d.dolewska 28.08.06, 21:39 Mamy butelki Avent i smoczki do tego o najmniejszym przepływie.Ale Bebilonu AR za Chiny nie da się tak wyssać.Jaki smoczek kupić? Pozdrawiam, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzia81 Re: Bebilon AR.Jaki smoczek? 29.08.06, 09:43 Mielismy ten sam problem, jakie masz butelki ? My mamy aventu i kupilismy smoczek trójprzepływowy, on ma szczelinke zamiast dziurki i na najwolniejszym przeplywie jest ok :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
d.dolewska Mamy też butelkę Aventu. 29.08.06, 09:56 Mówisz ten trójprzepływowy?Mam nadzieję że będzie dobrze!:-) Ona nie za mała na takiego smoka? Odpowiedz Link Zgłoś
d.dolewska Kurde...jak to działa? 29.08.06, 15:43 Nie rozumiem.Już mam smoczek ale patrze na niego i nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzia81 Re: Kurde...jak to działa? 29.08.06, 22:10 czytalam w innym poscie ze juz rozpracowalas ;) pisza niby ze ten smok jest od 3 miesiaca, moja mala od 3 tygodnia z niego je i jest ok :) oczywiscie na najmniejszym przeplywie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś