Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

strój na aerobic

30.05.07, 20:46
    Dziewczyny, w czym się najwygodniej ćwiczy?
    Przyznam, że nigdy nie chodziłam, więc nie bardzo wiem, jak
    wygląda "fitnessowa" moda.
    Obserwuj wątek
      • confused.girl Re: strój na aerobic 30.05.07, 20:58
        gosia05 napisała:

> Dziewczyny, w czym się najwygodniej ćwiczy?
        > Przyznam, że nigdy nie chodziłam, więc nie bardzo wiem, jak
        > wygląda "fitnessowa" moda.

Na aerobik owszem chodze, ale 'fitnessowa mode' widzialam tylko w magazynach :P
        Idz tak, zeby bylo Ci wygodnie. Ja osobiscie cwicze w czarnych dlugich prostych
        spodniach , a na gore jakis topik, najlepiej bokserka:)
        Co prawda kupilam sobie kiedys w gacie taki dresik ze wzgledu na smieszne
        spodnie (do kolan ze sciagaczami) i bluze z krotkim rekawkiem , ale rzadko kiedy
        w nim cwicze, bo ma za mocne jak na moj gust sciagacze:P
        Dla mnei najwzazniejsza jest wygoda na zajeciach sportowych:)
        Pozdrawiam
      • khumbamelala Re: strój na aerobic 30.05.07, 21:24
        ja nie chodzę na areobik, ale ćwiczę cos innego już od 3 lat i najlepsze będą
        spodnie wykonane z jakiegoś materiału który szybko będzie oddawał pot na
        zewnątrz - czyli nie bawełna. Ja kupiłam takie w Nike już wiele lat temu i
        nadal są świetne (no niestety nie kosztowały najmniej, ale już nie pamiętam
        ile...) przy doborze bluzki dla mnie jest ważne, żeby nie była za długa, tak do
        bioder, nie opada na twarz przy np. przy skłonach i jak robisz pompki to
        wszyscy ludzie za Tobą nie oglądają Twojego biustu ;P nie krępuje Twoich ruchów
        podczas ćwiczeń (nie musisz się przejmować). Dla mnie ważny był jeszcze dobór
        stanika. Przy różnego rodzaju podskokach itd doprawdy udręką jest stanik z
        którego wyskakują piersi (no chyba że masz mały biust). Najlepsze znalazłam
        znowu w Nike, doskonały materiał, można dobierać wg rozmiaru właściwego (pod
        biustem i miseczka) a nie s, m... etc. tylko, że zakosztowała mnie ta wygoda
        kolejne 150 zł, ale warto :)
        • gosia05 Re: strój na aerobic 30.05.07, 21:36
          no to ma sens - skłony i pompki będą - dzięki za uwagę o koszulkach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka