Gość: Maki A gdybym tak znow cos ... napisal ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.03.05, 23:16 A gdybym tak znow cos ... napisal ! Witam was moje drogie kuleczki. Pewnie sobie nie zdajecie sprawy, ile mnie kosztuje wysilku by tu cos dobrego naskrobac. Jednak .... Wroze sobie pewna misje do spelnienia, mianowicie ... Nie pozwolmy by flaki naszego liceum nie wywlec wlasnie teraz poza te mury i otwarcie spojzec glizdom w oczy....feee A wszystko to zaczelo sie na lekcji biologi. Opowiadalem wam juz wczesniej kto tak mile obok mnie dygotal ze strachu na stolku w pierwszym rzedzie. Jednak ja pamietam dokladnie. Tego upalnego dnia moja rywalka z pierwszej opowiesci .. niejaka mlotsza siostra blizniak, zdawala na piatke.... ba ... chyba dostala nawet 6, co bylo wielkim zaskoczeniem dla nas wszystkich. Przekrecilo na bok nawet żabe w formalinie (pamietacie ten odór). A jakby tego bylo malo, kosciotrup w tylnej czesci sali czszekąl az zapiszczalo... Wtedy na arenie gladiatorow zjawilem sie ja i slodka glista ! Chuczalo! Buczalo! Wymiana cebulowatych i nasienogennych, fenotyp -kontra- genotyp... rna czy dna ! Ufff...... Dostalem pale !!!! Jaka ulga ... bo w tym momencie uslyszelismy dzownek na przerwe, pewnie nawet wspomniany kosciotrup wylozyl galy przed czache, i sepleniąc przemówil do mnie : jednak Ci sie udalo !!!! Pamietajecie, ze pala to DWUJA. Dzisiaj ta lekcja przypomina mi najbardziej horror. To poprostu bywalo straszne. Powiem wam teraz, ze wtedy czasami z nadmiaru emocji powątpiewalem czy oby waro bylo zbić szybe w gabinecie tego 'obcego' byle tylko rąbnąć z przewrotki te przepiekna brakmke (w trzepak) w ktorej stal nasz wspanialy kolega Teszer. Niesamowite. Taka byla ta lekcja BIOLOGII. W następnym odcinku bedzie jak wybralem sie do Jelinkowa ! Pozdrawiam wielbicieli biologii. Maki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: A gdybym tak znow cos ... napisal ! IP: *.crowley.pl 15.03.05, 10:27 Czesc Marku, twoje opoiweści robią sie coraz bardziej zajmujące, juz się uzależniłem tak że z niecierpliowścią czekam na kolejny odcinek. Jelinkowo?? Z ta nazwa kojarza mi się dwie osoby Sz. Prof Kasza i Bartkowiak. Stawiam na Kasze;) Niewiem dlaczego ale po przywolaniu wspomnień z P. Kasza robie unik i chowam uszy:) taki odruch hahaha:) Wspomniales o pilce, to sa piekne wspomnienia -10 a my w spodenkach po dworze, czy ktoś z was ludziska biegal przez ostanie 10 lat w takich warunkach?? i to uczucie, gdy dostanie sie pileczka skorzana przez gole udo:) Może w ramach wspolnego spotkania zorganizujemy jakis mecz pokazowy, Panowie beda mogli sie wykazac i rozruszac brzuchy, pod warunkiem ze sie ktos dorobil takowego:) Poza tym Poznaniakow zapraszam na sale energetyka jesli chca pograc w kosza, najpierw kontakt ze mna 601787979, sala absolutnie za darmo. Pozdrawiam MJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula kto zagra z Maćkiem w kosza ??? IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 11:19 cześć Maćku, gdybym mieszkała w Poznaniu i gdybym w 4 klasie nie została brutalnie sfaulowana to z pewnością mielibyście zawodnika do gry w kosza. Ale po tym nieszczęsnym wypadku w 4 klasie moje kolanko juz wiele przezyło, łącznie z operacją i bardzo bolesną rehabilitacją oraz serią zastrzyków. Teraz to pozostała ławeczka kibica... Ale mecz w Waszym wykonaniu to by się obejrzało, zawsze może być z tego kupa śmiechu. No bo Panowie w podeszłym wieku, z rozwiniętym mięśniem piwnym na bolisku bardzo komicznie wyglądają, chyba, że jest inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta K. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 13:06 cze wszystkim, którzy się tutaj pojawiają, udało mi się namierzyć Hanię Ziemlińską obecnie Dembową. Nie wiadomo czy pojawi się na spotkaniu, poniewaz właśnie spodziewa się Maleństwa i nie wiadomo jak u niej z czasem. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:09 jakies dane kontaktowe do niej by sie przydaly, masz moze, czy ona wyraza zgode na udostepnienie (wszystkim albo tylko organizatorom) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta K. Re: Tomek M IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 13:15 witaj, mam tylko nr kom. 609 283 903, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk A pamiętasz Kazia? IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 17.03.05, 19:41 A pamietasz Kaska, jak we wrzesniu 1991 (zamierzchle czasy ... pierwsza klasa) mialysmy za kare przygotowac gazetke do klasy PO ? Poszlysmy po poludniu do szkoly ... ani zywej duszy ... no to pukamy to pokoju ... aby zapytac o Pana Od PO (chyba sie wawrzyniak nazywal...) - drzwi otwiera Pan Od Geografii - my z wrażenia chyba na widok owego przystojniaka zapytalysmy: "czy jest może Prof. Męczarski?" Na co wyżej wymieniony popatrzyl na nas badawczo po czym oznajmił: "Nie wiem ... zaraz sprawdze", po czym wrócił do pokoju, zamknął drzwi ... a po chwili wystawił głowe i tonem lekko urażonym stwierdził: "Przecież to ja jestem Pan Męczarski!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Do Beni IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 17.03.05, 19:44 Hej Benia ! Oglądałam strone www i przypadkiem trafilam na Ciebie! wow niezłą fuch - gratulacje ;-) pewnie potrafisz mi doradzić jakąś herbatke na odchudzanie?? ;-)) pozdrawiam z Kalisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: Do Beni IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 17.03.05, 20:03 Chodzi oczywiscie o fuchę a nie fuch no i o strone www kawonu ; sorry za zbyt duze skroty myslowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Do Beni IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 10:35 To ja też poproszę o przepis na taką magiczną herbatkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: Do Beni IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 13:08 Czesc, jesli znajdziecie chwile zapraszam do KAWONu, moze przypadkiem będziecie przejeżdzać to dajcie znac( czasem nie ma mnie na miejscu), tak więc zapraszam na filiżankę herbatki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: A pamiętasz Kazia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:38 Pamiętam, pamiętam to mój ulubiony motyw do opowiadania z liceum. Numer jeden w rankingu. NUmer dwa to książeczka "Cierpienia młodej teściowej" czy Arek Woźniak ma ją jeszcze. Ja posiadam bardzo fajną laurkę od Agi T. taką ze ślimakami, pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek W Re: A pamiętasz Kazia? IP: *.pepowo.sdi.tpnet.pl 26.03.05, 16:08 Cześć Kaśka! Pozdrawiam Ciebie serdecznie. Wiesz zastanawiam się nad tą książką i jej związek z moją osobą i jakoś nie mogę sobię przypomnieć??? Skorzystałbym z jakieś podpowiedzi - może sobie przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Guzdek i Marek T pod prysznicem IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 17.03.05, 19:58 I a zapowiadala sie świetnie ... co można było od razu stwierdzić patrząc na szanowne koleżanki ... ;-) jednak nasz biedny prof. kasza musiał sie strasznie rozczarowac po niecnym wystepku paru osobnikow - pod prysznicem ... bylo to zdaje sie podczas pierwszego biwaku - integracyjnego - kiedy to Tomcio załatwił nam wcześniejszy wyjazd - chyba już w piatek rano? a drugi Tomcio za pomocą lutownicy skonstruował malutką radiostację, kiedy to Kasia podrywała zdaje sie Stasia (bądź na odwrót) a pewna banda udała sie w sobie tylko znanym kierunku w celu ogołocenia paru drzew ze śliwek ... Pamietam też ze wtedy włąsnie zawarłąm bliższą znajomość z niejakimi Bliźniakami - myliły mi sie do tego stopnia, że rozmowę zaczynałam z Asią a potem kończyłam (z nieco zdziwionoą) Moniką ... ;-) Mimo to juz po paru godzinach bylismy na tyle zintegrowanie, ze postanowiłyśmy my (czyli Kaska, Bliżniaki, Honorata, Julita i ja ) zaprosić do siebie do domku CHŁOPAKÓW - znalazło sie 2 chętnych - Guździo oraz Marek T. Na umówiony znak mieli "wpaść" na imprezę ... sprawa sie troche przeciągnęła (chyba nam kran wysadziło) i musiałyśmy wzywać pomoc - tzn mieszkajacego vis a vis wychowawcę... W końcu jednak udało nam sie go spławić i mogliśmy zacząć balangę ... ale ledwo nasi goście zawitali w gościnne progi domku Agatka (chyba... - Marek Nowak bedzie chyba lepiej wiedział ...) usłyszałyśmy pukanie do drzwi, któe Julita przezornie zamknęła na klucz ... co robić? Panowi szybko zamknęli sie pod prysznicem a my udawalysmy ze smacznie spimy ... ale nasz inwigilator nie dał sie spławić ... nagle na tle okna pojawił sie osobnik w żółtej froterowej piżamce zaopatrzony w KIJEK (przedmiot wszedł do historii naszej klasy) wskoczył do środka i od razu odkrył naszych kolegow ... pod prysznicem ;-) Kijek sie przydał i panowie dostali po tylnych czesciach swoich szanownych ciał ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Pierwszy BIWAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:39 Chyba go nie zapomnę do końca swoich dni, a dokładnie powrotu już do szkoły po biwaku. A było to tak .... na pierwszej lekcji po biwaku, którą mieliśmy z naszym wspaniałym wychowacą zostałem wyciągnięty z ławki doprowadzony do drzwi odczuwając cały czas charakterystyczny uścisk profesorski na mojej delikatnej ręce i przeskakującą żyłę. Jak już staliśmy przy drzwiach prof. zapytał mnie czy ja chcę opuścić tą klasę ja nie wiedząc o co chodzi odpowiedziałem oczywiście, że NIE. Na to usłyszałem oskarżenie, że byłem pijany na biwaku, a on tego nie toleruje. Bajer cały w tym polegał, że ja nie byłem pijany. Ale byłem tak wystraszony, że nie umiałem się bronić i powróciłem do swojej ławki mówiąc że więcej się to nie powtórzy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek W Profesor IP: *.icpnet.pl 18.03.05, 12:53 Hmmm... Ja do dziś nie rozumiem tego dlaczego my mówiliśmy na nauczycieli per Prof??? No jacy oni profesorowie? Ciekaw jestem czy to jeszcze funkcjonuje w Gostyniu. Chyba że ja to źle interpretuje, ale tam byli przecież sami mgr. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula brakują 3 osoby IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 11:02 Witam wszystkich aktywnie działajacych na forum i tych, którzy zaglądają tu aby spojrzeć czasami czy coś nowego, czy ktoś coś dopisał (oststnimi czasy sama do takich się zaliczałam). Ale wiosna już tuż tuż, tak więc wierzę, że nstroje się poprawią i forum ożywi. Cały czas czekamy na gorące opowieści Marka z wycieczek w przeszłość... Z moich obliczeń o spotkaniu nie wiedzą tylko 3 osoby: Łukasz G., Agnieszka L. i Julita S. Dlatego też ogłaszam apel, aby kto może, kto widział, kto zna dał jakies namiary na te osoby lub się z nimi skontaktował. Rozumiem, że termin zaklepany i wszystkim pasuje : 17 wrzesień 2005, pod Wiwatem. Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: brakują 3 osoby IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.05, 14:43 Paula, Julita już wie o spotkaniu. Rozmawiałam z Nią w poniedziałek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: brakują 3 osoby IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 16:25 Rozumiem, że termin i miejsce jej odpowiada. Dobrze było by mieć jakiś kontakt do niej w postaci tel. kom lub maila. Cały czas nie dostałam żadnej odpowiedzi od Eweliny no i Olgi. Pozdrawiam, w takim razie szukamy 2 osób: Łukasza i Agi Lesniak i będzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: brakują 3 osoby IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.05, 16:43 Z Agą Leśniak to będzie chyba duży kłopot. Nie mam zielonego pojęcia nawet, gdzie próbować Jej szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: brakują 3 osoby IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.05, 16:50 A czy to prawda, że Łukasz mieszka gdzieś w Zielonej Górze, czy mi się coś pomyliło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula RE: Łukasz IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 19:50 Słyszałam taką informację, że Łukasz mieszka w Zielonej Górze, ale nie jestem sobie w stanie na dziś przypomnieć, od kogo. W kazdym razie na maila nie odpowaida. Ale zawsze możesz jakieś ogłoszenia porozwieszać na deptaku w Zielonce, co Ty na to? Jeśli chodzi o wasz deptak, to na jego końcu jest sklep, którego strasznie wam zazdroszczę - BUCIK. Jest rewelacyjny, zawsze gdy mam okazję go odwiedzać, ubolewam, że Zielona Góra to tak daleko. Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maki Love_and_joy IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.03.05, 15:42 Czesc! Powiem wam tyle: Naszego Lukasza ktorego pominelem w mojej opowiesci a przeciez siedzial obok mnie.. doprowadze MARTWEGO, PIJANEGO(bo taki potrafi byc), lub USMIECHNIETEGO na tą impreze.... chyba ze mi wykreci jakis numer i ... np: wpadnie !!!! Wiec co z bedzie z portkami Agi L, obcieraja czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Coś wam powiem o tym pic..... IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 12:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Coś wam powiem o tym pic.....Łukasza - IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 12:42 Tak to jest jak można było pić to nie tylko do koś......(święty) a teraz jak się zgubił to już 10 lat nikt go nie widział. Trzeba było jak był na to czas czynnie uczestniczyć w impreazch osiemnastkowych. Mam nadzieję że uda się tego nieszczęśnika nawrócić - powodzenia Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Turniej Wielkanocny SP 2 Gostyń IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 07:46 Zapraszam wszystkich na turniej wielkanocny który odbędzie się 28 w poniedzałek początek o godz. 10.00. Szczególny apel do Marka, Bartka ( który już raz mnie zawiódł) ,Damiana , Łukasza o odzew w tej sprawie (odebrano nam w zeszłym roku tytuł - moglibyście pomóc go odzyskać). Nie martwcie się swoimi brzuchami ja pobiegam za was ale do gry potrzebujemy 5 kolesi (hihihihi). Jak ktoś się zdecyduje pomóc napiszcie na forum - trochę jestem zły że z takiej ekipy nie potrafimy zebrać piątki czy szóstki (niegdyś mistrzów).Trzeba młodym nakopać do d..... Liczę na was!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Re: Turniej Wielkanocny SP 2 Gostyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:41 Ja się piszę przybędę, już od dziś będę trenować. Może forma mi starczy na przebiegnięcie boiska, szukam zmieników. pozdrawiam sportowców. Przypomnijcie sobie jak przy temperaturze po niżej 0 stopni biegaliśmy i łupaliśmy w piłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Turniej Wielkanocny SP 2 Gostyń IP: *.astral.lodz.pl 22.03.05, 10:42 Popieram, chłopaki do roboty !!! Dbajmy o formę, bo spotkanie już za niecałe 6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek W Coraz mniejszy ruch IP: *.icpnet.pl 23.03.05, 17:56 Trzeba przyznać że coraz to mniejszy ruch na forum. Zastanawiam sie co bedzie dalej. Ponawiam apel i proponuje spotkanie w Gostyniu moze w maju? Wieczór w jakieś knajpce przy piwku. Na wielka impreze i cały komplet we wrześniu łatwej będzie czekać. ;-) Może ma ktoś ochotę? Obiecuję że jeśli nie będzie chętnych to już więcej nie wspomnę o tym pomyśle. Janek liczę na twój doping. Pozdrawiam Pawła Pierzchałkę który zawsze z checią uchylał kartkę aby dać ściągnąć na matmie. Nie zapomnę jak kiedyś na sprawdzianie kiedy prosiłem go o pomoc, prawie na głos powiedział: "nie widzisz że jestem zajęty" na co oczywiście prof Gryczana nie omieszkał zareagować. ;-) bay bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 07:05 Pozdrawiam Cię, popieram twoją inicjatywę. Ruch coraz mniejszy - nic nie poradzisz pewnie większość z naszych wspaniałych kolegów i koleżanek " robi karierę zawodową" i nie mają czasu wpisać kilka słów na forum "hihihi". Trzymacie się narka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.astral.lodz.pl 24.03.05, 10:05 Po prostu jak przykładne żony, przed świętami, sprzątamy, myjemy okna, pierzemy, gotujemy, pieczemy... Ale na forum też zerkamy. Jesli chodzi o propozycję Arka to ja juz się na ten temat wypowiadałam - jestem jak najbardziej za, ale ze wzgledów rodzinnych nie mogę na dzień dzisiejszy pisać się na 100%. A co z Waszą drużyna piłkarską? Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek W Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.pepowo.sdi.tpnet.pl 26.03.05, 16:22 Nooo Andrew! Szybka reakcja świadczy o tym że można na Ciebie liczyć. Dzięki. Aga P, Paula i Maciej - ja już się cieszę. Jeśli nie macie nic przeciwko to może spróbujmy przymierzyć drugą połowę maja. 21 albo 28 w sobotę. Andrzej Ty na pewno znasz fajne knajpki w Gostyniu więc pewnie już wiesz gdzie byłoby fajnie się spotkać i pogadać. Ja pamiętam Kuflandię przy rynku, ale myslę że nie czulibysmy się tam swobodnie o ile ten lokal jeszcze istnieje. Na wagary był idealny niedaleko od przystanku i po kilku piwach nie trzeba było daleko chodzić. Urko pewnie z sentymentem piwko w Kuflandii by wychylił. Stachu zresztą też. Do maja to jakoś wytrzymam. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.icpnet.pl 18.04.05, 18:56 No to co? 21 maj. Piękna data na spotkanie przy piwku w Gostyniu. Kto będzie? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WATEK Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:23 stworzymy osobny watek do tego tematu, tak aby kazdy go widzial, zeby byl na samym koncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 19:44 Kurde jednak 14 maj jest piękniejszą datą. Sorry za zmianę. 14 maja ja będę w Gostyniu. Zapraszam chętnych. Co do miejsca i godziny poinformuję na początku maja. Będzie fajnie. No chyba że sam będę męczył piwo w gostyńskim pabie to nie będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 14:54 Słuchajcie czy ja mam spieprzonego neta czy co ale widzę że ostatni wpis to mój wpis z 19-tego chyba. Tematy się skończyły? ;-) Tym bardziej zapraszam 14 maja na piwko w Gostyniu. No chyba ze nie będzie chętnych. To poczekamy do września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.05, 07:04 Areczku, jeśli tylko uda mi się przyjechać do Gostynia, to myślę, że się zobaczymy 14 maja. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.astral.lodz.pl 26.04.05, 17:05 No cześć witam wszystkich i jednoczesnie przepraszam za milczenie. Ale życie troche nam sie przewróciło z powodu maluszka i z wolnym czasem jakoś krucho. A jesli już troszeczkę go jest to nadrabiam nieprzespane nocki. Jeśli chodzi o spotkanie w maju (tj. 14) to szczerze powiedziawszy nie wiem czy dam radę być w tym terminie w Gostyniu. Będę u rodziców z maluszkiem od 30 kwietnia do 8 maja. Jeśli ktoś ma ochotę w tym terminie się spotkać, to jak najbardziej jestem chętna. Zapraszam na spacer z wózkiem lub na pogaduchy na ogród do moich rodziców. Podaję swój numer telefonu oraz telefon do moich rodziców: 602-455-225 lub 572-18-69. Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.05.05, 13:55 Arek, i jak z tym 14 maja? Czekam na jakieś informacje. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.icpnet.pl 13.05.05, 23:45 Z powodu braku chętnych na spotkanie w Gostyniu myślę że dla wszystkich jasne jest że spotkanie się nie odbędzie. "Szczególnie" dziękuję tym którzy zapowiadali się na pewniaków ale tylko w teorii. Szczerze dziękuję za to tym którzy potraktowali sprawę poważnie. Nic to jak to sie mówi "nie to nie". Pozostanie czekać do września. Mam nadzieję że wtedy mobilizacja będzie większa. Pozdrawiam. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:02 pogoda byla jaka byla, co sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: Poparcie dla inicjatywy Arka IP: *.crowley.pl 17.05.05, 10:56 Czesc Arku jako ze naleze do tych ktorzy sie zapowiedzieli a nie dojechali, krotkie wytlumacznie "praca" nie bylem wstanie przesunac tego terminu tak ze bardzo przepraszam za nieobecnosc, statystycznie mam 50% obecnosci:) na meczu sie pojawilem. Apropo naszego forum to straszna cisza ale tak wiosna przyszla sa ciekawsze "zajecia" :D tak ze pelne zrozumienie tylko czekac jak populacja skoczy:) Pozdrawiam nieobecnych:) i obecnych rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Cześć IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 19:15 Miłego weekendu wszystkim obserwatorom bo piszących to jak na lekarstwo. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: Coraz mniejszy ruch IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.05, 11:07 Arku, gratuluję pomysłu! Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: Turniej Wielkanocny SP 2 Gostyń IP: *.crowley.pl 24.03.05, 16:57 Halo Halo tu brzoza tu brzoza Jedrek bede o 10.00 powiedz gdzie? mam brzuch ale biegam i jestem co najwazniejsze chetny.:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Kontakt Pawel i urodzinki IP: *.crowley.pl 24.03.05, 17:04 Aha Arku mozesz na mnie liczyc, wrazie czego dzwon pisz jak frekwencja zawiedzie to wezme paru kolesi i uzupelnimy, majowka jak najbardziej wskazana. Kontak do Pawla ma gadulca, rozmawialem jesli bedzie chcial to udostepni, pewnie tu czasami zerka. A i urodziny pomyslcie za rok same 30 -stki a ja dzis 29 tak ze przy tej okazji wszystkim ktorzy obchodza 29 najserdeczniejsze zyczenia w tym i sobie, taki samolubny gest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik A dzis po calym dniu pracy....... IP: *.crowley.pl 24.03.05, 17:06 Cos na odprezenie, dla wyczerpanych, humor dziala:) Zawody w biciu seksualnego rekordu. Komentator z loży sprawozdawczej. Proszę państwa oto na scenę wychodzi nasz pierwszy zawodnik - Niemiec -co za mięśnie, co za ciało, o zabiera się juz za pierwszą kobietę, proszę państwa już mamy drugą, czyżby już kończył? Ależ skąd podchodzi trzecia, proszę państwa nieszczęście już nie może.. przestał!!! I oto wychodzi drugi zawodnik prosto z Francji. Spodenki w barwach narodowych juz je ściąga, już leży na pierwszej.. drugiej.. mamy trzecią, czwartą, piątą...koniecccccccccc!!!! Ach a wydawało się, ze jeszcze pociągnie... juz nie ma siły... wynoszą go ze sceny. I oto trzeci zawodnik- Rosjanin- co za gęba, aż strach patrzeć no ale nie po to tu jesteśmy już wchodzi w pierwszą, mamy drugą, trzecią, czwartą, piątą.. dwudziestą, co za ogier!! Co za emocje.. proszę państwa.. Lewa strona trybuny..!!!!!!!!!!!!! proszę państwa… prawa strona trybuny.. BOŻE DROGI GDZIE JEST K.... KLUCZ OD TEJ LOŻYYYYYYYYYYYYY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wojciechow Re: Dla Janika IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 07:34 Najserdeczniejsze życzenia dla Ciebie "Dziadku" - to w poniedziałek coś walniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: Dla Janika IP: *.crowley.pl 25.03.05, 10:20 Dziekuje w imieniu swoim i moich wnukow:) A na mecz sie stawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Re: Dla Janika - turniej IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 10:43 Dzięki za odzew - to poniedziałku troszeczkę czasu możesz poćwiczyć. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wojciechow Re: Turniej Wielkanocny SP 2 Gostyń IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 07:30 Witam Cię i przepraszam że o Tobie zapomniałem. Serdecznie zapraszam w poniedziałek na godzinę 9.30 do hali SP 2. Skopiemy młodym d...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wojciechow Wiadomość dla kolegi Janika IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 07:31 Ta wiadomość wyżej jest dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak życzenia IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.03.05, 10:17 Życzę wszystkim wesołych, spokojnych świąt, smacznego jajka i obfitego dyngusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. życzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:28 Ziemia westchnęła zielenią trawy, drzewa parsknęły salwami pąków, ptaki zaczęły czynienie wrzawy i tylko patrzeć mrówek, pająków. Słońce odbicie bierze do skoku by z góry spojrzeć na matkę ziemię i tyle ciepła ma w swoim oku, że może rozgrzać zimne kamienie. Wiosenne Święta - baran, marzanna, kurczak, pisanki, zając z baziami, święcone, śmigus dyngus i wanna i Alleluja bite dzwonami. Wszystko to swoją mocą i czarem budzi chęć życia, miłość, marzenia. Wystarczy tylko posiadać wiarę, w niej leży siła do jej spełnienia. Najserdeczniejsze życzenia Pełnych wiosennej Radości i Nadziei Świąt Wielkanocnych przesyła Roman z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga eL Ahoj IP: *.despolnet.pl 25.03.05, 18:09 Ahoj Koleżanki i Kolegi! :-) Witam szczególnie gorąco Paulinę, która tak aktywnie zaczęła nas składać "do kupy", bo z tego co widzę, to rozsypaliśmy się troszkę po Wlkp i nie tylko;))) Pozdrawiam Agę Przybylak - koleżankę z ławki nie tylko licealnej (Aga, pamiętasz, że siedziałyśmy razem już w "trójce"?) Przez te 10 lat (no, może 9, ale to i tak szmat czasu) z nikim z klasy się nie spotkałam. Z małymi wyjątkami, bo pamiętam, że raz, czy dwa wracałam do domu autobusem z Piotrkiem P., który po drodze opowiedział mi krótko losy niektórych, ale to wszystko. Dlatego cieszę się z propozycji zjazdu! Jeśli chodzi o termin, to dostosuję się do reszty. I jeszcze słówko a'propos wspomnień Marka: Drogi Marku, nadal wolę spodnie (spróbuj chodzić w spódnicy 1 dzień, to będziesz wiedział dlaczego ;-), ale, kto wie?, pijana od tych sentymentalnych wspomnień mogę się zapomnieć i założyć na zjazd coś luźniejszego ;-))) To tyle na razie Pozdrawiam i, co mi tam!, całuję wszystkich! pa A.Leśniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: Ahoj IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.03.05, 16:45 Dzięki Aga za pozdrowienia. Jak mogłabym zapomnieć!!! Cieszę sie bardzo, że udało się jakoś Ciebie odnaleźć. Gdybyś wiedziała, w jaki sposób ja próbowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga eL Re: Ahoj IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.05, 18:14 Ago P., mam tylko nadzieję że nie porozwieszałaś na przydrożnych słupach i drzewach plakatów z moją podobizną;-)))) ;-) pozdrawiam pa Aha, a odnalazła mnie spryciula Aga Tyrzyk (dzięki!), przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Re: Ahoj IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 01.04.05, 22:14 no tak my AGI musimy sie razem trzymac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta co tu taka cisza??? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 19:07 od czasu do czasu wskakuje tutaj i ... cisza, ciekawe taka mała wiosna, a wszyscy uciekli od komp. to oczywiście super świadczy o Nas w koncu pewnie wszyscy odpoczywają aktywnie na świeżym powietrzu ;-)) miłego weekendu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaeL. Re: co tu taka cisza??? IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.05, 10:47 Ja mam inną teorię na temat tejże ciszy: wszyscy są objedzeni, i po prostu im się nie chce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: co tu taka cisza??? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 02.04.05, 11:57 no wiesz cały tydzien po Swiętach i jeszcze objedzeni ;-)) pozdrawiam miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: co tu taka cisza??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.05, 07:46 Aga L. daj proszę jakieś namiary na siebie, jakiegoś maila, gg lub coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A eL Re: co tu taka cisza??? IP: *.asp.put.poznan.pl 04.04.05, 14:12 znalazłam Twój adres na naszej gostyńskiej stronie, więc przesyłam od razu krótkiego maila z nadzieją, że dotrze. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula W. Witam wszystkich po przerwie IP: *.astral.lodz.pl 04.04.05, 16:14 No cześć Wszystkim i Każdemu z osobna. Sorki za ciszę z mojej strony, ale wylądowałam na kilka dni w szpitalu. W sumie fałszywy alarm, powodem było bardzo wysokie ciśnienie. Dziś ku memu szczęści wypuścili mnie jeszcze na kilka dni, ale dzidziuś już tuż, tuż tak więc lada moment mogę tam wrócić. Rada dla wszystkich dziewczyn, które planują dzidzusia, nie dajcie się za wszelką cenę wczesniej położyć do szpitala, przed porodem. Nudy na pudy a można nasłuchac się tylko strasznych historii. Ale dzięki urokowi własnemu (ha, ha, ha - jaki kobieta w 9 miesiącu ciązy może mieć urok) lekarz dał sie przekonac i wypisał mnie jeszcze do domku na kilka dni. Ale jestem szczęśliwa - po prostu cieszę się wiosną i wolnością. A to chyba ostatnie dni prawdziwej wolności. Bo jak będzie ktoś mały obok mnie to zawsze już będę za kogoś odpowiedzialna i zawsze jakoś związana. Juz nie mogę się doczekać. Pozdrawiam bardzo cieplutko i wiosennie. Paula P.S. Marku, czuję się rozczarowana brakiem Twoich wpisów. Chłopaki a co z meczem, jaki wynik? Arku, ustaliłeś już termin i miejsce wcześniejszego spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Re: Witam wszystkich po przerwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:40 jako matka dwójki maluchów (aaa tena starszy ma juz osiem lat), potwierdzam, że okropne jest położenie kobiety w ciąży do szpitala na oddział ginekologiczny. Ach te opowieści o ciężkich porodach. Chociaz muszę ci powiedzieć, że kobiety które już rodziły lubią opowiadać o swoich przejściach porodowych, więc wszystko przed tobą. Pozdrawiam Paulinko i życzę zdrowia Tobie i maluchowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Re: Witam wszystkich po przerwie IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 04.04.05, 22:03 To fakt - opowiesci ginekologiczno - poloznicze bywaja przerazajace ;-) ja mialam lekki poród - trwał 2 godziny i wcale nieźle go wspominam - najgorsze było potem zmęczenie - bo prawie przez 3 doby nie zasnełam ani na chwile - z przejęcia no i potem, kiedy juz wróciłam do domu to film mi sie urwał ... spałam 12 h a mały musiał pić bebiko ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawstydzony Re: Witam wszystkich po przerwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 17:23 > Chłopaki a co z meczem, jaki wynik? przegrana, chyba z 3 mecze przegrane i 1 wygrany oczywiscie jest wytlumacznie - calkowity brak damskiej czesci widowni z naszej klasy - wiec nie bylo sie przed kim popisywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: Witam wszystkich po przerwie IP: *.crowley.pl 13.04.05, 10:51 Kurcze nie bylo tak zle dalismy z siebie wszystko:) Ja z Romanem bylismy chorzy, co ja po meczu jeszcze odpokutowalem tygodniem w lozku i jeszcze mnie trzyma, straszne, a myslalem ze jestem twardy:) ale to juz nie 18lat:) tak ze we wrzesniu gdybysmy mieli rozegrac meczyk klasowy to panie proszone sa o xzaopatrzenie w butle z tlenem i zimne oklady:) Pozdrowienia All Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz Adam Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 04.04.05, 22:07 W ten szczególny czas, kiedy niemal wszyscy myślą o Papieżu przypomniał mi sie nasz ksiądz Adam - to była chyba I i II klasa prawda? ciekawe co sie z nim dzieje ... no i ciekawe co porabia wojowniczy ksiądz Maciej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 04.04.05, 22:12 Ten post powyzej to oczywiscie nie ksiadz Adam tylko ja - Aga Tyrzyk - Osioł do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek W. Grześ IP: *.astral.lodz.pl 09.04.05, 22:32 W imieniu mojej Żony (w swoim również) chciałbym przekazać informację, że wczoraj, o 12:15 urodził nam się synek. Po powrocie ze szpitala Paula napisze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: Grześ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:54 Moje gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika K. Re: Grześ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:03 Gratuluję! Powiększa się nam "gromadka klasowych dzieci". Tydzień temu Edyta urodziła także synka-Filipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. King Cross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:15 Arek, czy ty czasami nie byles w sobote w King Cross w Poznaniu, no chyba, ze mi sie przewidzialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: King Cross IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 17:58 Byłem Szkoda że nie pogadaliśmy. Ale potwierdza to fakt że świat jest mały ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: King Cross IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:55 no to bylismy w tym samym sklepiku jakis czas ale ja nie bylem pewny czy to ty a jeszcze czekalem na siostrzyczke, wiec jakos tak nie podeszlem, no to fakt , swiat jest maly - potem zreszta jeszcze kuzyna spotkalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Cisza ... IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 07.05.05, 22:12 Co tu taka cisza? czyżby wraz z wiosną spadło zainteresowanie naszym forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: Grześ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:20 GRATULACJE , to ile juz jest dzieci, wiecej niz liczba nas w klasie czyli czy matematyczno-fizyczny rod nie wyginie ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Re: Grześ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:07 Paulina zatkała mi skrzynkę zdjęciami Grzesia i bardzo się cieszę, bo lubię maleństwa. Proponuję żeby wszyscy mogli się pochwalić swoimi pociechami, może jakaś stronka czy coś (zupełnie się na tym nie znam)Halo Tomek Mróz czy mnie słyszysz????????!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: Grześ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:57 no to przesylajcie mi zdjecia, ja bede je umieszczac na stronie, zdjecia tematyki dowolnej, od starych czasow zaczynajac a na dzieciach konczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: Grześ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:16 Mam chyba ze sto zdjęć z naszych szkolnych czasów, niektóre naprawdę niezłe, np. pupa Bliżniaka (nie wiem którego), albo Cebul z Andrzejem w łózku. Jak tylko uda mi się dopaść do skanera to wszystko wyślę. Całuski dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:22 to moze jakas aukcje tych zdjec zrobimy :) oki, czekam na skany ja u siebie znalazlem jakies 15 zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Re: Grześ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:00 GRATULACJE !!! dla nowych rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: Grześ IP: *.crowley.pl 13.04.05, 10:48 Rowniez gratuluje synka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula W. Re: Grześ IP: *.astral.lodz.pl 14.04.05, 19:06 Dzięki wszystkim za gratulacje! Od wczoraj jesteśmy już w domu w komplecie... i staramy się zachowywać i żyć jak normalna trzyosobowa rodzina, a więc karmienie, pzewijanie, ściąganie pokarmu, pranie, prasowanie, gotowanie, podgrzewanie, odbekiwanie czy kąpanie itp. :-) Jakoś sobie radzimy! Pozdrawiamy PKGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 25.05.05, 19:31 Hej ludzie - do zlotu zostały juz tylko 4 miesiące - mam nadzieję, że nie straciliśmy zapału i że nasz "zlot" odbędzie się tak jak planowaliśmy??? co u was nowego??? jakieś nowe dzidziusie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:49 wiosna lato i nikt tak juz przy kompie nie siada ale woli na powietrze wyjsc wiec i aktywnosc na grupie spadla, w wakacje bedzie jeszcze gorzej, no chyba ze kazdy napisze gdzie i kiedy planuje a potem wrazeniami sie podzieli ale poki co to do zobaczenia we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:37 Mamy już czerwiec i tak jak wcześniej informowałem, że w czerwcu muszę na 100 % potwierdzić rezerwację naszą imprezę we wrześniu (oczywiście chodzi o 17 wrzesień 2005 r). Czyli do 15 czerwca proszę o wpisy potwierdzające i zarazem propozycje po ile i w jaki sposób zbieramy kasę. Moja propozycja to wpłata na konto i kwota 70 zł ( w kwocie nie ma trunków wyskokowych) Pozdrawiam WSZYSTKICH i myśle że oddzew będzie natychmiastowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:27 potwierdzam moja obecnosc co do kwoty no to jak potrzeba 70 zl, to potrzeba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorata Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:10 jestem za. podaj numer konta na ktore wpłacac pieniądze. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:29 znaczy kto ma podac konto, ja czy Romek, co to znaczy, ja skarbnikiem ju znie jestem ;) !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 07.06.05, 21:16 Jestem za, bede 17. wrzesnia i wplace, ile bedzie trzeba ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:23 potwierdzam, podajcie konto i do kiedy wpłacić. Pozdrawiam wszystkich całuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.astral.lodz.pl 08.06.05, 14:33 cześć, witam wszystkich! Oczywiscie potwierdzam swoja obecność i pasuje mi 70 zł. Jesli Romku nie masz nic przeciw, to skoro rezerwowałes ten lokal i jestes na miejscu, tzn. w Gostyniu, to moze podasz konto na jakie mamy wpłacac ta kase i do kiedy. I mam propozycję aby dorzucic pare grosza i od razu zebrac na trunki, kto jest za??? A tak w ogóle to oststnimi czasy byłam w Gostyniu. Jadąc samochodem widziałam Kaśke Konieczna, ale nie udało mi sie zatrzymać. Dzis mój synek kończy 2 miesiące i rosnie jak na drozdzach, juz ma 6 kg i zaczyna gaworzyć. Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:42 > I mam propozycję aby dorzucic pare grosza i od razu zebrac na trunki, kto jest > za??? ja tam uwazam, ze trunki mozna kupic w ostatniech chwili zawsze, i skladanie sie na nie nie ma sensu teraz, tylko niepotrzebna biurokracja i potem ktos moze narzekac, ze nie taki trunek byl jak chcial pozdrawiam, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.05, 17:57 Potwierdzam obecność. A jeśli chodzi o pieniądze, to proszę o podanie numeru konta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika K. Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:13 Potwierdzam swój udział i Edyty. Czekam na informacje co z kasą. Pozdrawiam Monika K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: UWAGA UWAGA UWAGA -Tomek M. IP: *.astral.lodz.pl 09.06.05, 12:11 Generalnie sa gusta i gusciki i zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony... Mam rozumieć, że każdy we własnym zakresie przynosi coś do picia - OK. Jesli mamy ustalić jakies konto to może załóżmy np. w M-Banku i kazdy będzie tam wpłacał kase. A jesli przyjdzie do płacenia to na samym koncy przeleje sie te pieniadze np. na prywatne konto Romka D., który bedzie regulował za całą imprezę. Sorki Romku, że zaproponowałam Ciebie, ale jak juz zacząłes kręcic z tym Zajazdem to może juz do końca - mam nadzieje, że się nie obrazisz. To jest moja propozycja - czekam na inne. Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:50 Hej, to ja potwierdzam udział 3 osób, tj. Asi, Marka Tuchołki i mnie w naszym spotkaniu wrześniowym. Pomysł z wpłatą na konto jest ok, kwota bez wyskoku też. Dzięki Romek, że się tym zająłeś. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.icpnet.pl 12.06.05, 21:33 Potwierdzam swoją obecność. Czekam na dalsze instrukcje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: 150.254.194.* 14.06.05, 09:51 czesc pozdrawiam wszystkich i niestety nie potwierdzam udziału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.icpnet.pl 14.06.05, 23:12 Potwierdzam również obecność Stacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. POTWIERDZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:29 Przeliczyłem jest ok 13 potwierdzeń ( troche cinko!!!!! ) ale i tak potwierdze ten termin, zakładam że 17 września przybędzie nas prawie 100%. Sprawdzałem ofertę mBanku i chyba tam założe to konto, na które pozbieramy kasę. W najbliższym dniu podam nr konta i termin do kiedy wpłacamy kasę. (chyba że ktoś ma jakiś sprzeciw i zaproponuje coś innego) Rozumiem też, że kwota 70 zł jest też zatwierdzona. Pozdrawiam wszystkich ciepło papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Re: POTWIERDZAM IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 09:41 Cześć kochani. Oczywiści potwierdzam swój udział w imprezie, szczególnie w takim znakomitym gronie . Zgadzam się z moim kolegą Tomkiem ( chłop ma doświadczenie w sprawach trunków) zakupimy je przed imprezką zresztą zawsze można dolecieć jakby T..... chciał narka. Pozdrawiam koleżanki szczególnie P........... i A.......... Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: POTWIERDZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:51 "Zgadzam się z moim kolegą Tomkiem ( chłop ma doświadczenie w sprawach trunków)" - ty tak nie pisz na publicznym forum, bo ktos z zewnatrz to przeczyta i zrozumie to wprost :))) swoja droga to wlasnie zrobilem wplate na konto pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. BRAK WPŁAT IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 14:22 Uwaga Uwaga brak potwierdzeń na FORUM nie jest spowodowane moim lenistwem, czy urlopem naprawde ich nie ma. Czy mam to odebrać, że nie JESTEŚCIE zainteresowani zjazdem wspaniałej IVA ???!!! Mam cichą nadzieję, że w ostatnim tygodniu konto zostanie zalane wpłatami i impreza wypali. Pozdrawiam WSZYSTKICH ciepło Romuś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. KASA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 08:01 Podaje nr konta na które można ( a nawet trzeba) wpłacać pieniążki na ZJAZD 79 1090 1258 0000 0000 2502 7037 kwota: 70,- zł w miejscu tytułem prosze podać: Imię i Nazwisko. Po każdym wpływie na konto będę informował na Forum TERMIN WPŁACANIA KASY DO 31.07.2005. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Re: Potwierdzam W.G. IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 10:26 W imieniu mojego szanownego kolegi Wojciecha Gościniaka potwierdzam jego uczestnictwo w imprezie. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Potwierdzam W.G. IP: *.astral.lodz.pl 23.06.05, 16:37 A gdzie reszta klasy???? O ile pamiętam to na początku wszyscy byli ochoczo nastawieni do imprezy... Rozumiem, że jak raz się zdeklarowali to więcej nie nalezy ich ponaglać - słusznie. No to teraz czekamy na KASĘ - prawda Romku !!! Wszystkim koleżankom, które wybrały ciężki zawód nauczyciela - życzę miłych wakacji. Teraz będziecie miały duzo wolnego czasu - więc i wpisów bedzie więcej. Pozdrawiam z nudnej Łodzi Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klasowe Dzieciaki Dzien Ojca IP: *.astral.lodz.pl 23.06.05, 16:39 Dla wszystkich Tatusiów dużo słoneczka i uśmiechu z okazji Dnia Ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: KASA IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 25.06.05, 22:04 Podaj jeszcze dokładne dane odbiorcy jakie trzeba wpisać... Bank żąda ode mnie dokładnych danych włącznie z adresem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: KASA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:48 a co to za dziwny bank ja tam zawsze wpisuje kropke w wymagane pola, a w pole kod - jakis obojetny kod byle format pasowal i wszystko gra i zawsze przelewy dochodza, przynajmniej tak jest w WBK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.T.-S. Re: KASA IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 26.06.05, 09:33 dlatego te kropki mają tyle pieniędzy jak im ktoś wciąż przelewy robi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. KASA - pełne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:13 Jeśli chodzi o odbiorce to trzeba wpisać moje dane. Czyli jakby ktoś nie wiedział to podam Roman Dutkiewicz ul. Graniczna 6 63-800 Gostyń i jeszcze raz nr konta: 79 1090 1258 0000 0000 2502 7037 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Potwierdzenie wpłaty IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.07.05, 07:56 dnia 30.06 wpłynęła kasa od: PAULA W.ZD.J.BY NAM JADŁA STARCZYŁO TRZA NAJSAMPIERW SAKWĘ NAPEŁNIĆ.A CO BY NAM MUZA PODCZAS WIECZERZOWANIA DOPISAŁA PRZÓDY..NAPIĆ SIE TRZA ( to oryginalny tytuł wpłaty) to juz 3 osoby wpłaciły - normalnie szokkkkkkk papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Potwierdzenie wpłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:15 Wpłynęła kasa od Tomka M. a o to jego TYTUŁ WPŁATY: Tomek Mroz, korzystajac z okazji chcialbym pozdrowic kolezanki i kolegow i zyczyc milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: Potwierdzenie wpłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:11 no wlasnie, tytuly wplat mieszcza prawie tyle co SMS - oglaszam wiec konkurs na jak najbardziej orginalne tytuly wplat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Potwierdzenie wpłaty IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.06.05, 07:14 Wpłynęła kasa od Macieja J. już jest 140 zł (łoł ale kasa) papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula W. Halo, halo jest tam kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:12 Ludziska kochane co sie z Wami dzieje? Ja rozumiem, że czes urlopowy i wszyscy sie byczą na przeslicznych plazach, ale może jest jedna duszyczka, która też tu czasami zagląda i spedza wakacje w Gostyniu... Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Potwierdzenie wpłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:21 Dnia 25.07.2005 po bardzo długiej przerwie wpłynęła następna wpłata od ........ Honoraty jest coraz lepiej to juz 4 wpłaty Pozdrawiam PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Następne potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 07:15 Dnia 26.07 wpłaty dokonali: - Agnieszka Przybylak - Arek Woźniak z ciekawym tytułem wpłaty (OPŁATA KONFERENCYJNA - WOŹNIAK ARKADIUSZ KONFERENCJA "ARCHEOLOGIA A PĘDZĄCA TERAŹNIEJSZOŚĆ"' DNIA 17 WRZEŚNIA 2005 - Monika Kurzawa (Kot) To już jest 7 osób PAPA czekam na dalsze wpłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Następne potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 07:03 27.07.2005 wpłynęła kasa od Dariusz Sobczak czy ktoś mi zdradzi kto to ;-) Proszę w tytule o wpisywanie kogo dotyczy wpłata Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk -Sobcza Re: Następne potwierdzenia IP: 195.126.166.* 28.07.05, 08:43 To moj maz!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Dutkiewicz potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:21 Dziś rankiem tj. 29.07 spoglądam na konto i jest następna wpłata niestety aby jedna ale od kogo UWAGA tą osobą jest Łukasz G (Johny) Pozdrawiam i nadal czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Następne potwierdzenia --- prof. Kasza IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.08.05, 06:59 do listy bawiących się 17 września dołączyli Julita S. i Maciej S. tzn. wpłacili Co do prof. Kaszy jak najbardziej jestem na TAK PAPAPAPAPAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: Następne potwierdzenia --- prof. Kasza IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.05, 11:25 Ja również popieram pomysł zaproszenia prof. Kaszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Lista osób która wpłaciły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:04 na dzień 1.08.2005 wpłaty dokonało: 1.Tomasz Mróz 2.Maciej Janicki 3.Paulina Warczak (Jokś) 4.Honorata Kaczmarek 5.Aga Przybylak 6.Arek Woźniak 7.Monika Kurzawa (Kot) 8.Aga Sobczak (Tyrzyk) 9.Łukarz Grzelczak 10.Aga Leśniak no i oczywiście ja. TO JEST NAS ABY 11 OJ CINKOOOOOO. Ludziska otwierać te swoje świnki skarbonki i wpłacać na zjazd kase. PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Następna wpłata IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.08.05, 09:41 Potwierdzam dnia 01.08.2005 wpłacił kasę Damian Terech PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: Następna wpłata IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 02.08.05, 20:15 Ja to mam pomysła!!! Nie po to był termin i wszyscy o nim wiedzieli żeby go przekraczać. Propozycja moja jest następująca: za każdy dzień opóźnienia delikwent przynosi ze sobą odpowiednią ilość piw lub czegoś innego praktycznego czekam na sugestie oczywiście tych którzy dokonali wpłaty w terminie, szczerze licze na wasze poparcie. Nie jest to może dobre posunięcie przed wyborami ale co mi tam. ;-) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula W Re: Następna wpłata IP: *.astral.lodz.pl 03.08.05, 09:22 A może wrowadzimy jakieś kary cielesne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Kolejne wpłaty IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.08.05, 14:56 nr 11 Damian T. nr 12 Tomek S nr 13-14 Bliźniaki (Monika i Asia) nr 15 Marek T jest nas coraz więcej A co do propozycji Arka to pomysł OK . propozycja 1 dzień zwłoki 3 piwka 2 dzień zwłoki 6 piwek 3 dzień zwłoki 9 piwek n dzień zwłoki n x 3 piwka przypomniało mi sie teraz zadanko z matmy były to ciągi ale czy ten jest arytmetyczny czy geometryczny to nie mam pojęcia Pozdrawiam i odliczam do 17 września - zostało 45 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: Kolejne wpłaty IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.08.05, 15:06 Niestety jednej wpłaty nie będzie na pewno. Olga za tydzień rodzi i nie przyjedzie na zjazd. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula W. Kolejnej osoby brak IP: *.astral.lodz.pl 04.08.05, 09:20 Hej Wczoraj rozmawiałam z Hania Ziemlińska, która ma termin porodu na dzis i niestety też jej nie bedzie na naszym spotkaniu. Spodziewa się drugiego chłopaka, chyba Mateuszka. Gadałam tez z Bliźniakami i zaproponowały aby zaprosić na nasze spotkanie Prof. Kasze. I chyba juz kiedys Marek o tym wspominał ale nikt nie podjął wątku. Zatem otwieram dyskusję, kto jest ZA kto PRZECIW??? NO I OCZYWIŚCIE CZEKAMY NA KOLEJNE WPŁATY !!!! Pozdrowienia dla Wszystkich Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: Lista osób która wpłaciły IP: *.crowley.pl 16.08.05, 10:25 przekreciles moje nazwisko jak mogles, jestem oburzony, za kare cie upije a potem zahipnotyzuje i bedziesz cala noc powtarzal moje nazwisko:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaTyrzyk-Sobczak NIESPODZIANKA! IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 21.08.05, 00:01 Ale ten świat jest mały! Byłam pierwszy raz w życiu w Klinice w Poznaniu - a na korytarzy KTO? Arek Wożniak!!!!! Pozdrowienia i odliczamy czas do zjazdu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaTyrzyk-Sobczak INFO dla Honoraty IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 21.08.05, 00:02 Arek był/nie był w piżamie**** niepotrzebne skreślić ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: NIESPODZIANKA! IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 12:30 Pozdawiam Aga. Rozwiązanie qwizu dla Honoraty rozumiem jest takie że albo byłem w piżamie albo byłem nagi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Re: NIESPODZIANKA! IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 21.08.05, 19:53 no nie koniecznie - facet w piżamie w klinice psychiatrycznej może znaczyć coś zupełnie innego niż facet beż piżamy ;-))))) A propos : wiesz czym lekarze psychiatrzy różnią się od swoich pacjentów? Tym, że lekarze nocują w domu! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: NIESPODZIANKA! IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 21:33 Tak wszystko się zgadza tyle że dopiero teraz napisałaś że była to klinika psychiatryczna. ;-) A to faktycznie dużo wyjaśnia. Wszystkich obserwujących ten wątek mogę uspokoić że nie jestem pacjentem kliniki psychiatrycznej nie jestem tez psychiatrą ale i w klinice można co nieco "opchnąć". ;->> Strzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. Stan wpłat na 22.08 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.08.05, 12:14 tak czy owak na imprezie będzie Nowak wpłata 22.08.2005 czyli jest nas już 19-tu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM Re: Stan wpłat na 22.08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:01 Pawel P. napisal mi, ze nie przyjezdza na zjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk a ja namawiam Alicję!! IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 22.08.05, 22:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Uwaga!!!!!!!!!!!!! IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 30.08.05, 21:15 Jak sie ubieramy na zjazd????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM UWAGA: nieobecni i pogonic innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:57 wiec po pierwsze chcialem zauwazyc, ze ostatecznie znikly z naszej klasy 2 nazwiska 'Ratajczak' a sa za to teraz 2 nazwiska 'Tucholka' :))) po drugie na ile mozecie to prosze ponaglic tych ktorzy nie oplacili aby albo zaplacili albo jasno powiedzili, ze ich nie bedzie przez tych maruderow tylko Romek moze miec teraz problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Re: UWAGA: nieobecni i pogonic innych IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:20 ale jak tu pogonic, skoro nie mamy kontaktu z nimi??? Panowie Cebulski i Wojciechowski okazali dużo zapału... czyżby słomianego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wojciechowski Re: UWAGA: nieobecni i pogonic innych IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 07:14 jeżeli nie masz pojęcia dlaczego nie wpłacam pieniędzy to nie pisz głupot - jesteś już duża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga T. wyjasnienie IP: 195.126.166.* 01.09.05, 07:59 o wplacaniu pieniedzy nie napisalam, zdaje sie ani slowa... Dudek, Paulina i Tomek zabrali sie ostro za organizowanie imprezy i pewnie dla nich wazna jest informacja, kto bedzie, a kto nie - a kto sie jeszcze waha...Tylko tyle. Jezeli kogos obrazilam, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM Re: UWAGA: nieobecni i pogonic innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:47 do Andrzeja: sluchaj, jestem chyba duzy ale nie wiem o co chodzi, ale to nie wazne, napisz tylko czy bedziesz czy nie ?? to samo jesli wiesz czy bedzie Michal ?? Romek pewnie bedzie musial podac ostateczna liczbe osob i nie mozna z tym czekac do konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: UWAGA: nieobecni i pogonic innych IP: *.astral.lodz.pl 31.08.05, 22:34 Mi to juz głupio dzwonić do tych ludzis bo powiedzą, że się bawię w windykatora, ale fakt niektórzy dają ciała na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM Re: UWAGA: nieobecni i pogonic innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:42 Romek, czy ty juz zadeklarowales ile ludzi bedzie ?? jesli nie to do kiedy trzeba podac dokladna ilosc osob ?? od tej daty uzaleznimy do kiedy lista zostanie oficjalnie zamknieta, nie chodzi o przymuszanie kogokolwiek, nawet tych ktorzy wczesniej deklarowali swoja obecnosc - wiadomo, zawsze cos moze sie zmienic, prosba jednak aby takie osoby cos sie odezwaly i powiedzialy, ze nie moga przybyc, etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika K. Re: UWAGA: nieobecni i pogonic innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:07 Rozmawiałam wczoraj z Edytą. Chyba jej nie będzie ze względu na małe dziecko. Jeśli się pojawi to decyzję podejmie w ostatniej chwili tzn. w ostatecznym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek dalem FOTO KLASY na stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. kolejna wpłata IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.09.05, 12:10 dziś kasę mi wpłacił Andrzej W. czyli jest nas 20-tu Rozmawiałem z Piotrem i mówił, że raczej go niebędzie bo podejmuje pracę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM Re: kolejna wpłata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:21 Romek, jaki jest ostateczny termin, kiedy musimy w lokalu podac ilu ludzi bedzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. ostateczny termin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:16 Ostateczny termin już minął, ale nie ma problemu żeby zwiększyć liczbę i nawet możemy podać ostateczną liczbę 16 września Pozdrawiam Ludzie decydujcie się jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: kolejna wpłata IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.05, 05:58 Niestety kolejnej wpłaty nie będzie. Ewelina nie może przyjść, tak więc kolejna osoba odpada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman a ja mam nową wpłatę !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:51 dziś dostałem kasę od Beni K. czyli jest nas już 21 papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika K. godzina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:53 Cześć! O której spotykamy się w sobotę? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman D. INFORMACJA o imprezie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:57 Impreza odbędzie się tak jak było to ustalone Zajazd "Pod Wiwatem" o godz 19.00 (dobrze byłoby żeby Wszyscy byli punktualnie) Strój oczywiście nie wieczorowy tylko luźny. (mini i duże dekolty mile widziane) Co do alkoholi jest ustalone, że wódkę można będzie nabyć na miejscu w cenach sklepowych. Jak jeszcze jakieś pytania to pytać. Pozdrawiam PAPAPAPAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: INFORMACJA o imprezie IP: *.icpnet.pl 12.09.05, 21:38 Romek a jak tam kwestie noclegowe bo ja już nie pamiętam jak to jest ustalone? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman cd.. INFORMACJI O IMPREZIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:17 Jeśli jest ktoś zainteresowany noclegiem to mogę zarezerwować proszę o telefon w tej sprawie. 0606 888 526 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk APEL DO WSZYSTKICH IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 12.09.05, 21:21 Prosze zabrać zdjęcia wszystkich swoich miluśińskich!!!! Żon, Mężów, dzidziusiów !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: APEL DO WSZYSTKICH IP: *.astral.lodz.pl 12.09.05, 21:40 cześć Aga, a co z zaproszeniem dla Kaszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tyrzyk Re: APEL DO WSZYSTKICH IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 12.09.05, 22:16 Wysłałam przecież na Twojego maila ze 2 tyg. temu!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman INFORMACJA - pokoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:18 Ceny pokoi: 1 osobowy z łazienką - 70 zł 2 osobowy z łazienką - 80 zł 1 osobowy bez łazienki - 40 zł 2 osobowy bez łazienki - 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: INFORMACJA - pokoje IP: *.icpnet.pl 15.09.05, 18:53 Mam dwójkę z łazienką. Szukam sponsorki. Zapraszam. ;-) Ewentualnie chętnego na drugie wyro za 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. FOTOGRAFIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:12 PRZESYŁAJCIE FOTOGRAFIE JAKIE ZROBILIŚCIE NA ZJEŹDZIE na adres tYoYmYeYk@mYrYoYz.pl (Y-ki z email usunąć) OBOWIĄZKOWO i WSZYSTKIE !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_s a jak wrażenia po spotkaniu?! IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 21.09.05, 21:27 Ja osobiście jestem zadowolona - prawie nikt sie nie zmienił - a jeżeli już to tylko na lepsze! ;-)) Jeszcze raz wielkie dzięki dla Pauliny i Dudka za zorganizowanie imprezy oraz DJ-Marchewki!! A kto nie był - ten trąba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: a jak wrażenia po spotkaniu?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.05, 21:38 Mi się podobało, tylko jakoś tak krótko to wszystko trwało. A może trzeba to powtórzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek S. Spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:22 Aga zorganizuje na 10 lecie i 3 miesiące :-), a kiedy zdjęcia będą wywieszone gdzieś, a może nie będą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM ZDJECIA: link i prosze o reszte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:14 ze zdjeciami to nie denerwujcie ludzi !!! dostalem zdjecia tylko od jednej osoby, a gdzie reszta, bylo przynajmniej z 5 aparatow a te co sa to sa pod adresem gostyn.info/klasa4a/pliki/17092005/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga eL wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:49 impreza minęła b. szybko, prawie jak te dziesięć lat od matury, niestety :-( ale grunt, że miło było! Pozdrawiam pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM kolejne FOTOGRAFIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:41 gostyn.info/klasa4a/pliki/17092005/ gostyn.info/klasa4a/pliki/17092005_2/ ale nadal dosc duzo ludzi nie przyslalo Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaL sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 15:27 ale tu cichutko... niedługo znikniemy z powierzchni tego forum. a może jeszcze śpicie po imprezie?:-)))) jeśli tak, to przepraszam na paluszkach stąd już zmykam. :0)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika bliżniak Re: sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:49 Hej, no nie tak cichutko... Wreszcie dotarłam, żeby coś skrobnąć. Do zdjęć jeszcze nie doszłam, ale to nic, zaraz zajrzę. Co do wrażeń - po prostu nie mogłam uwierzyć, że stuknęła 10-tka. Czułam się jakbyśmy tyle co wrócili po malutkej wakacyjnej przerwie i robili sobie imprę rozpędzającą. Ja zwracam honor panu E. od mc2, co go nie rozumiem, bo czas faktycznie jest względny. Żałuję tylko, że wszystkich nie było, na przykład takiej Kazi, której już sto wieków nie widziałam i za którą mi tęskno, oj, kap, spadła łza niewieścia na klawiaturę. Za innymi, co ich los nie puścił też oczywiście tęsknię, ale widuje ich od czasu do czasu, co żałość zmniejsza. Tak powiem Wam, że jeden z klasy to mi się nawet do rodziny przyplątał, ale to wszyscy już wiecie, tak, że nie ma co wątku ciąnąć, bo to wiadomo, plotki są nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_eL Re: sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:11 No, co jakiś czas ktoś reanimuje to forum, ale poza tym to jednak panuje tu głucha cisza. A jak tu gadać z głuchym?;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM Re: sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:23 cisza - widocznie na spotakniu wszyscy sie wygadali, faktem jest tak jak pisze Monika, ze zmysly mowia iz minelo 10 dni a nie lat, szkoda tylko, ze tak malo osob przyslalo zdjecia ktore zrobili - trzeba by im jakas nagane dac :) rodzicow ich powiadomic o nagannym zachowaniu :) w zwiazku z tym proponuje, ze jesli macie jakies fajne swoje zdjecia ktorymi sie chcecie przed klasa podzielic to je do mnie przysylajcie (adres na stronie) a ja je w katalogu zamieszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: sza IP: *.dar.put.poznan.pl 27.10.05, 07:27 krótkie sztuczne oddychanie! wystarczy na tydzień ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: sza IP: *.icpnet.pl 07.12.05, 19:31 Spotkanie było? - Było! No to do usłyszenia i zobaczenia za 10 lat... Zdaje się że nie ma zbyt wiele osób którym zależałoby na dalszym czatowaniu. Szczególnie jestem zawiedziony naszą aktywistką (w jak najbardziej pozytywnym sensie) Pauliną. Paulina no napisz Ty choć kilka słów. Jak nie Ty to już nikt sie nie odezwie. Pozdrawiam wszystkich przedświątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: sza IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.05, 20:52 Właśnie pomyślałam sobie, że trzeba chyba sprawdzić czy na forum dalej cisza. Byłam pewna, że tak. Wiadoma sprawa. Idą święta i każdy ma pełne ręce roboty. A tu co...? Niespodzianka! Arku, cieszę się, że się odezwałeś. Czekam też na Ciebie na gg. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek W Re: sza IP: *.icpnet.pl 11.12.05, 22:46 Cześć Agnieszka! Na Tobie jak na Zawiszy.... Możemy sobie tu popisać jak na GG bo i tak tu nikt nie zagląda. ;-) Mysle że obserwatorów tego forum jest sporo ale nie chce im sie pomysleć żeby cos napisać. Szkoda. Płakać nie będę. Agnieszka Leśniak, mam nadzieję że nie dałaś za wygraną po podjęciu prób rozruszania towarzystwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: sza IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.12.05, 06:21 Areczku, jednak wolałabym Cię spotkać na gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekW Re: sza IP: *.icpnet.pl 22.12.05, 23:34 Pozdrawiam serdecznie Agnieszki P i L oraz Benię. Cichych "przyglądaczy" też pozdrawiam. ;-) Chciałbym Wam wszystkim życzyć świętego spokoju na Boże Narodzenie i świetnej imprezy sylwestrowej. To by było na tyle jeśli chodzi o 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Przybylak Re: sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:31 Dziękuję Arku za pozdrowienia. Również wszytkim życzę Weswołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: sza IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:46 Wpadłam tu przed Świętami, a tu zupełnie pusto ;-) od czasu do czasu ktoś się pojawi z reguły solo, no cóż mam nadzieję, że ktos sie jeszcze zagości w tym roku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga eL. Re: sza IP: *.dar.put.poznan.pl 19.12.05, 07:41 Forum śniegiem zasypane...:-) Ahoj, jestem. Wpadłam, bo tu - w przeciwieństwie do tego co dzieje się na mieście z jego marketami - panuje idealny spokój i cisza, choć z małymi (miłymi!)wyjątkami;-))) A święta tuż tuż może byśmy tak sobie życzenia jakies złożyli:o) pozdrawiam Was papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekM Życzenia świąteczne ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 13:38 Witam, Wszystkim drogim koleżanka i kolegą z naszej klasy oraz ich rodziną składam najlepsze życzenia z okazji świąt Narodzenia Pańskiego, aby był to dobry i spokojny czas przeżyty w gronie najbliższych a jego radość wypływala z prawdziwej istoty tych świat czyli z historycznego faktu iż Ten który swoim słowem stworzył ten świat, przed którym w przyszłości będziemy odpowiadać za całe swoje życie, przyszedł wtedy nań jako dziecię niosąc światło, prawdę i wybawienie z grzechów, i choć był i jest Królem Królów przyszedł aby służyć a nie aby mu służono; Przeżyjmy więc te święta pamiętajac iż Ten który wtedy przyszedł jako dziecię, jest Panem tego świata i jednyną właściwą Drogą Prawdą i Życiem. "Naród kroczący w ciemnościach ujrzał światłość wielką; nad mieszkańcami kraju mroków światło zabłysło. Albowiem Dziecię nam się narodziło, Syn został nam dany, na Jego barkach spoczęła władza. Nazwano Go imieniem: Przedziwny Doradca, Bóg Mocny, Odwieczny Ojciec, Książę Pokoju. Wielkie będzie Jego panowanie w pokoju bez granic" Iz 9,1-5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: Życzenia świąteczne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 18:25 Po tych życzeniachm ja nie ośmielę sie napisać swoich. Po prostu sie do nich dołączam. Wszystkiego Dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaTyrzyk Re: Życzenia świąteczne ... IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 24.12.05, 15:02 Ja też wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia wszystkiego naj, naj naj!!! No i bogatego Gwiazdora - bo w Kaliszu Gwiazdora nie ma ... :-( mają podwójnego Mikołaja!!! No i jeszcze nowina: W lipcu będziemy mieli dzidziusia!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: Życzenia świąteczne ... IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:01 Wesołych Świąt dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś