xop 17.03.10, 06:50 czy ktoś wyrabiał w ostatnim czasie paszport? ile się czeka w wołominie? jest jakaś szansa żeby dostać wcześniej niż w wyznaczonej dacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sportif Re: paszport 17.03.10, 09:01 ja miałem czekać miesiąc, ale do odbioru był 5 dni przed terminem Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze1 Re: paszport 17.03.10, 18:10 Ja miałam czekać miesiąc, ale po znajomości odebrałam po ok 2 tygodniach. Przede mną stał chłopak, który chciał odebrać paszport dzień wcześniej i go babki odesłały i musiał przyjechać na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
xop Re: paszport 17.03.10, 20:11 Dzieki bardzo, myślałem że wołomiński urząd jest szybszy. Z tego co ludzie piszą czeka się 2 tygodnie, ale widzę, że u nas nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ats31 Re: paszport 17.03.10, 20:41 wniosek składasz w Wołominie a odbiór w Warszawie paszporty drukuje PWPW więc urząd nie ma wpływu na szybkość wyrobienia.Najczęściej są one po dwóch tygodniach Odpowiedz Link Zgłoś