IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:04
Jestem kolejną osobą z 3 gim :) i chciałabym iść do jak najlepszego liceum w
poznaniu na jakie mnie stać punktowo :) za świadectwo powinnam mieć jakieś 66p
a za test przewiduje 70-80p więc na koniec powinnam mieć 136-146p :) to gdzie
mogę iść z taką punktacją? Czekam na propozycje bo słabo się w tym orientuje a
lapis jest już lekko nieaktualny:)
Obserwuj wątek
    • Gość: :) marcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:38
      marcinek :) - od okolo 140 pkt - poziom wysoki - drugie miejsce w Wielkopolsce
      jesli chodzi o poziom zdanych matur :D chcesz wiedziec weicej - gg 7311003
      • Gość: Alola Re: marcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:40
        hmmm a mi się wydawało że tam trzeba było 150p :D
        • Gość: dobrzan Re: marcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:29
          dwa lata temu - kiedy ja zdawałem - 140 pkt do mojej klasy :D w zeszlym roku
          bodajze 143 :) wszystko zalezy od profilu ;) a po za tym wszystko przed Toba ;)
          testy moga byc łatwe dla Ciebie, trafisz z tematami i bedziesz miec 160 pkt a
          mozesz miec nie farta, testy trudne i tylk 120 pkt ;) ale Marcinka polecam -
          atmosfera wporzo, rzadnego kocenia, wielu normlanych nauczycieli:) a wyniki w
          nauczaniu - drugie miejsce jeslic chodzi o poziom matur w WLKP - swiadczą o
          szkole ;)
    • Gość: :) Re: liceum :) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.01.06, 23:54
      poczekaj trochę, będą publikowane wynuiki matur, jakies tam rankingi,
      popatrzysz- do czegoś dojdziesz. każda szkoła z tych z "wyższej półki" jest na
      swój sposób najlepsza:)
      • Gość: zioooooom Re: liceum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:01
        no cóz - wszystkie wyniki juz opublikowali :P teraz moga juz czekac tylko na
        informatory i na targi edukacyjne:)
        • Gość: Alola Re: liceum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:13
          ale i tak chyba nie wystarczy punktów do marcinka :) a szczególnie na biol chem
    • Gość: iks siódemka IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 22:15
      VII LO :) Spedzilam tam 3 najlepsze lata zycia - super wiara, poziom szkoly tez
      dobry - jestem na tych studiach, na ktore chcialam sie dostac :) Ja moge tylko
      polecic, szczegolnie klase z poszeroznym niemieckiem (dwujezyczna to juz w ogole
      jazda :))
      • Gość: Alola Re: siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:48
        ja bym chciała iść do 7 ale ja potrzebuje ang ciąg dalszy
        • joasiolda Re: siódemka 25.01.06, 16:21
          gdzie jeszcze można iść mając 140 punktów?
          • Gość: Chuda Re: siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:28
            Wydaje mi się, że 140 pkt jak do marcinka to za mała a może piątka? fajni
            ludzie no i podobno można się czegoś nauczyć. Sama chodzę dodwójki i
            serdecznie polecam :) No a piątkę miałam na trzeci wybor bo szkoła jest podobno
            ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka