1_galowa 30.08.07, 19:06 witam, od dziś próbuję swojej 5m Córci podawać Sinlac. Nie jest łatwo - krzywi się i grymasi. prośba o rady i opinie, jak to u Was wyglądało? dziękuję z góry i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annika23 Re: Sinlac - prośba o opinie 30.08.07, 21:41 Sinlac jest dobrym produktem dla alergików, u mnie przeszedł jedynie w domieszce z tartym jabłkiem ale to rzecz gustu malucha oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: Sinlac - prośba o opinie 30.08.07, 21:56 MOja coreczka uwielbia, z jablkiem uwielabia dwa razy bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaszag1 Re: Sinlac - prośba o opinie 31.08.07, 09:19 u mnie na początku też się krzywił synek ale teraz to jego ulubiona kaszka mógłby jeść całymi dniami tylko sinlac Odpowiedz Link Zgłoś
1_galowa Re: Sinlac - prośba o opinie 02.09.07, 12:39 a czy moge jednoczesnie podawac mleko modyfikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
garus1980 Re: Sinlac - prośba o opinie 31.08.07, 11:13 Ja sinlac podaje malemu odkad skonczyl 2 miesiace, a robie to tak: 150ml mleka bebilon + 3 miarki sinlacu. Maly sie przyzwyczail i teraz uwielbia sinlac. Macie starsze dieci wiec mozecie dawac wiecej albo stopniowo zwiekszac az polubia. Mozecie dodac 2 lyzeczki startego jablka. Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte A podajecie łyżeczką? Bo to takie rzadkie... 31.08.07, 12:53 Myslalam kiedyś ze to bedzie papka, ale robiony wg przepisu jest naprawde rzadki, czy podajecie ta rzadziochę łyżeczką? Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: A podajecie łyżeczką? Bo to takie rzadkie... 31.08.07, 13:11 garus, na opakowaniu jest uwaga, by nie rozrabiac Sinlaku z mlekiem, tylko wylacznie z woda. Lekarka tez mnie przed tym przestrzegala. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: Sinlac - prośba o opinie 01.09.07, 12:55 za pierwszym razem moja córcia też nie chciała jeść , za trzecim dodałam jabłuszko ze słoiczka i załapała , teraz ma 22 miesiące i żadnej innej kaszki nie ruszy , tylko sinlac powodzenia , nie martw się , dzieci reagują tak na nowe pokarmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaszag1 Re: Sinlac - prośba o opinie 03.09.07, 13:53 sinlac mozna podawac tylko z woda - bo dziecko moze miec w innym wypadku problemy z nerkami - tak mi powiedzial pediatra. ja podaje sinlac tylko lyzeczka i daje 160-170 ml wody i ok. 10 lyzek stolowych sinlacu na oko patrze na konsystencje jest taka jak kisielek nie za rzadka nie za gesta - idealna zeby podac lyzeczka. tak robie od zawsze.synek tylko by jadl sinlac inne kaszki sa be. Odpowiedz Link Zgłoś
jkorszen Re: Sinlac - prośba o opinie 03.09.07, 15:34 szkoda tylko, ze jest taki drogi :((( najtańszy w auchanie 18,49, a najdrozszy w aptekach okolo 30 zl!!! moj maly nie je wcale mleka i jest na sinlacu 2 razy dziennie po 10 lyzek stolowych i troche to kosztuje!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Sinlac - prośba o opinie 03.09.07, 20:37 Witam, a czy córcia koniecznie musi jeśc ten Sinlac ? Jesli tak to proponuje dodatek owoców. Wg producenta nie nalezy go rozrabiac na mleku Odpowiedz Link Zgłoś