Gość: marsyla IP: *.icpnet.pl 11.06.06, 19:29 kto złożył papiery do X LO, napiszcie na ile punktów liczycie i do jakich klas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madlen Re: kto do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:02 a znasz taką stronejak www.nabor.poznan.pl wyobraź sobie ze tam masz napisane ile pkt m/w potrzeba, a punktacji w tym roku jeszcze nie podali... a co do X- moje przeciw za nią: -na osiedlu -wracając jak jest juz ciemno wuchta typków sie kręci -jak byłam na DO to same drechy i lalunie -szkoła ogólnie mi nie przypadła do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kto do X LO IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 14:50 -na osiedlu-co za różnica gdzie? - wracam już codziennie z tej szkoły i jakoś nigdy nie zaczepił mnie żaden "typek", lekcje kończą sie najpóźniej o 15:40 wiec nie późno, nigdy nie było ciemno jak wracałam ze szkoły chyba ze pod moim domem sie sciemniało - drechów mało, wiecej metali:P a co do laluni-zawsze w każdej szkole sie znajdą - to nie idź do niej jak Ci nie przypadła do gustu:) Odpowiedz Link Zgłoś