:10 Po 3 tygodniu przychodzi pierswszy skok rozwojowy u maluszka i potrzebuje Ono wiecej pokarmu, dziecko wydaje sie ciągle głodne a Tobie ze masz mało mleka. Przystawiaj małego jak najczesciej to bedzie wiecej mleczka. Ja to tez przechodziłam. To normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: doktorze mam pytanie 21.09.05, 15:28 Dokładnie tak jak mówi agawa5. Następny skok za 3 tyg. Trzymaj się przystawiaj często maluszka. Ja w 3 tyg. siedziałam w nocy po 3 h z małą przy piersi i płakałam ale to przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś